servent 28.10.02, 14:30 Ponieważ zwrócono mi uwagę, że swoja obecnościa paraliżuję to forum uprzejmie informuję, że jest to ostatni mój wpis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mir-elka Re: Last time 30.10.02, 14:16 na primaaprilis jeszcze chyba za wcześnie? Odpowiedz Link Zgłoś
bla_bla_bla Re: Last time 02.11.02, 00:06 Wiesz co Servent?-teraz to się chyba poważnie wydurniasz-nie rób sobie jaj.Kryzys na forum ostatnio jest,to prawda,ale to taki pokićkany czas.Nie zostawiaj forum na pastwę losu!!!!!! Zlituj się... Pozdrawiam,ale nie żegnam bla..bla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Last time IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 13:01 Servent, zachowujesz się jak pięcioletni chłpczyk (smarkacz) lub jak rozkapryszona panienka. Nic więcej nie powiem. Jeżeli jesteś łaskawa, powiedz mi, że tak nie jest. A wtedy uznam, że to był Twója ostatni wpis, no chyba że wrócisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Last time do Serventa! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 13:04 servent, zachowujesz się jak pięcioletni chłopiec (smarkacz) lub jak rozkapryszona panienka. Ambicja, duma, wiem, wiem. Czy tak niejest? Odpwiedz, jeśliś łaskaw. I wtedy będziesz miał ostatni wpis, no chyba, że wrócisz. Odpowiedz Link Zgłoś