Gość: Siwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.03, 00:26 Filmu jeszcze nie widzalem ale oczekuje ze bedzie tak samo dobry ja pierwszy albo nawet lepszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: głosik_przedmieścia juhuuuu!!!!! IP: *.chello.pl 07.12.03, 12:15 a ja już widziałam zwiastun :) zajebisty :))) Osioł rządzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. To program rozrywkowy czy kino ? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 03.07.04, 20:13 Krytycy jak zwykle mydlą oczy w takich przypadkach , zamiast wprost napisać że to film rodzinny. W którym daje się coś dzieciom (animacja o bajkowym charakterze) , a coś dorosłym (zgadywanke filmową), co łączy historia i humor. Taki zestaw ,plus reklama,plus sukces części poprzedniej daje autorom to co trzeba , widzą zresztą też. Twórcy zrobili Shreka 1 , 2 a już mają plany na 3 i 4 , czyli co nie brak fatazjii na kolejne - telewizyjne show - na dużym ekranie. W kolejnej części swojego programu wymyślają inną zgadywanke dla dorosłych , a ich bohaterzy zachowóją się jak typowi showmeni z widowiska Jeya Leno. Hoolywood się cały czas zmienia , bo kino to showbiznes - o czym wiedzą recenzeci w Polsce , i wiekszości krytkują je aż się kurzy - czasem jednak jest tak pięknie ... że nawet taki Shrek 2 może być WYBITNYM DZIEŁEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: juhuuuu!!!!! IP: *.crowley.pl 07.07.04, 12:24 Ja już ogladałam był niezłey, ale muszę przyznać, że spodziewałam się czegosś lepszego, średnio śmieszny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUPCIA Re: juhuuuu!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 13:23 super filmik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: Shrek 2 IP: 80.51.47.* 16.12.03, 19:45 SZREK 2 JEST SUPER CHOC JEST DROGI. ZACHENCAM DO KUPNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adlerek Re: Shrek 2 IP: 194.146.200.* 17.12.03, 19:36 to świetna wiadomość, coś optymistycznego...serio serio Odpowiedz Link Zgłoś
seba12 Re: Shrek 2 05.07.04, 20:36 mam zamiar pójść z synem pierwsza była super!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Shrek 2 IP: *.icpnet.pl 17.12.03, 08:52 COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL!Juz nie moge sie doczekac tego filmu.1 czesc shreka obejrzalam 10000 razy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 10:47 mam nadzeje ze bedzie to fajny film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Shrek 2 IP: 212.182.33.* 17.12.03, 10:48 mam nadzieje ze w drugiej czesc dubbinfowac osla bedzie stuhr. bez niego ten film traci sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek juuuuuuuuhhhuuuuuuuuuuuuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 10:48 mam nadzeje ze bedzie to fajny film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Shrek 2 IP: *.one.pl / 192.168.8.* 17.12.03, 11:04 Super! Znowu będzie czym zająć dzieciaka na 1.5h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiJaK Re: Shrek 2 IP: *.eimg.pl / 10.0.0.* 17.12.03, 11:15 1,5h ? Mój syn prawdopodobnie obejrzy go z 50 razy tak jak pierwszą część... To będzie jakieś 75h. Ale co z tego - sam z nim będę oglądał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maŁa Re: Shrek 2 IP: *.magma / 62.233.250.* 17.12.03, 12:18 Yeah!! Czekam z niecierpliwoscia na druga czesc ;) A moze ktos wie gdzie mozna "dorwac" [nawet w internecie] zwiastuny do drugiej czesci?! Pozdrowienia.. MaŁa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arbaal Re: Shrek 2 IP: *.miechow.com / 192.168.2.* 17.12.03, 12:49 Pewnie film będzie ok ale znowu pare osób (rodziców) zabierze pociechy na ten film dla dorosłych. Pamiętam jak na Shreku 1 w Multikinie na poranku po scenie z zupką z oczami połowa dzieci wyszła z kina a pare dzieciaków zaczeło płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Shrek 2 IP: *.chte.put.poznan.pl 17.12.03, 13:11 no nareszczie!!!! tylko szkoda ze dopiero w lipcu:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emila Re: Shrek 2 IP: *.chelmi.sp / 192.168.0.* 17.12.03, 13:52 Wreszcie!!!!!! Mam nadzieję, że druga część nie będzie gorsza od pierwszej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czat Re: Shrek 2 IP: 80.51.47.* 17.12.03, 14:42 sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Shrek 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 19:16 Gość portalu:lola czat napisał(a): ju hu > sranie w baniessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssss > ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssuuuuuuuuuuu > uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu > uuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp > ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeee > eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee > eeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr > rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minister JEeeeeeeeee IP: *.promax.media.pl 17.12.03, 14:47 Tak sobie myslalem czy bedzie druga czes i jest! heheh JEeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Shrek 2 17.12.03, 15:20 Hura !!!! :)))) ręce do góry,mam smoka i nie zawaham się go użyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moo Re: Shrek 2 IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 15:26 Shrek is the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Shrek ? ! The BEST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.03, 15:32 już nie moge się doczekać :) pamiętam 1 częśc SUPER :] polecam wszystkim którzy nie ogladali !! ubaw że hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniarz Re: Shrek 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.03, 15:35 Ulala !! Juz po zwiastunie widac, ze zabawa szykuje sie przednia. Przepowiadam kolejny rekord kasowy. Pozostaje miec nadzieje, ze w polskim dubbingu wystapia ci sami aktorzy co w 1. Jedna z lepszych tegorocznych informacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Shrek 2 IP: *.wns.uni.wroc.pl 17.12.03, 15:50 To z pewnością jest równie niesamowity film jak 1. I mam nadzieje że po 2 bedziei 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone Re: Shrek 2 IP: *.mosar.pl 17.12.03, 16:18 Strasznie się cieszę :-)))) Szkoda tylko, ze premiera dopiero w lipcu :-( A myślałam, że przed maturą się zrelaksuję ;-) Widać relaks będzie po egzaminach :') Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weathlehow Jakiś cieniutki scenariusz. Pewnie jak wiele sequeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 17:05 będzie padaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Shrek 2 IP: *.tkchopin.pl 17.12.03, 17:30 O ja nie mogę nareszcie po długim czasie czekania nareszcie!!! już sie nie moge doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Shrek 2 IP: *.mlyniec.gda.pl 17.12.03, 18:17 JEŻELI CZĘŚĆ 1 BYŁA SUPERANCKA TO JESTEM BARDZO CIEKAWY JAKA BEDZIE CZĘŚĆ 2 ?? NA PEWNO MUSI BYĆ JESZCZE LEPSZA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlencia Re: Shrek 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.03, 18:48 shrek to super gość bardzo lubie ten film i księżniczke fione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 19:10 ale radocha ze bedzie nastepca kultowego filmu ostatnich lat!!!! Odpowiedz Link Zgłoś