19.02.16, 18:20
Witam byłam kiedyś liderem w Avon ..ale ost chciałam sie zapisać i nie wiem kto jest teraz OMS do kogo sie zwrócić ,nie chce losowo tylko bym chciała sobie wybrać LN bo ost miałam z przypadku i wcale mi nie pomagał ..jak macie dajcie namiary ..Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • monikass82 Re: Avon 22.02.16, 19:54
      Witaj :) możesz mi napisać z jakiego regionu jesteś, jaki to okręg :) Może będę mogła pomóc
    • monikass82 Re: Avon 22.02.16, 19:57
      Witaj :) możesz mi napisać z jakiego regionu jesteś, jaki to okręg :) Może będę mogła pomóc
    • aisak8wp.pl Re: Avon 01.03.16, 23:45
      Zapraszam do mnie i mego syna lidera JAKUBA WYREMBOWSKIEGO-lat 22 z Łodzi. Jako mama pomagam synowi i jego konsultantkom w każdym momencie i o każdej porze, także w weekendy, kiedy inni nie mają życzenia odbierać telefonów. KATARZYNA WYREMBOWSKA- lat 46 z Łodzi. Zadzwoń i poporozmawiaj ze mna, jakiego typu pomoc oferujemy z synem. Tel. 506 637 647
    • aisak8wp.pl Re: Avon 01.03.16, 23:48
      Zapraszam do mnie i mego syna lidera JAKUBA WYREMBOWSKIEGO-lat 22 z Łodzi. Jako mama pomagam synowi i jego konsultantkom w każdym momencie i o każdej porze, także w weekendy, kiedy inni nie mają życzenia odbierać telefonów. KATARZYNA WYREMBOWSKA- lat 46 z Łodzi. Zadzwoń i poporozmawiaj ze mna, zapytaj jakiego typu pomoc oferujemy z synem, byś wiedział zawsze o rabacie -40%, -45% lub nawet -50% przy niewielkich zamówieniach swoich nawet 2 czy 3 razy do roku składanych
    • anianio7 Re: Avon 13.06.16, 07:07
      Chętnie zapraszam do mojego zespołu - zawsze można liczyć na nasze dziewczyny. Stały kontakt z liderem. E-mail: anianio@gmail.com Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka