wuwua_cekaema 13.01.04, 11:42 Jestem ciekaw jakie filmowe hity lecą za oceanem, serialowe oczywiście.Jak z klasykami typu molder i skali, czy wymieniane tu milenium, coś nowego, a może kontynuacje.Hej polonia, piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahoney Re: Hity za oceanem 13.01.04, 19:25 oni chyba juz nie napisza , obrazili sie po World idolu i masowej obronie kuby tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Hity za oceanem IP: *.res.east.verizon.net 13.01.04, 20:15 Popularny jest tu serial Alias, The Wire, Sopranos Smallvile.Z sitcomow nadal Friends, Everybody loves Raymond,Sainfield(choc leca juz tylko powtorki), Sex and the City. Napisze wiecej jak sobie przypomne. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Hity za oceanem 13.01.04, 20:19 Mnieninteresują nie znane w Polsce serie "Trzeciej Planety od Słońca" oraz cz. V Sopranosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midek Re: Hity za oceanem IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 00:15 w polsce wszystkie serie "trzeciej planety od słońca" pokazał RTL7. było ich 5 o ile dobrze pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
wuwua_cekaema Re: Hity za oceanem 14.01.04, 10:03 Czytałem ostatnio o serialach w usa i coś było o nowym serialu spelinga maszynki do robienia kasy własnie z tego gatunku 10-8 jakis chyba policyjny.Pytam o to bo tak naprawdę oprócz naszych polskich produkcji to posucha straszna.A ja na klan czy temu podobne nie patrzę.Przydałby się jakiś hicior co by porrrrrrrwał ludzi przed szkalny ekran. Odpowiedz Link Zgłoś