Dodaj do ulubionych

Oj cienko...

21.10.02, 18:58
Jestem szczerze zawiedziona...Już się szykowałam,że otworzę dziś
sochaczewskie forum i ujrzę pięknę,okrągłe 3000,a tu nic.Żadnego 3000 tylko
ciągle 2 tys z ogonem:-(
Teraz to powinien być zastrzyk energii conajmniej z taką torpedą,jak
wtedy,gdy zdobywaliśmy 2000.Cieeenko to widzę.Podkoniec tygodnia będzie?
Zajrzę do Was jutro wieczorkiem ,zobaczę,jak idzie.Pozdrawiam!
Bla..bla
Obserwuj wątek
    • Gość: 79 Re: Oj cienko... IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 10:06
      Też myślałem, że dziś ujrzę 3000 kawałi wywalone przez Jakuba. A tu nic!!!!
      Jakubie do roboty. Zostwa politykę w sedesie i wracaj do nas. Na e-sochaczew
      cuchnie politycznymi odchodami!
      • Gość: bla..bla Re: Oj cienko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 22:21
        Widziałam,widziałam.Przerzucają się nawzajem wyssanymi z palca plotami za 2
        grosze.Tam to jest dopiero cienko...
        • Gość: 79 Re: Oj cienko... IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 11:54
          A co będzie w poniedziałek? Większośc forumowiczów zna sie w realu. Jak sobie
          będą spoglądać w oczy, o ile w ogóle bedą to czynili.
          • servent Re: Oj cienko... 25.10.02, 11:17
            79 o co chodzi z tym poniedziałkiem?

Dla św. spokoju zostawmy komentarze dotyczace e-socho dla siebie.
            Oni tu zagladają i wysyłają nam takiego krogulca czy kojota.
            Polityka i walka jest dobra ale w realu. tu robi tylko pusty smród.
            Chyba, że chcemy by nam monitorki zaśmiardły. ( babą rynkową nie mylic z
            nosówka)
            • Gość: 79 Re: Oj cienko... IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 13:30
              Chodziło mi o poniedziałek po wyborach.
              • vwdoka Re: Oj cienko... 21.11.02, 13:12
                A jakich wyborach?
                vwdoka
                • Gość: 79 Re: Oj cienko... IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 10:36
                  Tych w realu, samorządowych.
                  • bla_bla_bla Re: Oj cienko... 01.12.02, 16:57
                    A którzy to forumowicze znają się w realu?Ci e-sochaczewscy?Gdyby tak było
                    większość pozamieszczałaby więcej danych o sobie w "ludziach",a oni wszyscy
                    skromnie i lakonicznie.Srednia wieku nie przekracza 19-20 lat,więc raptem paru
                    tak namiętnie przędzie te polityczne intrygi...
                    • Gość: 79 Re: Oj cienko... IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 11:29
                      Zapewniam Cię bla, że większość z nich zna się osobiście. A ksywki, lakoniczne
                      info, to pic.
                      • Gość: bla..bla Re: Oj cienko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 20:50
                        A ja nikogo z Was nie znam,chyba ,że z widzenia np.z pociągu.Mnie już na pewno
                        nikt nie zna-to mogę Wam gwarantować...
                        • Gość: 79 Re: Oj cienko... IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 09:13
                          To może jakiś mały wieczorek zapoznawczy?
                          • Gość: servent Re: Oj cienko... IP: 213.186.88.* 06.12.02, 12:08
                            No to spoptkajmy sie w warszawce któregos razu.
                            Czy znaleźliby się ochotnicy na takie spotkanie?
                            servent
                            • Gość: 79 Re: Oj cienko... IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 12:13
                              Pewnie tak... A tak w ogóle, to cześć servent!
                              • Gość: bla..bla Re: Oj cienko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 21:35
                                Ja bardzo chętnie,nawet będę miała blisko:-)
                                • Gość: 79 Re: Oj cienko... IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 09:46
                                  A ja daleko! To może w połowie drogi? Błonie to atrakcja!
                                  • Gość: servent Re: Oj cienko... IP: 213.186.88.* 09.12.02, 14:39
                                    79, wielka to zapewne atrakcja spotykać się w Błoniu.
                                    Chciałbym jednak namówić Cie na spotkanie w Warszawce,
                                    może być wesoło.
                                    Wstępnie proponuje piatek ( ten) reszta szczegółów
                                    w mailu możemy omówić. OK?
                                    Chętnie też zobaczymy innych, kto
                                    jeszcze?
                                    • Gość: 79 Re: Oj cienko... IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 08:40
                                      Damy radę spiąć się do piątku? Ja jestem "za".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka