jeepwdyzlu 06.04.16, 14:41 Dzień dobry, szukam w Nowym Sączu doświadcznego adwokata lub radcy - w sprawie działu spadku. Polecicie kogoś? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julitamaciag Re: Potrzebny dobry prawnik 21.05.16, 14:44 Ja najbardziej polecam portal prawos.pl mozesz tam w swojej lokalizacji znaleźć kilka kancelarii, są opinie, zdjęcia i wszystkie najwazniejsze informacje a co najwazniejsze prawos jest latwe w obsludze. Jesli jednak masz problem wiekszy z odszukaniem adwokata to mozesz zadzwonic do nich na numer ogolny (+48 730-350-825) i ludzie ktorzy tam pracuja na pewno pomogą Ci najlepiej jak potrafia. Odpowiedz Link Zgłoś
olakola Re: Potrzebny dobry prawnik 20.02.19, 13:04 Ja z okolic Nowego Sącza korzystam od dłuższego czasu z radcaprawnykadziolka.pl/ - współpracowałem z wieloma radcami, jednak ta kancelaria zdecydowanie wyróżnia się przede wszystkim podejściem do klienta i pełnym zaangażowaniem w prowadzoną sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
00sylwinka Re: Potrzebny dobry prawnik 20.07.21, 16:24 Nic dodać nic ująć tylko adwokat Chróścielewska Magdalena. Doskonała. Widać, że jej się chce, że ma pasję, i to "coś". telefon kontaktowy to 666609065 Odpowiedz Link Zgłoś