Dodaj do ulubionych

Bartek Świderski - ma coś w sobie!

IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 11:54
Bardzo podoba mi się ten nowy aktor Bartek Świderski. Jak narazie zobaczyłam
go tylko w serialu Samo Życie ale o ile się orientuję grał też w jakimś
zespole!!Przystojny facet...i ma coś w sobie!
Obserwuj wątek
    • Gość: eroll grał w zespole grejfrut IP: *.chello.pl 27.04.03, 12:08
      • Gość: calusek Re: grał w zespole grejfrut IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 13:47
        jest świetny!!!! mam nadzieję, ze mozna go będzie zobaczyć też w innych
        produkcjach..nie tylko w tym serialu, to mu nie daje okazji się wybić..choć z
        drugiej strony radzi sobie z rolą swietnie..zakochanego to już potrafi grać! oj
        potrafii...która kobieta nie chciałaby, żeby ktoś ją tak kochał....
        • Gość: Anka Re: grał w zespole grejfrut IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 16:12
          Bardzo sympatyczny gosc.
          Wypadl doskonale u Kuby Wojewodzkiego.
    • Gość: zizi Re: Bartek Świderski - ma coś w sobie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.03, 18:22
      Zgadzam się - jest super! Wczesniej widzialam go na roznych zdjeciach z
      Brodzikowa i nie zwrocil mojej uwagi. A "na zywo" jest extra.
    • anutka1 Re: Bartek Świderski - ma coś w sobie! 27.04.03, 19:20
      hmmm a można go gdzieś w internecie zobaczyć bo nie kojarze gościa.

Pozdrawiam!
      • Gość: aga Re: Bartek Świderski - ma coś w sobie! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 19:26
        Grał w zespole Grejfrut kiedyś występował w Oplskich Debiutach a Brodzik to
        jego dziweczyna.
        Spoko facet.
        • Gość: M. Re: Bartek Świderski - ma coś w sobie! IP: gil:* / 192.168.0.* 27.04.03, 19:32
          Brodzik to jego BYŁA dziewczyna. A on sam... taki sobie, trochę taki rozlazły,
          i za przeproszeniem "pizdusiowaty".
          • Gość: blumka Re: Bartek Świderski - ma coś w sobie! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 21:42
            powiem to tak..rozlazły to on dla mnie nie jest....sformułuje to w ten
            sposób..takiego gościa to bym z łózka nie wypuściła!
    • Gość: calusek Re: Bartek Świderski - ma coś w sobie! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 21:47
      ja chyba też...jest fantastyczny!
    • Gość: kluska Re: Bartek Świderski - ma coś w sobie! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 21:42
      oj co tu dużo mówić jest poprostu OK!
      • anutka1 Re: Bartek Świderski - ma coś w sobie! 28.04.03, 22:06
        plizzzzz jakieś zdjęcie skoro go tak wychwalacie....
        • Gość: blumka Re: Bartek Świderski - ma coś w sobie! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 22:31
          Anutka słoneczko nie ogladasz samego życia? jesli nie to spoglądnij raz na
          ekran..to taki lekarzyna zarośniety trochę..przystojny
          dość...najprzystojniejszy z nich wszytsko...a jak nie to wyszukiwarka : bartek
          Swiderski..i masz kilka stronek!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka