the.joker 08.12.06, 12:25 Jakie uznanie? Przecież tego się oglądać nie da! Tkliwa fabuła do obrzydzenia, naiwność leje się z ekranu, Brodzik wychodzi z siebie, by stać się aseksualną, nieatrakcyjną laleczką-przytulanką. Okropność! -- The Joker Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius [...] 08.12.06, 12:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gol Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.acn.waw.pl 09.12.06, 20:41 > i krzyż na drogę W koncu bedziesz mogla obejrzec cala serie Rambo ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikt Do Jokera - naucz się znaczenia słów IP: *.acn.waw.pl 10.12.06, 08:31 "Tkliwy" to wrażliwy, czuły; "ckliwy" to przesadnie sentymentalny... jak rozumiem chodziło o "ckliwy" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trzosik Nie warto się tym ekscytować!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 13:49 Tego typu seriale, TO TYKLKO PROTEZY ŻYCIA!!! Ciemny, głupi i bezmyślacki lud ma wrażenienie trafienia DO WYSOKIEGO ŻYCIA MOCNO PODKOLOROWANYCH GRUP TOWARZYSKICH i ma szansę pomarzyć, że przynajmniej w czasie gapienia (BEZMYŚLNEGO!!!!) w ekran, że rownież w tym świecie się znajduje!!!!;(((( Istna fabryka bezmyślnego, głupiego i ciemnego moherku!!!!;(((( Typowy narkotyk społeczny - RYDZOMOHEROINA!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Cieszy liczba odpowiedzi "nie znam" 10.12.06, 17:55 Nie oglądaj telewizji - obecnie jest sporo ciekawszych rozrywek. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 09:40 A mnie się ta bajka pododała i szkoda mi że już się kończy.Bardzo sympatyczni aktorzy.Miło było pooglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
pako19 Dlaczego ten serial jest popularny? Otóż dlatego ż 10.12.06, 13:06 e wzbudza prawdziwe emocje (chociaż to jest fikcja). Ale emocje są prawdziwe. Ponadto odnosi się do odwiecznej kobiecej tęsknoty by być kochaną (choć osobiście nie uznaję by małżeństwo było szczytem miłości;)). Coś musi być w tym seriaku skkoro tyle ludzi go ogląda. -------------------------- filatelista.blox.pl/html hallegro.pl/item147015110_poezja_z_samotnosc_w_sieci_tomik_d_kiersztejn.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: <'}}}< Z usmiechem na twarzy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 16:53 Ja na poczatku nie ogladalam Magdy M po pierwszym odcinku wydal mi sie ten serial nieco nudny ale kilka tygodni pozniej trafilam na jeden z ostatnich odcinek 1 serii i zakochalam sie. I od tego czasu ogladam co wtorek, pomimo ze ten serial jest troche jak bajka to emocje jakie budzi w widzu sa niesamowite pamietam jak po ostatnim odcinku pierwszej serii przez caly nastepny dzien chodzilam z wieklim usmiechem na twarzy, nie wiem czemu ale poprostu tak bylo ! Uwielbiam ten serial i pewnie jesli kiedys bedzie lecial w telewizj to z mila checia bede go ogladac :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mikser Re: Z usmiechem na twarzy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 09:23 To podobnie jak ja, wszystkie odcinki mam sciagniete na komorke i ogladam sobie w wolnych chwilach, czasami jak mi sie nudzi w pracy, albo po drodze do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: Pożegnanie Magdy M. 10.12.06, 13:06 Gość portalu: gość napisał(a): > A mnie się ta bajka pododała i szkoda mi że już się kończy.Bardzo sympatyczni > aktorzy.Miło było pooglądać. podpisuje sie pod tym :) przyjemnie bylo (czasem, jak czas wolny pozwolil) usiasc i obejrzec 'odrealnione' zycie ludzkie. a co tam - smieszna bajka :) i oto w niej chodzilo, zapewne :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sedzina89 Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.softpro2.pl 10.12.06, 14:00 A ja własciwie nie rozumiem co w tym serialu niby jest bajką!...przeciez wszystkie te wydarzenia często dzieją się w realnym życiu!..to że dużo współczesnych ludzi nie moze znaleźć sobie partnera i są pozbawieni jakichkolwiek nadziei na lepsze jutro,zalezy tylko od nich samych!Od tego jak zagospodarują własnym życiem. A przeciez prawdziwa,nie kończąca sie miłość i poukładane życie,tak jak jest to pokazane w filmie,istnieje i to dosyć często!Ja np. odnajduję w tym serialu wiele elementów z mojego życia..... i oglądając go,przemyślałam pewne sprawy i juz wiecej nie popełnie takich błędów jak wczesniej.....;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ratio Re: Pożegnanie Magdy M. IP: 81.219.116.* 11.12.06, 12:32 Rzeczywiście jest to bajka. Jednak porusza naprawde ważny problem społeczny a mianowicie samotność (w sensie braku partnra) - obserwuje to codziennie siedząc na 20 piętrze biurowca w centrum warszawy, gdzie w moim dziale spośród 4 kobiet 3 to samotne, bardzo atrakcyjne fizycznie i towarzysko, wykształcone, które nie mogą znaleźć odpowiedniego faceta (a szukają). Cóż ten serial rozgrywa się codziennie na moich oczach :) - dodam że jestem facetem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.75.78.83.cust.bluewin.ch 09.12.06, 23:43 to jest serial pt jak sie nie dac wydymac przez 50lat. na 25 rocznice slubu wpusci piotra pod wspolna koldre. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adamp [...] IP: *.pszczynska.silesianet.pl 10.12.06, 09:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
emix1021 Re: Pożegnanie Magdy M. 08.12.06, 13:10 bałwanki, to róbcie sobie pralkę z mózgu podczas serialu "Klan", "M jak ...", itp. itd., ja wolę odpocząć przy czymś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Pożegnanie Magdy M. 08.12.06, 13:21 No tak bałwanku, bo dla Ciebie nie ma nic lepszego niż "Magda M.". Współczuję. O czymś takim jak "Six feet under" słyszałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
e-maxim Re: Pożegnanie Magdy M. 09.12.06, 19:38 yavorius napisał: > No tak bałwanku, bo dla Ciebie nie ma nic lepszego niż "Magda M.". Współczuję. > O czymś takim jak "Six feet under" słyszałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
wr50m2 Re: Pożegnanie Magdy M. 08.12.06, 13:22 A ja lubię ten serial. Bo to coś zupełnie nowego w Polsce. Jest w nim mnóstwo pozytywnej energii. PS. Nie cierpię "Na dobre i na złe" - zabija mnie to g*wno. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa-ann-roo Re: Pożegnanie Magdy M. 08.12.06, 13:48 No i w końcu...w końcu moje koleżanki przestaną o tym gadać,a ja mogę sobie odpocząć nie martwiąc się o ich zdrowie psychiczne...;] Ludzie,którzy oglądają seriale są najprawdopodobniej posiadaczami nudnego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: p4p Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.acn.waw.pl 09.12.06, 20:43 > Ludzie,którzy oglądają seriale są najprawdopodobniej posiadaczami nudnego życia Za to twoje jest strasznie ekscytujace skoro udzielasz sie piszac w poscie o serialach ... Odpowiedz Link Zgłoś
lamancza Szokująca wiadomość 08.12.06, 13:26 Mam dla Was szokującą być może wiadomość - poza światem tivi istnieje życie. Niektórzy twierdzą, że ciekawsze. Krok pierwszy - przyjrzyjcie się uważnie pilotom tv. Szukajcie dużego czerwonego guziczka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
2xb Re: Szokująca wiadomość 08.12.06, 14:17 nie tylko "twierdzą" ale i to wiedzą! niech żyje świat bez tv! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aaa Re: Szokująca wiadomość IP: *.chello.pl 09.12.06, 21:13 Mam dla Ciebie szokującą być może wiadomość - poza światem forów internetowych istnieje życie. Niektórzy twierdzą, że ciekawsze. Krok pierwszy - przyjrzyj się dokładnie obudowie komputera. Szukaj dużego guziczka w jakimkolwiek kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
murderdoll Re: Pożegnanie Magdy M. 08.12.06, 14:59 Mnie zawsze najbardziej uderzalo w tym serialu to, ze Magda M. jest pozbawiona jakiejkolwiek osobowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
jackie_brown Re: Pożegnanie Magdy M. 08.12.06, 15:22 Mam światków na to, że próbowałam obejrzec choc jeden odcinek - zachęcona dyskusjami koleżanek z pracy. Niestety po dwóch minutach trafiał mnie szlag. Muzyka natarczywa no i ta Brodzikowa - ograniczony wachlarz wyrażania emocji bohaterki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: soul Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:56 Pani Brodzik troche sie "zniszczyła" tym serialem. Głowni bohaterowie męczyli sie grą niemal tak samo jak widzowie przed telewizorem. Odpowiedz Link Zgłoś
konsultant313 Zakończenie - tutaj 08.12.06, 15:35 Heh, no i wszyscy dali się nabrać :) Żadnego ślubu nie będzie, to jest fragment snu Magdy z odcinka nr. 45. Zakończenie jest beznadziejne: Magda ogląda filmik zostawiony przez Piotra przed wyjazdem, orientuję się w sytuacji i wychodzi płacząca odszukać go na mieście. Wszystko widzi jej aktualny amant... Nic się nie wyjaśnia. Nie ma happy endu. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Zakończenie - tutaj 08.12.06, 18:17 poważnie?;),ogladalam tylko pierwszą serie dalej juz nie dalam rady Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: /unlisted Re: Zakończenie - tutaj IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 10.12.06, 00:04 a ja: ogladalm ten serial. ;] jak zaczelam, wiedzialam jak to sie toczylo, to nie chcialam nawet przestac;p jeszcze do tego ta siwetna muzyka. nie wiem jak dla was, ale dla mnie ten serial dal wiele do rozumowania, co do milosci. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Pożegnanie Magdy M. 08.12.06, 18:24 toż serial, jak to serial. Można oglądać, ale nie rozmawiać o nim. No chyba, że nie wyrośliśmy z bajek. Kolorowa, tkliwa bajka, czasem dobra na sen. Dobranoc wieczni krytykanci, wasze wybory lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
gabszy Pożegnanie Magdy M. 08.12.06, 18:38 A ja jestem na 100% pewna, że Magda M. się dobrze skończy....chociaż szkoda, że w ogole się konczy:/ Jak narazie Magda M. wydaje mi się najlepszym serialem w naszych calowych pudełkach. Przynajmniej nie musimy się zastanawiać co dalej poczną Bożenka & Maciuś, czy Rysio nie zepsuje swojej taxowki, czy Hanka i Mareczek posadzą zimiory czy może tym razem burole, czy Łukaszka nie pobiją jakieś pompy z Grabiny, czy Lucjan wygoli owce na lato... itd. itp. ...Magda jest miłym serialem, ma sympatycznych bohaterow, może zbyt wolna akcja, ale jakby toczyła się szybciej to nikt by nie oglądał tego serialu...Bardzo szkoda, że to już koniec:/ Troche będzie przykro nie tylko mnie, ze konczy sie ten serial, ale polowie Polski jak przypuszczam...Skoro ma tak dużą ogladalnosc...Może kiedys bedzie jeszcze jakas nowa seria Magdy M. ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
amona13 Re: Pożegnanie Magdy M. 08.12.06, 18:54 ja nie widzę problemu - nie chcę to nie ogladam a tak wogóle to skąd zagorzali przeciwnicy widzą o co chodzi w filmie . ja jeżeli czegoś nie oglądam to nie jestem w stanie nic powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.75.78.83.cust.bluewin.ch 09.12.06, 23:44 wlasnie po to ogladam to raz,zeby wiedziec czy krytykowac czy nie.przeciez w ciemno nie bede ze jest do bani,a jest. Odpowiedz Link Zgłoś
tequill Żle odrobiona praca donmowa 08.12.06, 19:16 Chyba obie panie nie do końca odrobiły pracę domową. MagdaM ma trochę inny target. Mimo iż to ckliwa szmira... 45 odcinek nie kończy się 4-ma ślubami (to tylko sen Magdy)... tylko otwarciem furtki dla kolejnych 15-tu odcinków. Więcej nie będę zdradzać... polecam magdam.onet.pl i wydanie 5zł na dokładne sowiedzenie się o cho chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzkungfu Re: Żle odrobiona praca donmowa 08.12.06, 19:22 hej, uważaj, bo zaraz Twoja wypowiedz spotka się z ostrą krytyką :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: obop Re: Żle odrobiona praca donmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 20:32 target: Magda M - elektorat PO Klan - elektorat LPR/PiS MjM - elektorat Samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzkungfu Re: Żle odrobiona praca donmowa 09.12.06, 13:38 target: poradnia psychologiczna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: grzeslaff Re: Żle odrobiona praca donmowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:38 dobre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Alinoe Re: Żle odrobiona praca donmowa IP: *.icm.edu.pl 10.12.06, 03:32 ja bym dala Na wspolnej - Samoobrony MjM - PSL Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emma Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 21:54 Magda M. jest najlepszym z najnudniejszych polskich seriali.Najprzyjemniej mi sie go ogląda.Mimo wszstko Klan i M jak M nawet nie dorównuja Magdzie M. Nie ma co zaprzeczać,zę ten serial jest najlepszy z możliwych do zaoferowania przez telewizję.Wzrusza i wywołuje emocje i rozumieją go Ci, którzy są lub byli zakochani.Osobiście uwielbiam Piotra:)dopóki nie zachował sie jak dupek i wyjechał.pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tola Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.aster.pl 09.12.06, 00:17 Jaka Magda M jest - kazdy widzi, luki scenariuszowe, dluzyzny czy naiwniactwo :) Ale nie da sie zaprzeczyc, ze to sie dobrze oglada ! To nie jest serial, ktory dzieje sie w jednym , 2 czy 3 pokojach. W ktorym siedza przy stole przez pol odcinka i jedza rosół... Serial napewno stara sie byc nowoczesny, krecony szerokokatna kamera, aktorzy glownie mlodego i sredniego pokolenia i to tacy, ktorzy jeszcze sie nie opatrzyli (pazury, szyce i tym podobne - wypad). Serial jest taki kolorowy, pelen ladnych widokow, jest w nim duzo humoru i duzo uczucia. Wszyscy tak narzekaja, ze glupi, ze nudny... ale jak sie skonczy to jednak czegos zabraknie. W porownaniu do innych rodzimych seriali komediowo-obyczajowych Magda M to prawdziwa perełka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gaat Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.12.06, 00:46 Całkowicie się z Tobą zgadzam...Dobrze, ze ma zakończenie po kilkudziesięciu odcinkach i nie zmierza do nieskończoności, jak jest w przypadku innych "dzieł".Kwestia wyboru i odczuć nie powinna być atakowana przez prostackich agresorów...oby produkcje w TP nie bywały gorsze; podobał mi się, chyba najbardziej dlatego, że w innej konwencji został zrealizowany; fajna muzyczka i dużo Edyty B., którą b.lubię, a tak mało jej w mediach...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wawa Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 08:16 I Warszawa na nim taka piękna:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Pożegnanie Magdy M. 09.12.06, 08:35 Szyc się opatrzył? Ciekawe komu, bo jak dla mnie chłopak ma talent, w przeciwieństwie do panny Brodzik np. i pana Małaszyńskiego, który jak na symbol seksu jest dość drewniany. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hmmm Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:23 i pana Małaszyńskiego, który jak na symbol seksu jest dość drewnian > y. Może dlatego, że zdaje sobie sprawę w jakiej szmirze gra Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: soul Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:03 Ale najgorsze jest to ze wystarczy ogladać 30 sekund aby nabrać pewności ze główni bohaterowie romansu: p.Małaszyński i p.Brodzik, czują do siebie nawzajem jedynie obrzydzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hanulka Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:58 Czy po serialu można sie spodziewać,że będzie to film wysokich lotów?? Naiwnosc Magdy w życiu jest ckliwa, ale za to jako Pani adwokat świetnie sobie radzi. Pomijajac wszystko, choć nie lubię Warszawy, tutaj przedstawiona jest ona przepięknie. Tylko dlaczego w kazdym odcinku(bodajże tylko w jednym go zabrakło) pokazywany jest wciąż ten sam most?? Innego ładnego obiektu w Stolicy nie ma?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.1994 Re: Pożegnanie Magdy M. 10.12.06, 12:51 Jeśli ktoś woli Klan od Magdy M. to domyślam się, że urodził się z wrodzoną wadą mózgu nazywaną "bezguściem";) Bez obrazy oczywiście. Moim zdaniem Magda M. nie powstała po to, żeby ludzie spędzali wieczory przed ekranem , tylko po to, żeby w końcu niektórych z nas napełnić energią! Myślcie co chcecie, ale ten serial jest super! I dla mnie mogłoby się to ciągnąć w nieskończoność! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: es Jedyną pozytywną rzeczą jest MUZYKA IP: *.icm.edu.pl 08.12.06, 23:32 Świetna muzyka Hey, Bartosiewicz itd niespotykana w żadnym serialu. Fabuła nie wiem (nie oglądałem tego nigdy dłuzej niz 5-10 min jednocześnie) irytowała mnie bowiem widoczna gołym okiem MĘCZARNIA swoją rolą pani BRODZIK, która totalnie nie umiała tej roli grać (przynajmniej takie miałem wrażenie) W ogóle po tym serialu plus z jej stylu bycia (prywatnie) odnosze wrażenie że to kiepska aktorka która jedynie "dmucha" swoją sławę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anty-Magda -M Pożegnanie Magdy M. IP: 213.17.223.* 09.12.06, 09:14 Uważam, że ten serial jest beznadziejny. A najgorsze jest w nim to, iż główni bohaterowie nie potrafią rozwiązywać najprostszych problemów!!! A moje koleżanki uważają, że w prawdziwym życiu jest dokładnie tak samo... Skandal!! Pozatym, mam wrażenie, iż ten serial jest nieudaną podróbką "Ally McBeal". Ciesze się, że w koncu jego emisja dobiega końca!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.chello.pl 09.12.06, 14:08 ech...i wszystkie cztery bohaterki staną na ślubnym kobiercu w białtch sukniahc i welonach symbolizujacych niewinność ...żenada Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agniesia ;* Pożegnanie Magdy M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 16:37 Magda M. to jest najlepszy serial pod słońcem!!!!! Czekam z ustęsknieniem na każdy odcinek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bozka Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.interecho.com 09.12.06, 19:50 Zupełnie nieżyciowe. Gdy w zeszłym odcinku facet wytapetował jej różami drogę z m-3 do samochodu różami, zgasilam pudło, bo ten numer, to już nawet w Wenezueli odradzają reżyserom. W Polsce jak facet przyniesie 1 różę, to już się wysilił bardzo i na pewno coś za to chce. Odpowiedz Link Zgłoś
login.zastrzezony Re: Pożegnanie Magdy M. 09.12.06, 19:57 Te seriale "z życia wzięte" są tak nierealne, że już więcej z rzeczywistością mają seriale s-f. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:22 skad w komentujacych tyle jadu.jak ktos nie chce to przelacza na inny kanal albo wylacza tv.ja Magde M lubie jako sympatyczna bajeczke.i tak przeciez ten serial nalezy traktowac.co z tego ze malo realny i naiwny.jesli ktos chce realzimu,wlacza program informacyjny i oglada info o seks-aferach.pozdrawiam pieniaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
e-tam Re: Pożegnanie Magdy M. 09.12.06, 21:20 Gość portalu: ja napisał(a): > skad w komentujacych tyle jadu.jak ktos nie chce to przelacza na inny kanal Nie ma na co przełączyć. 95% procent tego, co leci w TV to jakieś durne babskie romansidła. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bozka Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.interecho.com 10.12.06, 09:08 Skąd w komentujących tyle jadu? Ja Ci powiem skąd we mnie; ponieważ patrzę na jakąś tam przeciętną babkę, nie lepszą ode mnie babkę, za którą coraz to nowy książę biega z brylantem błagając, by go przyjęła. Tymczasem w prawdziwym życiu to sie nie zdarza. A smarkule 12-letnie napychają sobie głowy nierealnymi wyobrażeniami, które gdzieś tam tkwią w nich potem przez całe życie - i generują rozczarowania zyciowe. Wiem to z autopsji.Takie bajeczki są szkodliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: merton.miller Ten serial pokazuje jak zyje ok. 5% Warszawiakow.. IP: 217.116.110.* 09.12.06, 20:11 tj. prawnicy, bankierzy, managerowie funduszy, itp. czyli swiatek ok. 10tys. inteligentnych, wyksztalconych mieszkancow stolicy. A ze w tkliwy sposob - cala Polska go oglada, zeby wlasnie zobaczyc jak zyje ta garstka mlodych, ambitnych ludzi, ze nie trzeba byc Kulczykiem, Solorzem czy Karkosikiem, zeby realizowac swoje marzenia, miec szanowana prace i spelniac sie ambicjonalnie w pracy - to nalezy mu wybaczyc, musi trafiac do jak najszerszej komercyjnie widowni, ergo, nie moze byc za trudny i za realny w odobiorze. Problemy to kazdy ma na co dzien... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xyz Re: Ten serial pokazuje jak zyje ok. 5% Warszawia IP: *.icpnet.pl 09.12.06, 23:15 5% Warszawiaków to ca. 85.000, a nie 10 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ivulspirit Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:18 to straszne... trzeba przygotować się na wzrost liczby samobójstw - fanek i fanów serialu, którzy nie będą mogli już z zapartym tchem śledzić kolejnych losów Magdy M. no już kto pierwszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koszerne wesele Pożegnanie Magdy M. IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.12.06, 20:19 ja mam nadzieje, ze na weselu nie zabraknie koszernego zarcia tylko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ed a co to jest magda m? IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.12.06, 20:22 to jakis film czy nowa firma ciuchow? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: słodziutka Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.e-wro.net.pl 09.12.06, 20:22 ja tam oglądam en serial tylko dla pawełka. Za kazdem razem jak go widze to mi ciemnieje prze oczyma. On jest taki słodziutki! Całuski!!!!!!!!!! A magda m to gupia krowa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dziennikarz Pożegnanie Magdy M. IP: *.45-5-64736c14.cust.bredbandsbolaget.se 09.12.06, 20:41 dzieki moj ateistyczny panie boze ze ten syf sie skonczyl!!!i cala reszta innych syfiastych seriali powinna sie skonczyc tez!!!skonczcie tluc te seriale na amerykanskich wzorcach-czyli amerykanskie seriale w wydaniu polskim!!!cala niania-adwokaci maria m i reszta syfu!!!powinni za to karac wiezieniem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mike Pożegnanie Magdy M. IP: *.toya.net.pl 09.12.06, 20:53 Jest jak klan w tvp ale pod marka tvn, problemy nie sa zgłębione jak pani mówi zespół downa a tu adopcja płytka i potraktowana jak listek na wietrze,zal mi Pani widzę,że problemy społeczne Zna Pani tylko z seriali, Magda M Mja Miłość Klan, złotopolscy wszystko to jest tym samym komercja aby zdobyc kasę z rekalam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kinia Re: Pożegnanie Magdy M. IP: 83.17.27.* 09.12.06, 21:13 ja nie lubie tego filmu bleee,zygac sie chce jak patrze na to Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Pożegnanie Magdy M. 09.12.06, 21:27 i dobrze, serial mdły że porzygać się można... bla bla bla dla kobitek nie wiedzących co z czasem zrobic ale i tak nic nieprzebije w debiliźmie i robieniu wody z mózgu Clanów Plebani i reszty tego typu gówien Odpowiedz Link Zgłoś
thymon Pożegnanie Magdy M. 09.12.06, 21:31 Bubel jakich mało, a raczej dużo na polskim ekranie. Moja kobita ogląd, a ja w tym czasie odwalam parodie serialową co ją strasznie irytuje hahaha. Uwielbiam robić sobie z tego parodię, To świetny sposób żeby znieść tego gniota. Odpowiedz Link Zgłoś