Gość: stańczyk IP: *.um.net / 192.168.1.* 25.02.03, 08:18 szukam ładnej inteligentnej dziewczyny która nie lubi polityki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wredna Re: leję na politykę IP: *.kat.cdp.pl 04.03.03, 20:53 OJ...TO DŁUGO BĘDZIESZ LAĆ ...BO TO WOREK BEZ DNA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiG Re: leję na politykę IP: *.devs.futuro.pl 04.03.03, 20:57 A ja szukam dziewczyny ktora interesuje polityka mego ciała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siemion Re: leję na politykę IP: 195.94.208.* 05.03.03, 16:52 Gość portalu: AiG napisał(a): > A ja szukam dziewczyny ktora interesuje polityka mego ciała :))) TO SOBIE PRZESZCZEP WŁOSÓW ZRÓB ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpieg Re: leję na politykę IP: *.devs.futuro.pl 05.03.03, 19:03 He, he, he... dobre siemion :) szanowny PAn redaktor urodą nie grzeszy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiG Re: leję na politykę IP: *.devs.futuro.pl 05.03.03, 19:41 Gość portalu: szpieg napisał(a): > He, he, he... dobre siemion :) > szanowny PAn redaktor urodą nie grzeszy... ;) Niestety z tymi zatrwazajacymi argumentami nie bede walczyl. Poddaje sie!!!!! Jestem brzydki jak noc a wy za to jestescie najinteligentniejsi na swiecie Pozdrowienia PS. DZIECI sa takie OKRUTNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpieg Re: leję na politykę IP: *.devs.futuro.pl 05.03.03, 21:45 Sam żeś waść wyskoczył z tym idiotycznym tekstem: "A ja szukam dziewczyny ktora interesuje polityka mego ciała :)))", więc masz czego chciałeś... Znam wiele dziewczyn, które chcąc, nie chcąc miały z Tobą kontakty ni to towarzyskie, ni to zawodowe i zaręczam Ci, żadnej z nich nawet przez głowę nie przeszło interesować się "polityką" twojego ciała!!! Więc jak się nie masz w jakiejś kwestii czym pochwalić, to siedż cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpieg Re: leję na politykę IP: *.devs.futuro.pl 05.03.03, 21:46 Sam żeś waść wyskoczył z tym idiotycznym tekstem: "A ja szukam dziewczyny ktora interesuje polityka mego ciała :)))", więc masz czego chciałeś... Znam wiele dziewczyn, które chcąc-nie chcąc, miały z Tobą kontakty, ni to towarzyskie, ni to zawodowe i zaręczam Ci, żadnej z nich nawet przez głowę nie przeszło interesować się "polityką" twojego ciała!!! Więc jak się nie masz w jakiejś kwestii czym pochwalić, to siedż cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiG Re: leję na politykę IP: *.devs.futuro.pl 06.03.03, 17:15 Gość portalu: szpieg napisał(a): > Sam żeś waść wyskoczył z tym idiotycznym tekstem: "A ja szukam dziewczyny ktora > > interesuje polityka mego ciała :)))", więc masz czego chciałeś... Znam wiele > dziewczyn, które chcąc-nie chcąc, miały z Tobą kontakty, ni to towarzyskie, ni > to zawodowe i zaręczam Ci, żadnej z nich nawet przez głowę nie przeszło > interesować się "polityką" twojego ciała!!! Więc jak się nie masz w jakiejś > kwestii czym pochwalić, to siedż cicho. Zrobilo mi sie bardzo smutno...ale coz zyc nalezy nie kazdy jest Adonisem. A mi daleko do wielu rzeczy a ty jak mysle jestes naj..naj...naj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpieg Re: leję na politykę IP: *.devs.futuro.pl 06.03.03, 21:28 Podstawowa różnica między mną a tobą, jest taka, że nie przechwalam się w kwestii, w której nie ma się czym chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiG Re: leję na politykę IP: *.devs.futuro.pl 08.03.03, 08:29 Gość portalu: szpieg napisał(a): > Podstawowa różnica między mną a tobą, jest taka, że nie przechwalam się w > kwestii, w której nie ma się czym chwalić. W ktorym momencie to stwierdzilem. Kiedy sie chwalilem? W przeciwienstwie do Ciebie jestem swiadomy swych ulomnosci ale to nie oznacza ze jestem stracony dla swiata. Jaka jest szanasa ze TY jestes IDEALNY? Chyba niewielka....... Odpowiedz Link Zgłoś