Dodaj do ulubionych

Pożegnanie Magdy M.

08.12.06, 12:25
Jakie uznanie? Przecież tego się oglądać nie da! Tkliwa fabuła do obrzydzenia,
naiwność leje się z ekranu, Brodzik wychodzi z siebie, by stać się aseksualną,
nieatrakcyjną laleczką-przytulanką. Okropność!

--
The Joker
Obserwuj wątek
    • yavorius [...] 08.12.06, 12:29
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • arleta.czysz Re: Pożegnanie Magdy M. 08.12.06, 12:35
        i krzyż na drogę
        • Gość: gol Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.acn.waw.pl 09.12.06, 20:41
          > i krzyż na drogę

W koncu bedziesz mogla obejrzec cala serie Rambo ...
          • Gość: nikt Do Jokera - naucz się znaczenia słów IP: *.acn.waw.pl 10.12.06, 08:31
            "Tkliwy" to wrażliwy, czuły; "ckliwy" to przesadnie sentymentalny... jak
            rozumiem chodziło o "ckliwy"
            • Gość: trzosik Nie warto się tym ekscytować!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 13:49
              Tego typu seriale, TO TYKLKO PROTEZY ŻYCIA!!!
              Ciemny, głupi i bezmyślacki lud ma wrażenienie trafienia DO WYSOKIEGO ŻYCIA
              MOCNO PODKOLOROWANYCH GRUP TOWARZYSKICH i ma szansę pomarzyć, że przynajmniej w
              czasie gapienia (BEZMYŚLNEGO!!!!) w ekran, że rownież w tym świecie się
              znajduje!!!!;((((
              Istna fabryka bezmyślnego, głupiego i ciemnego moherku!!!!;((((
              Typowy narkotyk społeczny - RYDZOMOHEROINA!!!!!!!!!!!!!!!
              • lmblmb Cieszy liczba odpowiedzi "nie znam" 10.12.06, 17:55
                Nie oglądaj telewizji - obecnie jest sporo ciekawszych rozrywek.
          • Gość: gość Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 09:40
            A mnie się ta bajka pododała i szkoda mi że już się kończy.Bardzo sympatyczni
            aktorzy.Miło było pooglądać.
            • pako19 Dlaczego ten serial jest popularny? Otóż dlatego ż 10.12.06, 13:06
              e wzbudza prawdziwe emocje (chociaż to jest fikcja). Ale emocje są prawdziwe.
              Ponadto odnosi się do odwiecznej kobiecej tęsknoty by być kochaną (choć
              osobiście nie uznaję by małżeństwo było szczytem miłości;)). Coś musi być w tym
              seriaku skkoro tyle ludzi go ogląda.
              --------------------------
              filatelista.blox.pl/html
              hallegro.pl/item147015110_poezja_z_samotnosc_w_sieci_tomik_d_kiersztejn.html
              • Gość: <'}}}< Z usmiechem na twarzy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 16:53
                Ja na poczatku nie ogladalam Magdy M po pierwszym odcinku wydal mi sie ten
                serial nieco nudny ale kilka tygodni pozniej trafilam na jeden z ostatnich
                odcinek 1 serii i zakochalam sie. I od tego czasu ogladam co wtorek, pomimo ze
                ten serial jest troche jak bajka to emocje jakie budzi w widzu sa niesamowite
                pamietam jak po ostatnim odcinku pierwszej serii przez caly nastepny dzien
                chodzilam z wieklim usmiechem na twarzy, nie wiem czemu ale poprostu tak bylo !
                Uwielbiam ten serial i pewnie jesli kiedys bedzie lecial w telewizj to z mila
                checia bede go ogladac :)
                • Gość: mikser Re: Z usmiechem na twarzy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 09:23
                  To podobnie jak ja, wszystkie odcinki mam sciagniete na komorke i ogladam sobie
                  w wolnych chwilach, czasami jak mi sie nudzi w pracy, albo po drodze do domu...
            • linfan Re: Pożegnanie Magdy M. 10.12.06, 13:06
              Gość portalu: gość napisał(a):

> A mnie się ta bajka pododała i szkoda mi że już się kończy.Bardzo sympatyczni
              > aktorzy.Miło było pooglądać.

podpisuje sie pod tym :) przyjemnie bylo (czasem, jak czas wolny pozwolil)
              usiasc i obejrzec 'odrealnione' zycie ludzkie. a co tam - smieszna bajka :) i
              oto w niej chodzilo, zapewne :)
              • Gość: sedzina89 Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.softpro2.pl 10.12.06, 14:00
                A ja własciwie nie rozumiem co w tym serialu niby jest bajką!...przeciez
                wszystkie te wydarzenia często dzieją się w realnym życiu!..to że dużo
                współczesnych ludzi nie moze znaleźć sobie partnera i są pozbawieni
                jakichkolwiek nadziei na lepsze jutro,zalezy tylko od nich samych!Od tego jak
                zagospodarują własnym życiem.
                A przeciez prawdziwa,nie kończąca sie miłość i poukładane życie,tak jak jest to
                pokazane w filmie,istnieje i to dosyć często!Ja np. odnajduję w tym serialu
                wiele elementów z mojego życia.....
                i oglądając go,przemyślałam pewne sprawy i juz wiecej nie popełnie takich błędów
                jak wczesniej.....;)
                • Gość: ratio Re: Pożegnanie Magdy M. IP: 81.219.116.* 11.12.06, 12:32
                  Rzeczywiście jest to bajka. Jednak porusza naprawde ważny problem społeczny a
                  mianowicie samotność (w sensie braku partnra) - obserwuje to codziennie siedząc
                  na 20 piętrze biurowca w centrum warszawy, gdzie w moim dziale spośród 4 kobiet
                  3 to samotne, bardzo atrakcyjne fizycznie i towarzysko, wykształcone, które nie
                  mogą znaleźć odpowiedniego faceta (a szukają). Cóż ten serial rozgrywa się
                  codziennie na moich oczach :) - dodam że jestem facetem
      • Gość: m Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.75.78.83.cust.bluewin.ch 09.12.06, 23:43
        to jest serial pt jak sie nie dac wydymac przez 50lat. na 25 rocznice slubu
        wpusci piotra pod wspolna koldre.
      • Gość: adamp [...] IP: *.pszczynska.silesianet.pl 10.12.06, 09:53
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • emix1021 Re: Pożegnanie Magdy M. 08.12.06, 13:10
      bałwanki, to róbcie sobie pralkę z mózgu podczas serialu "Klan", "M jak ...",
      itp. itd., ja wolę odpocząć przy czymś innym.
      • yavorius Re: Pożegnanie Magdy M. 08.12.06, 13:21
        No tak bałwanku, bo dla Ciebie nie ma nic lepszego niż "Magda M.". Współczuję.
        O czymś takim jak "Six feet under" słyszałeś?
        • e-maxim Re: Pożegnanie Magdy M. 09.12.06, 19:38
          yavorius napisał:

> No tak bałwanku, bo dla Ciebie nie ma nic lepszego niż "Magda M.". Współczuję.
          > O czymś takim jak "Six feet under" słyszałeś?
      • wr50m2 Re: Pożegnanie Magdy M. 08.12.06, 13:22
        A ja lubię ten serial. Bo to coś zupełnie nowego w Polsce.

Jest w nim mnóstwo pozytywnej energii.

PS. Nie cierpię "Na dobre i na złe" - zabija mnie to g*wno.
        • kaa-ann-roo Re: Pożegnanie Magdy M. 08.12.06, 13:48
          No i w końcu...w końcu moje koleżanki przestaną o tym gadać,a ja mogę sobie
          odpocząć nie martwiąc się o ich zdrowie psychiczne...;]

Ludzie,którzy oglądają seriale są najprawdopodobniej posiadaczami nudnego życia.
          • Gość: p4p Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.acn.waw.pl 09.12.06, 20:43
            > Ludzie,którzy oglądają seriale są najprawdopodobniej posiadaczami nudnego życia

Za to twoje jest strasznie ekscytujace skoro udzielasz sie piszac w poscie o
            serialach ...
    • lamancza Szokująca wiadomość 08.12.06, 13:26
      Mam dla Was szokującą być może wiadomość - poza światem tivi istnieje życie.
      Niektórzy twierdzą, że ciekawsze.

Krok pierwszy - przyjrzyjcie się uważnie pilotom tv. Szukajcie dużego czerwonego
      guziczka.

;)
      • 2xb Re: Szokująca wiadomość 08.12.06, 14:17
        nie tylko "twierdzą" ale i to wiedzą!

niech żyje świat bez tv!
      • Gość: aaa Re: Szokująca wiadomość IP: *.chello.pl 09.12.06, 21:13
        Mam dla Ciebie szokującą być może wiadomość - poza światem forów internetowych
        istnieje życie. Niektórzy twierdzą, że ciekawsze.

Krok pierwszy - przyjrzyj się dokładnie obudowie komputera. Szukaj dużego
        guziczka w jakimkolwiek kolorze.
    • murderdoll Re: Pożegnanie Magdy M. 08.12.06, 14:59
      Mnie zawsze najbardziej uderzalo w tym serialu to, ze Magda M. jest pozbawiona
      jakiejkolwiek osobowosci.
      • jackie_brown Re: Pożegnanie Magdy M. 08.12.06, 15:22
        Mam światków na to, że próbowałam obejrzec choc jeden odcinek - zachęcona
        dyskusjami koleżanek z pracy. Niestety po dwóch minutach trafiał mnie szlag.
        Muzyka natarczywa no i ta Brodzikowa - ograniczony wachlarz wyrażania emocji
        bohaterki.
        • Gość: soul Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:56
          Pani Brodzik troche sie "zniszczyła" tym serialem. Głowni bohaterowie męczyli
          sie grą niemal tak samo jak widzowie przed telewizorem.
    • konsultant313 Zakończenie - tutaj 08.12.06, 15:35
      Heh, no i wszyscy dali się nabrać :)

Żadnego ślubu nie będzie, to jest fragment snu Magdy z odcinka nr. 45.
      Zakończenie jest beznadziejne: Magda ogląda filmik zostawiony przez Piotra przed
      wyjazdem, orientuję się w sytuacji i wychodzi płacząca odszukać go na mieście.
      Wszystko widzi jej aktualny amant...

Nic się nie wyjaśnia. Nie ma happy endu.
      • simply_z Re: Zakończenie - tutaj 08.12.06, 18:17
        poważnie?;),ogladalam tylko pierwszą serie dalej juz nie dalam rady
        • Gość: /unlisted Re: Zakończenie - tutaj IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 10.12.06, 00:04
          a ja: ogladalm ten serial. ;] jak zaczelam, wiedzialam jak to sie toczylo, to
          nie chcialam nawet przestac;p jeszcze do tego ta siwetna muzyka. nie wiem jak
          dla was, ale dla mnie ten serial dal wiele do rozumowania, co do milosci. ;d
    • sto100 Re: Pożegnanie Magdy M. 08.12.06, 18:24
      toż serial, jak to serial. Można oglądać, ale nie rozmawiać o nim.
      No chyba, że nie wyrośliśmy z bajek. Kolorowa, tkliwa bajka, czasem dobra na sen.
      Dobranoc wieczni krytykanci, wasze wybory lepsze?
    • gabszy Pożegnanie Magdy M. 08.12.06, 18:38
      A ja jestem na 100% pewna, że Magda M. się dobrze skończy....chociaż szkoda, że
      w ogole się konczy:/ Jak narazie Magda M. wydaje mi się najlepszym serialem w
      naszych calowych pudełkach. Przynajmniej nie musimy się zastanawiać co dalej
      poczną Bożenka & Maciuś, czy Rysio nie zepsuje swojej taxowki, czy Hanka i
      Mareczek posadzą zimiory czy może tym razem burole, czy Łukaszka nie pobiją
      jakieś pompy z Grabiny, czy Lucjan wygoli owce na lato... itd. itp. ...Magda
      jest miłym serialem, ma sympatycznych bohaterow, może zbyt wolna akcja, ale
      jakby toczyła się szybciej to nikt by nie oglądał tego serialu...Bardzo szkoda,
      że to już koniec:/ Troche będzie przykro nie tylko mnie, ze konczy sie ten
      serial, ale polowie Polski jak przypuszczam...Skoro ma tak dużą
      ogladalnosc...Może kiedys bedzie jeszcze jakas nowa seria Magdy M. ... :)
    • amona13 Re: Pożegnanie Magdy M. 08.12.06, 18:54
      ja nie widzę problemu - nie chcę to nie ogladam a tak wogóle to skąd zagorzali
      przeciwnicy widzą o co chodzi w filmie . ja jeżeli czegoś nie oglądam to nie
      jestem w stanie nic powiedzieć
      • Gość: m Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.75.78.83.cust.bluewin.ch 09.12.06, 23:44
        wlasnie po to ogladam to raz,zeby wiedziec czy krytykowac czy nie.przeciez w
        ciemno nie bede ze jest do bani,a jest.
    • tequill Żle odrobiona praca donmowa 08.12.06, 19:16
      Chyba obie panie nie do końca odrobiły pracę domową.
      MagdaM ma trochę inny target. Mimo iż to ckliwa szmira...
      45 odcinek nie kończy się 4-ma ślubami (to tylko sen Magdy)... tylko otwarciem
      furtki dla kolejnych 15-tu odcinków.
      Więcej nie będę zdradzać... polecam magdam.onet.pl i wydanie 5zł na dokładne
      sowiedzenie się o cho chodzi
      • mistrzkungfu Re: Żle odrobiona praca donmowa 08.12.06, 19:22
        hej, uważaj, bo zaraz Twoja wypowiedz spotka się z ostrą krytyką :) :) :)
        • Gość: obop Re: Żle odrobiona praca donmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 20:32
          target:

Magda M - elektorat PO
          Klan - elektorat LPR/PiS
          MjM - elektorat Samoobrony
          • mistrzkungfu Re: Żle odrobiona praca donmowa 09.12.06, 13:38
            target: poradnia psychologiczna
          • Gość: grzeslaff Re: Żle odrobiona praca donmowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:38
            dobre ;)
          • Gość: Alinoe Re: Żle odrobiona praca donmowa IP: *.icm.edu.pl 10.12.06, 03:32
            ja bym dala
            Na wspolnej - Samoobrony
            MjM - PSL
    • Gość: emma Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 21:54
      Magda M. jest najlepszym z najnudniejszych polskich seriali.Najprzyjemniej mi
      sie go ogląda.Mimo wszstko Klan i M jak M nawet nie dorównuja Magdzie M. Nie ma
      co zaprzeczać,zę ten serial jest najlepszy z możliwych do zaoferowania przez
      telewizję.Wzrusza i wywołuje emocje i rozumieją go Ci, którzy są lub byli
      zakochani.Osobiście uwielbiam Piotra:)dopóki nie zachował sie jak dupek i
      wyjechał.pozdro.
      • Gość: Tola Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.aster.pl 09.12.06, 00:17
        Jaka Magda M jest - kazdy widzi, luki scenariuszowe, dluzyzny czy naiwniactwo :)

Ale nie da sie zaprzeczyc, ze to sie dobrze oglada ! To nie jest serial, ktory
        dzieje sie w jednym , 2 czy 3 pokojach. W ktorym siedza przy stole przez pol
        odcinka i jedza rosół... Serial napewno stara sie byc nowoczesny, krecony
        szerokokatna kamera, aktorzy glownie mlodego i sredniego pokolenia i to tacy,
        ktorzy jeszcze sie nie opatrzyli (pazury, szyce i tym podobne - wypad). Serial
        jest taki kolorowy, pelen ladnych widokow, jest w nim duzo humoru i duzo uczucia.

Wszyscy tak narzekaja, ze glupi, ze nudny... ale jak sie skonczy to jednak
        czegos zabraknie. W porownaniu do innych rodzimych seriali
        komediowo-obyczajowych Magda M to prawdziwa perełka.
        • Gość: Gaat Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.12.06, 00:46
          Całkowicie się z Tobą zgadzam...Dobrze, ze ma zakończenie po kilkudziesięciu odcinkach i nie zmierza do nieskończoności, jak jest w przypadku innych "dzieł".Kwestia wyboru i odczuć nie powinna być atakowana przez prostackich agresorów...oby produkcje w TP nie bywały gorsze; podobał mi się, chyba najbardziej dlatego, że w innej konwencji został zrealizowany; fajna muzyczka i dużo Edyty B., którą b.lubię, a tak mało jej w mediach...pozdrawiam
          • Gość: wawa Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 08:16
            I Warszawa na nim taka piękna:)
            • rozmowy_kontrolowane Re: Pożegnanie Magdy M. 09.12.06, 08:35
              Szyc się opatrzył?
              Ciekawe komu, bo jak dla mnie chłopak ma talent, w przeciwieństwie do panny
              Brodzik np. i pana Małaszyńskiego, który jak na symbol seksu jest dość drewniany.
              • Gość: hmmm Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:23
                i pana Małaszyńskiego, który jak na symbol seksu jest dość drewnian
                > y.

Może dlatego, że zdaje sobie sprawę w jakiej szmirze gra
                • Gość: soul Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:03
                  Ale najgorsze jest to ze wystarczy ogladać 30 sekund aby nabrać pewności ze
                  główni bohaterowie romansu: p.Małaszyński i p.Brodzik, czują do siebie nawzajem
                  jedynie obrzydzenie...
            • Gość: Hanulka Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:58
              Czy po serialu można sie spodziewać,że będzie to film wysokich lotów?? Naiwnosc
              Magdy w życiu jest ckliwa, ale za to jako Pani adwokat świetnie sobie radzi.
              Pomijajac wszystko, choć nie lubię Warszawy, tutaj przedstawiona jest ona
              przepięknie. Tylko dlaczego w kazdym odcinku(bodajże tylko w jednym go
              zabrakło) pokazywany jest wciąż ten sam most?? Innego ładnego obiektu w Stolicy
              nie ma??
      • kasia.1994 Re: Pożegnanie Magdy M. 10.12.06, 12:51
        Jeśli ktoś woli Klan od Magdy M. to domyślam się, że urodził się z wrodzoną wadą mózgu nazywaną "bezguściem";) Bez obrazy oczywiście. Moim zdaniem Magda M. nie powstała po to, żeby ludzie spędzali wieczory przed ekranem , tylko po to, żeby w końcu niektórych z nas napełnić energią! Myślcie co chcecie, ale ten serial jest super! I dla mnie mogłoby się to ciągnąć w nieskończoność!
    • Gość: es Jedyną pozytywną rzeczą jest MUZYKA IP: *.icm.edu.pl 08.12.06, 23:32
      Świetna muzyka Hey, Bartosiewicz itd niespotykana w żadnym serialu.
      Fabuła nie wiem (nie oglądałem tego nigdy dłuzej niz 5-10 min jednocześnie)
      irytowała mnie bowiem widoczna gołym okiem MĘCZARNIA swoją rolą pani BRODZIK, która totalnie nie umiała tej roli grać (przynajmniej takie miałem wrażenie)
      W ogóle po tym serialu plus z jej stylu bycia (prywatnie) odnosze wrażenie że to kiepska aktorka która jedynie "dmucha" swoją sławę
    • Gość: Anty-Magda -M Pożegnanie Magdy M. IP: 213.17.223.* 09.12.06, 09:14
      Uważam, że ten serial jest beznadziejny. A najgorsze jest w nim to, iż główni bohaterowie nie potrafią rozwiązywać najprostszych problemów!!! A moje koleżanki uważają, że w prawdziwym życiu jest dokładnie tak samo... Skandal!! Pozatym, mam wrażenie, iż ten serial jest nieudaną podróbką "Ally McBeal".
      Ciesze się, że w koncu jego emisja dobiega końca!!
      Pozdrawiam!
      • Gość: ania Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.chello.pl 09.12.06, 14:08
        ech...i wszystkie cztery bohaterki staną na ślubnym kobiercu w białtch sukniahc
        i welonach symbolizujacych niewinność ...żenada
    • Gość: Agniesia ;* Pożegnanie Magdy M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 16:37
      Magda M. to jest najlepszy serial pod słońcem!!!!! Czekam z ustęsknieniem na
      każdy odcinek :))
    • Gość: Bozka Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.interecho.com 09.12.06, 19:50
      Zupełnie nieżyciowe. Gdy w zeszłym odcinku facet wytapetował jej różami drogę z
      m-3 do samochodu różami, zgasilam pudło, bo ten numer, to już nawet w Wenezueli
      odradzają reżyserom. W Polsce jak facet przyniesie 1 różę, to już się wysilił
      bardzo i na pewno coś za to chce.
    • login.zastrzezony Re: Pożegnanie Magdy M. 09.12.06, 19:57
      Te seriale "z życia wzięte" są tak nierealne, że już więcej z rzeczywistością
      mają seriale s-f.
      • Gość: ja Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:22
        skad w komentujacych tyle jadu.jak ktos nie chce to przelacza na inny kanal
        albo wylacza tv.ja Magde M lubie jako sympatyczna bajeczke.i tak przeciez ten
        serial nalezy traktowac.co z tego ze malo realny i naiwny.jesli ktos chce
        realzimu,wlacza program informacyjny i oglada info o seks-aferach.pozdrawiam
        pieniaczy.
        • e-tam Re: Pożegnanie Magdy M. 09.12.06, 21:20
          Gość portalu: ja napisał(a):

> skad w komentujacych tyle jadu.jak ktos nie chce to przelacza na inny kanal

Nie ma na co przełączyć. 95% procent tego, co leci w TV to jakieś durne babskie
          romansidła.
        • Gość: Bozka Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.interecho.com 10.12.06, 09:08
          Skąd w komentujących tyle jadu? Ja Ci powiem skąd we mnie; ponieważ patrzę na
          jakąś tam przeciętną babkę, nie lepszą ode mnie babkę, za którą coraz to nowy
          książę biega z brylantem błagając, by go przyjęła. Tymczasem w prawdziwym życiu
          to sie nie zdarza. A smarkule 12-letnie napychają sobie głowy nierealnymi
          wyobrażeniami, które gdzieś tam tkwią w nich potem przez całe życie - i
          generują rozczarowania zyciowe. Wiem to z autopsji.Takie bajeczki są szkodliwe.
    • Gość: merton.miller Ten serial pokazuje jak zyje ok. 5% Warszawiakow.. IP: 217.116.110.* 09.12.06, 20:11
      tj. prawnicy, bankierzy, managerowie funduszy, itp. czyli swiatek ok. 10tys.
      inteligentnych, wyksztalconych mieszkancow stolicy.

A ze w tkliwy sposob - cala Polska go oglada, zeby wlasnie zobaczyc jak zyje ta
      garstka mlodych, ambitnych ludzi, ze nie trzeba byc Kulczykiem, Solorzem czy
      Karkosikiem, zeby realizowac swoje marzenia, miec szanowana prace i spelniac
      sie ambicjonalnie w pracy - to nalezy mu wybaczyc, musi trafiac do jak
      najszerszej komercyjnie widowni, ergo, nie moze byc za trudny i za realny w
      odobiorze. Problemy to kazdy ma na co dzien...
      • Gość: xyz Re: Ten serial pokazuje jak zyje ok. 5% Warszawia IP: *.icpnet.pl 09.12.06, 23:15
        5% Warszawiaków to ca. 85.000, a nie 10 tys.
    • Gość: ivulspirit Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:18
      to straszne... trzeba przygotować się na wzrost liczby samobójstw - fanek i
      fanów serialu, którzy nie będą mogli już z zapartym tchem śledzić kolejnych
      losów Magdy M.

no już kto pierwszy:)
    • Gość: koszerne wesele Pożegnanie Magdy M. IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.12.06, 20:19
      ja mam nadzieje, ze na weselu nie zabraknie koszernego zarcia tylko
      • Gość: ed a co to jest magda m? IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.12.06, 20:22
        to jakis film czy nowa firma ciuchow?
    • Gość: słodziutka Re: Pożegnanie Magdy M. IP: *.e-wro.net.pl 09.12.06, 20:22
      ja tam oglądam en serial tylko dla pawełka. Za kazdem razem jak go widze to mi
      ciemnieje prze oczyma. On jest taki słodziutki! Całuski!!!!!!!!!! A magda m to
      gupia krowa
    • Gość: dziennikarz Pożegnanie Magdy M. IP: *.45-5-64736c14.cust.bredbandsbolaget.se 09.12.06, 20:41
      dzieki moj ateistyczny panie boze ze ten syf sie skonczyl!!!i cala reszta
      innych syfiastych seriali powinna sie skonczyc tez!!!skonczcie tluc te seriale
      na amerykanskich wzorcach-czyli amerykanskie seriale w wydaniu polskim!!!cala
      niania-adwokaci maria m i reszta syfu!!!powinni za to karac wiezieniem!!!!
    • Gość: Mike Pożegnanie Magdy M. IP: *.toya.net.pl 09.12.06, 20:53
      Jest jak klan w tvp ale pod marka tvn, problemy nie sa zgłębione jak pani mówi
      zespół downa a tu adopcja płytka i potraktowana jak listek na wietrze,zal mi
      Pani widzę,że problemy społeczne Zna Pani tylko z seriali, Magda M Mja Miłość
      Klan, złotopolscy wszystko to jest tym samym komercja aby zdobyc kasę z
      rekalam
    • Gość: kinia Re: Pożegnanie Magdy M. IP: 83.17.27.* 09.12.06, 21:13
      ja nie lubie tego filmu bleee,zygac sie chce jak patrze na to
    • terence Re: Pożegnanie Magdy M. 09.12.06, 21:27
      i dobrze, serial mdły że porzygać się można... bla bla bla dla kobitek nie
      wiedzących co z czasem zrobic
      ale i tak nic nieprzebije w debiliźmie i robieniu wody z mózgu Clanów Plebani i
      reszty tego typu gówien
    • thymon Pożegnanie Magdy M. 09.12.06, 21:31
      Bubel jakich mało, a raczej dużo na polskim ekranie. Moja kobita ogląd, a ja w
      tym czasie odwalam parodie serialową co ją strasznie irytuje hahaha. Uwielbiam
      robić sobie z tego parodię, To świetny sposób żeby znieść tego gniota.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka