lowiczanka.b 27.11.13, 08:47 poszukuje dobrego proktologa - państwowo czy prywatnie - nie ma znaczenia. Najlepiej w Siemianowicach lub okolicy !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazyna.pp Re: dobry proktolog potrzebny od zaraz 03.12.13, 12:47 lowiczanka.b napisał(a): > poszukuje dobrego proktologa - państwowo czy prywatnie - nie ma znaczenia. Najl > epiej w Siemianowicach lub okolicy !! może doktor Grzela z Euro-Kliniki w Siemianowicach ? Jest dobrym specjalistą, leczyłam sie u niego wlasnie z hemoroidów jakieś 1,5 roku temu - prywatnie to wizyty złąatwiasz szybko i nie ma problemów z badaniami ani zapisami, wszystko przebiega sprawnie, a mi zawsze zależy na czasie i konkretach. Odpowiedz Link Zgłoś
adriankot12 Re: dobry proktolog potrzebny od zaraz 04.12.13, 09:35 Jacek Starzewski - dobry proktolog, jest też chirurgiem ogólnym Odpowiedz Link Zgłoś
maria.cios Re: dobry proktolog potrzebny od zaraz 04.12.13, 10:17 może spróbuj dostać się do Henryk Meklego - ma świetną opinie na śląsku i wieloletnie doświadczenie Odpowiedz Link Zgłoś
adampe3 Re: dobry proktolog potrzebny od zaraz 04.12.13, 15:01 zdecydowanie doktor Kodrębski z Euro-kliniki ! Odpowiedz Link Zgłoś
kamolkiwa Re: dobry proktolog potrzebny od zaraz 10.02.14, 10:27 adampe3 napisał(a): > zdecydowanie doktor Kodrębski z Euro-kliniki ! potwierdzam, Kodrębski to dobry lekarz, doświadczony, nie wiem tylkio, czy przyjmuje gdzies jeszcze poza euro-kliniką. Odpowiedz Link Zgłoś
efektywna21 Re: dobry proktolog potrzebny od zaraz 26.11.14, 12:21 no wlasnie sie chcialam dowiedziec od Was - chodzi o kłykciny i wirus hpv, to prawda ze w niektorych przypadkach zabieg trrzeba powtórzyć? bo chce to jak najszybciej załatwic, moj ginekolog potwierdził, że są to kłykciny. w tej euro-klinice nszybko ogarniaja taki zabieg? Odpowiedz Link Zgłoś
bolkowskaaa Re: dobry proktolog potrzebny od zaraz 05.01.15, 15:10 mi w ciazy zrobil sie ten problem, jestem juz po urodzeniu dziecka ale problem z hemoroidami nie zniknął :/ jakieś domowe metody Wam pomogły czy lepiejk sie w to nie bawić? Odpowiedz Link Zgłoś