Dodaj do ulubionych

leję na politykę

IP: *.um.net / 192.168.1.* 25.02.03, 08:18
szukam ładnej inteligentnej dziewczyny która nie lubi polityki!
Obserwuj wątek
    • Gość: wredna Re: leję na politykę IP: *.kat.cdp.pl 04.03.03, 20:53
      OJ...TO DŁUGO BĘDZIESZ LAĆ ...BO TO WOREK BEZ DNA...
      • Gość: AiG Re: leję na politykę IP: *.devs.futuro.pl 04.03.03, 20:57
        A ja szukam dziewczyny ktora interesuje polityka mego ciała :)))
        • Gość: siemion Re: leję na politykę IP: 195.94.208.* 05.03.03, 16:52
          Gość portalu: AiG napisał(a):

> A ja szukam dziewczyny ktora interesuje polityka mego ciała :)))

TO SOBIE PRZESZCZEP WŁOSÓW ZRÓB ;)))
          • Gość: szpieg Re: leję na politykę IP: *.devs.futuro.pl 05.03.03, 19:03
            He, he, he... dobre siemion :)
            szanowny PAn redaktor urodą nie grzeszy... ;)
            • Gość: AiG Re: leję na politykę IP: *.devs.futuro.pl 05.03.03, 19:41
              Gość portalu: szpieg napisał(a):

> He, he, he... dobre siemion :)
              > szanowny PAn redaktor urodą nie grzeszy... ;)
              Niestety z tymi zatrwazajacymi argumentami nie bede walczyl. Poddaje sie!!!!!
              Jestem brzydki jak noc a wy za to jestescie najinteligentniejsi na swiecie
              Pozdrowienia
              PS. DZIECI sa takie OKRUTNE
              • Gość: szpieg Re: leję na politykę IP: *.devs.futuro.pl 05.03.03, 21:45
                Sam żeś waść wyskoczył z tym idiotycznym tekstem: "A ja szukam dziewczyny ktora
                interesuje polityka mego ciała :)))", więc masz czego chciałeś... Znam wiele
                dziewczyn, które chcąc, nie chcąc miały z Tobą kontakty ni to towarzyskie, ni
                to zawodowe i zaręczam Ci, żadnej z nich nawet przez głowę nie przeszło
                interesować się "polityką" twojego ciała!!! Więc jak się nie masz w jakiejś
                kwestii czym pochwalić, to siedż cicho.
              • Gość: szpieg Re: leję na politykę IP: *.devs.futuro.pl 05.03.03, 21:46
                Sam żeś waść wyskoczył z tym idiotycznym tekstem: "A ja szukam dziewczyny ktora
                interesuje polityka mego ciała :)))", więc masz czego chciałeś... Znam wiele
                dziewczyn, które chcąc-nie chcąc, miały z Tobą kontakty, ni to towarzyskie, ni
                to zawodowe i zaręczam Ci, żadnej z nich nawet przez głowę nie przeszło
                interesować się "polityką" twojego ciała!!! Więc jak się nie masz w jakiejś
                kwestii czym pochwalić, to siedż cicho.
                • Gość: AiG Re: leję na politykę IP: *.devs.futuro.pl 06.03.03, 17:15

> Sam żeś waść wyskoczył z tym idiotycznym tekstem: "A ja szukam dziewczyny
                  ktora
                  >
                  > interesuje polityka mego ciała :)))", więc masz czego chciałeś... Znam wiele
                  > dziewczyn, które chcąc-nie chcąc, miały z Tobą kontakty, ni to towarzyskie,
                  ni
                  > to zawodowe i zaręczam Ci, żadnej z nich nawet przez głowę nie przeszło
                  > interesować się "polityką" twojego ciała!!! Więc jak się nie masz w jakiejś
                  > kwestii czym pochwalić, to siedż cicho.
                  Zrobilo mi sie bardzo smutno...ale coz zyc nalezy nie kazdy jest Adonisem.
                  A mi daleko do wielu rzeczy a ty jak mysle jestes naj..naj...naj...
                  • Gość: szpieg Re: leję na politykę IP: *.devs.futuro.pl 06.03.03, 21:28
                    Podstawowa różnica między mną a tobą, jest taka, że nie przechwalam się w
                    kwestii, w której nie ma się czym chwalić.
                    • Gość: AiG Re: leję na politykę IP: *.devs.futuro.pl 08.03.03, 08:29

> Podstawowa różnica między mną a tobą, jest taka, że nie przechwalam się w
                      > kwestii, w której nie ma się czym chwalić.
                      W ktorym momencie to stwierdzilem. Kiedy sie chwalilem? W przeciwienstwie do
                      Ciebie jestem swiadomy swych ulomnosci ale to nie oznacza ze jestem stracony
                      dla swiata. Jaka jest szanasa ze TY jestes IDEALNY?
                      Chyba niewielka.......
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka