0kowita 27.12.03, 20:39 ......na deprechę ???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Czy jest lekarstwo na smutek, na żal...... 27.12.03, 20:50 okowita, okopac sie i przeczekac, nie ma innej rady,nie rozwazaj nie rozmyslaj,olej jak dasz rady wszyskto ,kurdeeeeeee chodz do mnie na kaweeeeeee!!! no ze to tak daleko!!!!cmok w czolko kochana!nie daj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k ......na deprechę ????????HMM>> zawsze jest przyja 27.12.03, 22:14 0kowita napisała: > ......na deprechę ????????HMM>> zawsze jest przyjaciel.. Tego tu w necie brak .... a mamy komunikatory tlen gg i inne . wystarczy wpisać nr.gg 2847458 to ja SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: Czy jest lekarstwo na smutek, na żal...... 27.12.03, 23:17 ...chyba tylko odejść gdzieś daleko...probować zapomnieć...lekaestwa nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Czy jest lekarstwo na smutek, na żal...... 28.12.03, 01:48 Rozum,uczucie-to rozne sa sprawy. Co wybrac w zyciu ? -zapytasz. Bledem jest wielkim jednej byc postawy... Zachowaj zawsze:zloty srodek zycia! Okowicie i Innym smutnie zagubionym. Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: Czy jest lekarstwo na smutek, na żal...... 28.12.03, 01:53 ...fajnie...porymuj jeszcze po nocy...ja osobiscie prosze...o rymowanki... Odpowiedz Link Zgłoś
bwadas Re: Czy jest lekarstwo na smutek, na żal...... 28.12.03, 02:21 Jedź w góry...mnie to zawsze pomaga.... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Czy jest lekarstwo na smutek, na żal...... 28.12.03, 16:28 Milosc i karate to sa dwie sprzecznosci! Milosc lamie serce, a karate kosci. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Czy jest lekarstwo na smutek, na żal...... 28.12.03, 17:57 Najlepsze lekarstwo to chyba..... czas. Mam teraz w tzw. realu większy zakręt więc pewnie jeszcze marudzić będę. Jesteście kochani, moje Wy wirtualne duszki. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Czy jest lekarstwo na smutek, na żal...... 28.12.03, 22:26 "Przestan wlasna piescic sie bolescia... przestan sie ciaglym lamentem poic!" Jacek Wojcicki-PiwnicapodBaranami/...no i ja... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Czy jest lekarstwo na smutek, na żal...... 28.12.03, 22:43 ouimet napisał: > "Przestan wlasna piescic sie bolescia... > przestan sie ciaglym lamentem poic!" > > Jacek Wojcicki-PiwnicapodBaranami/...no i ja... Kiedy muuuuuuszę..... zresztą widzę, że to niezły temat do forumowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Czy jest lekarstwo na smutek, na żal...... 28.12.03, 23:05 wiem juz..zrozumialem...nie bede "forumowal"... Szkoda moich resztek szarokomorkowych reakcji.... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Czy jest lekarstwo na smutek, na żal...... 28.12.03, 23:11 Tylko się nie kłóćmy !!!!!! Lepiej mi wytłumacz o jakie teksty i jaki telefon chodzi. PS. Jak nie bedziesz "forumował" to dooooopiero się załamię..O ! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Toż Żorż.. wrrrrr 29.12.03, 13:50 georghe napisał: > Tylko K1 Ty chłopie chcesz mnie , znerwicowaną kobietę wykończyć do spodu ???? Znów mam tu zobaczyć w jednym dniu kilkanaście wątków o komunistach, o gburach i prostakach ?? Może to coś zdechło...... nie przypominaj... pliiiiiiizzzzz. Odpowiedz Link Zgłoś