shatmach 24.03.07, 22:23 Mam wrazenie, ze serialowe gwiazdy (przynajmniej niektóre) śpiewają z tygodnia na tydzień coraz lepiej. Moją faworytką jest Agnieszka Włodarczyk. Nie rozumiem co tam jeszcze robi serialowy ksiądz albo Robert Moskwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
virr Re: JOŚ - odcinek 4 24.03.07, 22:29 No wiesz, nie czep się skoro sama Ela widzi u Moskwy postęp :) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: JOŚ - odcinek 4 24.03.07, 22:33 virr napisał: > No wiesz, nie czep się skoro sama Ela widzi u Moskwy postęp :) Ela słabo widzi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: JOŚ - odcinek 4 24.03.07, 22:37 shatmach napisał: > virr napisał: > > > No wiesz, nie czep się skoro sama Ela widzi u Moskwy postęp :) > > Ela słabo widzi. :-) > Eee, biceps Moskwy dojrzała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
flojd2 Re: JOŚ - odcinek 4 24.03.07, 22:29 Dziś wyjątkowo mi się podobało. Tak jak nudzi mnie ten program i szybko zmieniam kanał zatrzymałem sie tym razem na dłuze. Świeetna Włodarczyk i Urbańska;-) Nawet Edytka Herbuś zrobiła postęp.... Odpowiedz Link Zgłoś
arturs87 Re: JOŚ - odcinek 4 24.03.07, 22:51 Noo dzisiaj było w ocenie od 0-6 na 5! Widze że z tygodnia na tydzień będzie ciekawiej. Zauroczyła mnie Agnieszka, zaśpiewała cudownie. No i jak zwykle świetna Natasza...jedna z nich wygra ten program Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: JOŚ - odcinek 4 24.03.07, 22:56 Ja wciaz uwazam, ze nie powinno tam byc Nataszy. Ona spiewa zawodowo, a sciga sie tam z amatorami. Wlodarczyk z programu na program jest coraz lepsza. Fajnie gdyby wygrala caly program, ale niestety wygra Natasza. To raczej pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_a Re: JOŚ - odcinek 4 24.03.07, 23:05 no niestety zgadzam sie z przedmowca. Pani Nataszy w ogole nie powinno tam byc. Ona wszak jest profesjonalistka. zawodowo spiewem sie zajmujaca. To nie fair w stosunku do pozostalych uczestnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: JOŚ - odcinek 4 24.03.07, 23:13 Mnie dziś najbardziej zafascynował stożek na bakier na głowie Górniaczki i jej wieczny " kwadratowy angielski", ciekawe czy sama potrafi choć o drogę zapytać w tym języku:) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: JOŚ - odcinek 4 24.03.07, 23:20 Wieska doskonale wiesz, ze ona wlada tym jezykiem bardzo dobrze. Przeciez robila kariere za granicą. :):):) Nic z tego jednak nie wyszło... A moze to przez ten angielski. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_wiesi Re: JOŚ - odcinek 4 25.03.07, 08:23 Kim jest facet który, wg Cichopek, 'łamie miliony serc' a wczoraj występował z niebieskimi oczami? Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: JOŚ - odcinek 4 25.03.07, 08:36 Ja wciaz uwazam, ze nie powinno tam byc Nataszy. Ona spiewa zawodowo>>>> no jeżeli tak wygląda zawodowy spiew...chyba tylko Jozek to slyszy Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: JOŚ - odcinek 4 25.03.07, 10:38 Nie przesadzaj, krzaczek. Natasza śpiewa zawodowo. Chociaż do najlepszych brakuje jej z dwie klasy, to aktorów bije o jakieś 3 (poza może Włodarczyk). Odpowiedz Link Zgłoś
kora_111 Re: JOŚ - odcinek 4 25.03.07, 10:53 > Ja wciaz uwazam, ze nie powinno tam byc Nataszy. Ona spiewa zawodowo Zgadzam się z tobą całkowicie. Nawet ostatnio startowała w eliminacjach do eurowizji. No ale wiesz, zyjemy w kraju, w którym wystarczy mieć tzw "plecy", i oto właśnie mamy taki przypadek, że Józefowicz wcisnął swoją lalę do programu, w który mieli brać udział niby sami amatorzy, nie mający wczesniej nic wspólnego ze śpiewaniem. A co do mnie, to trzymam kciuki za Agnieszkę Włodarczyk, wczoraj bardzo mi się podobał jej wystep i w ogóle mam do niej słabość. Odpowiedz Link Zgłoś
anastacia900 Re: JOŚ - odcinek 4 25.03.07, 11:25 Przestałam oglądac ten program. Irytują mnie częste reklamy, ciągłe przerywanie i pogananie jurorów przez Ibisza oraz przesłodzona K. Cichopek. Odpowiedz Link Zgłoś
ineiz Re: JOŚ - odcinek 4 25.03.07, 12:41 TZG też jest przerywany długimi reklamami, ale reklamy na TVN jakoś nikogo nie irytują. Odpowiedz Link Zgłoś
arturs87 Re: JOŚ - odcinek 4 25.03.07, 15:31 czy ktoś wie gdzie mozna jeszcze raz zobaczyć lub ściągnąć Agnieszke Włodarczyk z piosenka "Odkryjmy miłość nieznaną"? Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: JOŚ - odcinek 4 25.03.07, 15:44 Pewnie wkrótce wrzucą ten występ do YouTube :). Odpowiedz Link Zgłoś
ta_etna Re: JOŚ - odcinek 4 25.03.07, 16:07 Dla mnie Agnieszka Wlodarczyk jest najlepsza!!! Zaspiewala wczoraj pieknie, az ciarki mialam!!!! A jedyna osoba ktorej cala soba nietrawie w tym programie jest Gorniakowa! Z kazdym odcinkiem utwierdzam sie w przekonaniu ze w tym programie leczy swoje kompleksy!!! Jest beznadziejna i zalosna! Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: JOŚ - odcinek 4 25.03.07, 16:10 ta_etna napisała: > Dla mnie Agnieszka Wlodarczyk jest najlepsza!!! Zaspiewala wczoraj pieknie, az > ciarki mialam!!!! > A jedyna osoba ktorej cala soba nietrawie w tym programie jest Gorniakowa! Z > kazdym odcinkiem utwierdzam sie w przekonaniu ze w tym programie leczy swoje > kompleksy!!! Jest beznadziejna i zalosna! Oj, zgadzam się i w jednym, i w drugim :). Odpowiedz Link Zgłoś