kasiulek_mysiulek 27.11.06, 21:56 potwierdza to co o niej wcześniej myślałam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolek333 Re: Zachowanie Tatiany... 27.11.06, 21:57 tylko kogo obchodzi co Ty myslalas ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_mysiulek Re: Zachowanie Tatiany... 27.11.06, 22:14 A kto powiedział, że to ma kogokolwiek obchodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: Zachowanie Tatiany... 27.11.06, 22:25 kasiulek_mysiulek napisała: > A kto powiedział, że to ma kogokolwiek obchodzić? Jak na to nie liczysz to po co ten post? Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: Zachowanie Tatiany... 27.11.06, 22:16 a dla mnie jest spoko babka. Luzacka. Nie nadęta jak jej następczyni, albo tam inne Kasie Stankiewicz z chomontem wokół szyi Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Kasia Stankiewicz 27.11.06, 23:11 Właśnie zastanwiało mnie, po tej Stankiewicz "to coś" wokół szyi, ni przypiął ni przyłatał, zawsze ją w tym widze ostatnio. Może coś ukrywa paskudnego na szyi? Ukąszenie wampira, spaprany tatuaż, albo blizny po liftingu? Swoją drogą, słysząc piosenke z jej nowej płyty mam wrażenie, że styl śpiewania i samej muzyki chyba zerżnęła z Nosowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: Zachowanie Tatiany... 27.11.06, 23:10 że jest wyluzowaną super laską bez kompleksów? też tak myślę. :DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Zachowanie Tatiany... 27.11.06, 23:12 Zazdroszczę jej figury, ma taką w sam raz- seksowną, tu i tam zaokrąglenie, wgęłbienia też na swoim miejscu i umie to podkreślić. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Zachowanie Tatiany... 28.11.06, 10:54 co by o niej nie mówić, Blue Cafe bez Tatiany to juz nie to Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: Zachowanie Tatiany... 28.11.06, 11:56 A jaki ma apetyczny tyłeczek, mniam! Shake your PUPKA, aż się zaśliniłem! Odpowiedz Link Zgłoś
ewab2507 Re: Zachowanie Tatiany... 28.11.06, 13:30 tyłeczek to może i ma, ale to jej wycie, a raczej kwakanie kaczki jest odrażające... dopóki się nie odzywa jest ok... niech świeci tyłkiem i innymi częściami ciała tylko niech ludzi nie katuje swoim "śpiewem" Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: Zachowanie Tatiany... 28.11.06, 13:33 ewab2507 napisała: > tyłeczek to może i ma, ale to jej wycie, a raczej kwakanie kaczki jest > odrażające... dopóki się nie odzywa jest ok... niech świeci tyłkiem i innymi > częściami ciała tylko niech ludzi nie katuje swoim "śpiewem" E, nie jest tak źle. Potrafi też przecież inaczej. Ta mechaniczna żaba była na potrzeby komercyjne - barwa miała zwrócić uwagę, wyróżnić ją - i wyróżniła. Widziałem kiedyś program, w którym demonstrowała nawet śpiew klasyczny! A dupka tylko dizała na jej korzyść. Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś