Dodaj do ulubionych

O kurde, jestem SŁAWNA!

22.10.04, 20:39
Przecztyli mój wiersz!!!
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=125&w=16753743
Obserwuj wątek
    • Gość: asiiiaaaak Re: O kurde, jestem SŁAWNA! IP: *.attu.pl / *.attu.pl 22.10.04, 20:42
      No wlasnie slyszalam ;-)
      i zastanawialam sie skad go kurka znam ;-)
      gratuluje !
      • Gość: telewidzka Re: O kurde, jestem SŁAWNA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 20:45
        ja tez gratuluje tylko mam pytanie. Po pierwsze myslalam ze wierszyk jest
        przesmiewczy po drugie Ibisz powiedzial, ze go im poslalas???
        • grochalska Re: O kurde, jestem SŁAWNA! 22.10.04, 20:47
          :-D
    • es_el Re: O kurde, jestem SŁAWNA! 22.10.04, 21:04
      szanowna hiacynto,
      wchodze dzisiaj na forum tylko po to by ci serdecznie pogratulowac
      pozdrawiam,
      s_l
    • hiacynta_bukiet Re: O kurde, jestem SŁAWNA! 22.10.04, 21:09
      Dzięki Kochani!
      Wierszyk BYŁ prześmiewczy. I go nigdzie nie posyłałam. Po prostu zrobiłam sobie
      kanapki, wchodzę z nimi do mojego pokoju w którym włączony był BAR i słyszę
      akurat fragment o kaszkiecie. Aż sobie usiąść musiałam. Ale mam wypieki na
      twarzy!
      Nadeszło moje pięć minut :-)
      • es_el Re: O kurde, jestem SŁAWNA! 22.10.04, 21:14
        moze to poczatek swiatowego zycia, powinnas upomniec sie o tantiemy, w koncu
        wlasnosc intelektualna i te sprawy...
        a jak podobala ci sie interpretacja 'prostego spikera' - po szkole aktorskiej
        badz co badz?
        • Gość: tatanka_iotanka Re: O kurde, jestem SŁAWNA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:50
          e tam tantiemy...
          Hiacynta powinna wejśc do Baru jako Vip :)
          • Gość: telewidzka Re: O kurde, jestem SŁAWNA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 23:00
            zaden VIP forsa na stol. To jest kradziez wlasnosci intelektualnej i cos mi sie
            wydaje, ze ktos go podkradl i poslal jako swoj.
            • Gość: ann Re: O kurde, jestem SŁAWNA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 23:01
              hiacynto, my zyczymy Ci zebys o swoje dobro inteelktualne walczyla! z barem:) w
              barze:) na barze:) a co najwazniejsze ::) o slawe:)
            • hiacynta_bukiet Re: O kurde, jestem SŁAWNA! 23.10.04, 08:05
              To ma problemy emocjonalne.

A wiersz jest mój i przeczytali MÓJ wiersz, i nikt mi tego nie odbierze, nawet
              jak się podszywa.
        • hiacynta_bukiet Re: O kurde, jestem SŁAWNA! 23.10.04, 08:03
          No wiesz... Ja bym to zrobiła LEPIEJ :-) No ale to Ibisz jest...

Ale fajnie :))))
      • ed_norton Re: O kurde, jestem SŁAWNA! 23.10.04, 08:40
        no, to teraz musisz wykorzystac dobrze swoje 4 minuty 33 sekundy i 11 klatek, bo
        czas leci. Moja propozycja jest taka:

wiesz, mam tam jeszcze cokolwiek wtyki w tym barze, moge zostac Twoim menago. Ty
        sie ujawinisz, ale nie tak od razu tylko najpierw nakrecimy spirale, a potem
        bedziemy z wielka pompa odslaniac kulisy calego zajscia. Wtedy zaprosza Cie do
        Baru (oczywiscie nie za nic, wezmiemy za to jakies 5 patoli. Tzn Ty wezmiesz, bo
        ja jako twoj menago zadowole sie skromnym,i 15 procent)
        wejdziesz do baru jako rezerwowa i bedziesz miala swojego ajdola o twarzy chyba
        nieskalanej rzadna mysla na wyciagniecie reki :)
        co ty nato??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka