hania87 21.11.07, 11:52 nie bylo w niedziele odcinka? dlaczego? za tydzien bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodzynia Re: 4.08 22.11.07, 19:43 U góry jest rozpiska odcinków z datami emisji. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: 4.08 26.11.07, 22:45 kto z was już oglądał? To póki co jeden z najlepszych odcinków, chociaż jak do tej pory zdecydowanie najlepszy był 406. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 4.08 27.11.07, 00:06 nie wiem czy najlepszy, ale bardzo dobry :))) kupa swietnych tekstow: 1. Bree: Darling, sex is the last thing women want right after they've given birth. Orson: But you didn't give birth. You watched and served refreshments. :))))))))))) 2. Andrew: So I'm what? The first pancake? 3. Bree: I have a cavity that needs filling 4. Matka Lynette: Two years being married to me, and he turns gay. 5. Glen: I happen to have an immaculately decorated guest room. :D 6. Susan: Call me 'mom'! i duzo duzo wiecej Nie spodziewalem sie Richarda Chamberlaina w roli ojczyma Lynette, wiec fajny bonus, ale oczywiscie jego pojawienie sie od razu sugrowalo jak to sie zakonczy. Ciekawe, czy mama Lynette jescze bedzie sie pojawiac nie bardzo wierzylem w smierc Victora, wiec czuje sie usatysfakcjonowany, chociaz spodziewalem sie, ze bedzie atakowal z ukrycia, a nie tak frontalnie. Za to reakcja Carlosa bardzo zaskakujaca. Jako koles z przeszloscia nie powinien liczyc, ze ktokolwiek by mu uwierzyl w obrone konieczna w sytuacji bez swiadkow :/ no i jeszcze mam nadzieje, ze Andrew nie zniknie z serialu :/// Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: 4.08 27.11.07, 00:11 no to teraz Gaby ma przerąbane :) Mike też zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: 4.08 27.11.07, 11:05 a mi sie bardzo podoba sposob w jaki victor sie zachowal. W jaki sposob mialby on atakowac z ukrycia? To jest major for God's sake, nie moze siedziec w krzakach i straszyc gaby z nienacka, pelni funkcje publiczna i tak czy siak dowiedzialaby sie, ze on zyje... A to, ze jej nie wydal przed glinami (mimo tego, ze zrobila naprawde fatalna rzecz) wydaje mi sie bardzo interesujace. Ciekawe co teraz z nia zrobi... No i jak to Carlos nie mial swiadkow? A gaby? ;)) tez mam nadzieje ze andrew nie zniknie z serialu. To byl jak dotad najlepszy odcinek, zaraz po tym z halloween Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 4.08 27.11.07, 19:22 wydaje mi sie, ze Gaby nie moglaby byc swiadkiem z dwoch powodow: 1. teoretycznie jako zona nie bylaby brana pod uwage jako obiektywny swiadek. 2. a teraz Victor moglby oskarzyc ich oboje, wiec predzej bylaby oskarzona, tyle ze Victor tez nie ma swiadkow na poparcie swoich slow. bylby proces poszlakowy i prawdopodobnie opieralby sie o zdjecia zrobione na zlecenia Edie tak mi sie w kazdym razie wydaje, ale li i jedynie na podstawie obejrzenia kilku amerykanskich filmow ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
felha Re: 4.08 27.11.07, 21:37 aaaa! chyba mowicie o odcinku, ktorego nie widzialam, spadam, nie czytam, ide ogladac, bye :) Odpowiedz Link Zgłoś
matthias_88 Re: 4.08 28.11.07, 20:47 poza tym victor pewnie nie chce robic skandalu, wjawienie takiej akcji mogloby przeciez zle wplynac na jego kariere. teraz pewnie bedzie terroryzowal longorie zeby byla najlepsza i najbardziej przykladna pierwsza dama w historii fairview:) Odpowiedz Link Zgłoś
lentilky Re: 4.08 04.12.07, 16:07 Ja mam zawsze ubaw jak Gabi drobi niczym Chinka-czikuczikulinka na tych swoich obcasikach. Bosko leciała przed dom do mundurowych, podczas gdy Carlos słaniał się na nogach :) Odpowiedz Link Zgłoś