Gość: Xionc IP: *.waw.cdp.pl 02.04.02, 14:11 pił juz ktoś to? ciekawi mnie czy to kolejny sikacz czy może jest całkiem niezłe. Browar Jabłonowo robi niezłe wynalazki - np. jedyne w Polsce ciemne piwo BELFAST. Piszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaro Re: piwo Gulczas IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 02.04.02, 14:32 tez czekam na gulczasa z niecierpliwoscią, ale wnioskujac po cenie (ma kosztowac ok. 2 zeta) rewelacyjne raczej nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemek Re: piwo Gulczas IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 02.04.02, 15:33 cze . mam tylko pytanie , co rozumiesz przez stwierdzenie " jedyne w Polsce ciemne piwo"??? bo z tego co wiem , to ciemne piwo - porter , to od kilkudziesięciu lat produkuje wspaniały i niezastąpiony Browar Żywiecki pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: piwo Gulczas IP: *.gazeta.pl 02.04.02, 15:41 heh. lepszym wynalazkiem jest piwo IMPERATOR ..cos kolo wiecej niz 10 % :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: piwo Gulczas IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 16:42 Widziałem to piwo w sklepie. Cena 1,8 zł. Niestety nie pije sikaczy w takiej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: piwo Gulczas IP: *.bci.net.pl 02.04.02, 18:24 Słuchajcie - pilem je, paskudztwo. Przysiegam takich sikow jeszcze w zyciu nie pilem.Mozna powiedziec ze jestem smakoszem piwa,a Gulczas jest okropne !!!! Lubie rozne piwa Zywiec,Okocim, Warke, EB, Reeds'a, Lecha, a skoro te mi smakują (sa to rozne smaki), a Gulczas nie to znaczy ze chyba nie jest najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
blesio Re: piwo Gulczas 02.04.02, 21:04 Piłem to piwo z czystej ciekawości. Coś strasznego!!! Szczerze nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manek Re: piwo Gulczas IP: *.mov.pl 02.04.02, 21:07 piwo "Gulczas" to jest wypas! kosztuje 1,85 - pijesz 7 takich i jest ok w dyńce. a jak ci nawet braknie sałaty, to te 1,85 szybko uzbierasz u przechodniów (mogą ci dać resztę z chleba). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOUZA ________SIKI WERONIKI-ZOUZY____ IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.04.02, 21:08 odzyskuja po kazdym splukaniu kibla w domu BB....... filtruja dodaja dwutlenek i gotowe........ Odpowiedz Link Zgłoś