em.haa 04.12.10, 21:12 W pn u Szymona Magda Welc. Pewnie się zaraz obrzygamy od jej widoku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jahreshka Re: Zaczyna się. 04.12.10, 23:04 Pewnie zaraz pojawi się u Kuby, u Drzyzgi, może do Tańca z gwiazdami ją wezmą, albo do You can dance - jako jurorkę na przykład... X-Factor też pewnie zaliczy... No i jakieś epizody w tvn-owskich serialach. No cóż, jest "gwiazdą" tvn, to zobowiązuje... do wiadomo czego... Odpowiedz Link Zgłoś
bezia_80 Re: Zaczyna się. 06.12.10, 13:25 A jeszcze niedawno Agnieszka Chylińska ubrana w zgrzebną kraciastą sukienkę parodiowała Klaudię Kulawik... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Zaczyna się. 06.12.10, 22:39 Telewizor wyłącz, to takie proste. Chyba że nie umiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Re: Zaczyna się. 07.12.10, 03:27 Wyłączać nie muszę, są mądrzejsze rzeczy w TV no chyba że nie wiesz i ogłupiasz się tym. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Zaczyna się. 07.12.10, 10:44 Nie rozumiem. Nawet nie oglądasz, a krytykujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Zaczyna się. 06.12.10, 22:38 Wiadomo, że u Szymona pojawiają się gwiazdy TVN, pojawiła się i Welc, jej występ na pewno nie był gorszy niż bardziej wyrobionych celebrytów, dziewczynka nie siliła się na gwiazdowanie, raczej rezolutnie próbowała sobie radzić w sytuacji i wg mnie poradziła sobie, przecież ona jest z jakiejś podlubelskiej wsi, a wcale nie sprawiała wrażenia zahukanego dziecka i w porównaniu z np inną dziecięcą gwiazdą, miastową Julką Wróblewską wypadła naturalniej i sympatyczniej, imo. Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Świetnie wypadła 06.12.10, 23:23 Obejrzałam z ciekawosci i choc nie byłam jej entuzjastką to naprawdę swietnie wypadła u Szymona, spokojna, opanowana, b.skromna,ale bez przesady, swietna dziewczynka,i jak napisane powyzej bez gwiazdroskiej maniery,mam nadzieje,ze sie nie zmieni,i te oczy ma niesamowite takie spokojne i powazne. Odpowiedz Link Zgłoś
andrz_ej Re: Świetnie wypadła 07.12.10, 00:37 też tak uważam,jak na 11 letnią dziewczynkę Magda jest bardzo rezolutna,elokwentna,zdaje się w ogóle nie mieć tremy,na pytania odpowiada mądrze,z dowcipem niemal jak dorosła osoba. Piosenkę Bajora zaśpiewała fantastycznie,podobnie jak poprzednie piosenki w "Mam talent". Rzeczywiście duży talent i piękny wokal. Choć co do samego jej występu w programie Szymona mam mieszane uczucia,czy w tego typu programie powinna brać udział. Odpowiedz Link Zgłoś
konto-ukryte Re: Świetnie wypadła 07.12.10, 13:38 no niech zrobi swoje w ramach kontraktu z tvn czyli jakieś 2 lata będziemy wymiotować na widok jej i od słuchania tych grobowych pieśni pogrzebowych. Dziecko się zestarzeje jeszcze zanim dorośnie. Zniknie tak samo jak inne małoletnie "gwiazdy" z programów. Teraz dopiero wracają te wielkie talenty z "szansy na sukces"i to są talenty! Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: Zaczyna się. 07.12.10, 12:58 A ja uwazam, ze mala swietnie sie obronila i odwoluje wszem i wobec nazwanie jej polska kozetka! druga czesc z tymi lajzami pseudo smiesznymi z ani mru mru byla do odlania totalnego, bleee Czy oni kogos jeszcze smiesza? Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Re: Zaczyna się. 07.12.10, 13:25 Kabarety już chyba w ogóle mało kogo śmieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek kilkutygodniowa sensacja małego kalibru 07.12.10, 15:35 że się wtrącę... a gdzie jest poprzednie wundekind, co wyło, aż się ściany trzęsły, a starszym ludziom łzy z oczu same leciały ? czyżby zaliczyło zgon medialny ? spokojna wasza rozczochrana, to dziecko polski szołbiz też wypluje. za jakieś dwa miesiące. przy sprzyjających wiatrach. dla tego dziecka. Te konkursy telewizyjnych talentów nie są po to, zeby talent wypromowac, bo na to trzeba konsekwentnej kampanii i długofalowej strategii - one są tylko po to, zeby nadziobać kasy z sms-ów, przyciągnąć reklamy i słupki oglądalności. Zwycięzca dostaje czek, zakontraktowany występ w rozrywkowym szoł stacji, a potem zostawia się go samemu sobie i koniec pieśni. Znacznie lepszą i dłuższą kariere medialną można zrobić zatruwając sie muchomorem. Pod warunkiem, ze następują kolejne powazne komplikacje zdrowotne, wystarczająco atrakcyjne, by media chciały się otrutym zajmowac. choćby i tylko po imieniu. Ale zawsze, po, miejmy nadzieję - wyzdrowieniu, może sobie gwiazda zmienić nazwisko na Tomasz Muchomorowicz, Tomasz TEN-Muchomor, Tomasz Odzatruciamuchorem, albo coś w tym guście. opcji jest sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella A u Kuby dzis cpun rasta, to dobrze? 07.12.10, 16:11 czy zle? Mnie akurat ten wiejski spiewak od samego poczatku gral na nerwach, niby juz pelnoletni a jakis taki cofniety umyslowo; No, nie moja bajka on i tyle, choc Marleya lubie sluchac, ale nie za czesto:) PS. chlopak w dresie to dla mnie chlopak stracony Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Re: A u Kuby dzis cpun rasta, to dobrze? 07.12.10, 23:30 A wsiowa dziewczynka która smędzi jest w twoim guście? Bo ona nic nowego nie pokazała poza tym że umie śpiewać, szkoda tylko że żałobne pieśni. Zresztą on i tak zrobi większą karierę niz ona. Szkoda tylko że matka zagarnęłą 300tys, Odpowiedz Link Zgłoś