Dodaj do ulubionych

domowe pierogi z Michałkowic

22.12.11, 14:57
witam :)

jakiś czas temu dostałam ulotkę, że w Michałkowicach ( chyba na Fabudzie) mieli otwierać "pierogarnię". Reklamowali się, iż będą to pyszne domowe pierożki na wynos. Tylko, że już nie mam tej ulotki i nie wiem gdzie dokładnie ta pierogarnia miałaby być.
Czy ktoś z Was kojarzy? Jeśli tak to poproszę o namiary no i oczywiście o opinie czy warto tam jeść :)
Obserwuj wątek
    • an_angel1987 Re: domowe pierogi z Michałkowic 05.02.12, 21:18
      nie jestem przekonana, czy mam to samo na myśli... ale naprzeciwko Lidla w Michałkowicach jest taki niski żółty budynek z napisem "Domowe obiady" - być może, to to?!pozdrawiam
      • trinity_81 Re: domowe pierogi z Michałkowic 09.08.13, 15:19
        W Michałkowicach jest sklep z pierogami na ulicy Przyjaźni ( czerwony kiosk, niedaleko szkoły nr 2). Maja pyszne pierogi, wiele razy już tam kupowałam. Naprawdę warto spróbować.
    • malizia Re: domowe pierogi z Michałkowic 18.12.12, 11:59
      witam,
      rzeczywiście pojawił się w Michałkowicach sklep "Pierożek", ulotka dostępna jest na facebooku. Pierogi mają przepyszne i w dobrej cenie, jestem już od nich uzależnione (i wcale nie jestem właścicielem tego sklepu, pracownikiem, współpracownikiem, tylko po prostu klientem :)) Naprawdę polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka