Gość: babariba IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 02:01 zapraszam: www.nasza.sokolka.org nieczynne bylo prawie dwa tygodnie, ale juz jutro bedzie jeszcze sliczniej. Jak tylko skonczy mnie sie napoj puszczanski, a moze wczesniej nawet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wikul Re: provider oddal mi moja strone na Swieta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.12.03, 02:08 Gość portalu: babariba napisał(a): > zapraszam: www.nasza.sokolka.org > nieczynne bylo prawie dwa tygodnie, ale juz jutro bedzie jeszcze sliczniej. > Jak tylko skonczy mnie sie napoj puszczanski, a moze wczesniej nawet Wesołych Świat , babariba , może zajrzę jak znajdę chwilkę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba pozdrawiam, i toast wznosze IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 02:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba tylko dla nowotwora IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 19:09 sprawdź się: vapaatila.net/alko/promillelukko/hutikka_v0_13.html Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 No Panie babariba wreszcie coś ciekawego... 25.12.03, 19:27 ... Pan zaproponował na forum. Stona godna pochawły. Może polityka nas dzieli ale to o Tatarach i Prawosławnych w Sokółce to całkiem ciekawe (o Żydach jeszcze nie czytałem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba co do ABSTRACT'ów dalej będę... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 19:36 ...spórny. Ale się cieszę z opinii. Pozdrawiam światecznie Odpowiedz Link Zgłoś