Dodaj do ulubionych

dobry proktolog potrzebny od zaraz

27.11.13, 08:47
poszukuje dobrego proktologa - państwowo czy prywatnie - nie ma znaczenia. Najlepiej w Siemianowicach lub okolicy !!
Obserwuj wątek
    • grazyna.pp Re: dobry proktolog potrzebny od zaraz 03.12.13, 12:47
      lowiczanka.b napisał(a):

> poszukuje dobrego proktologa - państwowo czy prywatnie - nie ma znaczenia. Najl
      > epiej w Siemianowicach lub okolicy !!

może doktor Grzela z Euro-Kliniki w Siemianowicach ? Jest dobrym specjalistą, leczyłam sie u niego wlasnie z hemoroidów jakieś 1,5 roku temu - prywatnie to wizyty złąatwiasz szybko i nie ma problemów z badaniami ani zapisami, wszystko przebiega sprawnie, a mi zawsze zależy na czasie i konkretach.
      • adriankot12 Re: dobry proktolog potrzebny od zaraz 04.12.13, 09:35
        Jacek Starzewski - dobry proktolog, jest też chirurgiem ogólnym
        • maria.cios Re: dobry proktolog potrzebny od zaraz 04.12.13, 10:17
          może spróbuj dostać się do Henryk Meklego - ma świetną opinie na śląsku i wieloletnie doświadczenie
          • adampe3 Re: dobry proktolog potrzebny od zaraz 04.12.13, 15:01
            zdecydowanie doktor Kodrębski z Euro-kliniki !
            • kamolkiwa Re: dobry proktolog potrzebny od zaraz 10.02.14, 10:27
              adampe3 napisał(a):

> zdecydowanie doktor Kodrębski z Euro-kliniki !

potwierdzam, Kodrębski to dobry lekarz, doświadczony, nie wiem tylkio, czy przyjmuje gdzies jeszcze poza euro-kliniką.
              • efektywna21 Re: dobry proktolog potrzebny od zaraz 26.11.14, 12:21
                no wlasnie sie chcialam dowiedziec od Was - chodzi o kłykciny i wirus hpv, to prawda ze w niektorych przypadkach zabieg trrzeba powtórzyć? bo chce to jak najszybciej załatwic, moj ginekolog potwierdził, że są to kłykciny. w tej euro-klinice nszybko ogarniaja taki zabieg?
    • bolkowskaaa Re: dobry proktolog potrzebny od zaraz 05.01.15, 15:10
      mi w ciazy zrobil sie ten problem, jestem juz po urodzeniu dziecka ale problem z hemoroidami nie zniknął :/ jakieś domowe metody Wam pomogły czy lepiejk sie w to nie bawić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka