Dodaj do ulubionych

klan-kolejna zdrada darka

04.02.12, 18:21
darek znowu nie potrafi sie pohamowac na widok ladnej dziewczyny. do tego zdaje sie, ze jakas jego byla kochanka, co miala z nim na pienku, ostatnio go przylapala. wiadomo juz, ze czesia sie dowie. no i niechby wkoncu uniosla sie honorem i zazadala rozwodu. a co z z przedszkolem? bo biznes jest jej, ale lokal jego niewidzialnej corki. jesli kolejny raz mu wybaczy, to bedzie idiotka roku. ale co z kolei innego moze zrobic, zeby nie zostac calkiem na lozie. ciekawe o co tym razem chodzi scenarzystom?
Obserwuj wątek
    • k0twidm0 Re: klan-kolejna zdrada darka 04.02.12, 18:40
      ktoś się orientuje ile serialowi daro i cesia mają lat?
      • dziennik-niecodziennik Re: klan-kolejna zdrada darka 04.02.12, 20:58
        około trzydziestki. gdzieś tam na początku Klanu jak się pojawiła Cześka to miala coś koło 18, Darek był ciut starszy bo zaczynał służbę w wojsku.
      • Gość: widz Re: klan-kolejna zdrada darka IP: *.bialystok.vectranet.pl 05.02.12, 13:06
        Cesia, ja się pojawiła, rzekła -zapytana przez Grażynkę o wiek-"ciocia, mnie już na dwudziesty idzie", więc teraz ma ok 30, Darek pojawił się wkrótce jako odbywający służbę zasadniczą, wiec w jej wieku jest.
    • lilith76 Re: klan-kolejna zdrada darka 04.02.12, 19:41
      Szykuje się wielopiętrowa intryga - Darek pomiędzy żoną, kochanką, a była kochanką :) Klanowa wersja "Och, Karol".
    • kelle1986 Re: klan-kolejna zdrada darka 04.02.12, 19:55
      Ona sie tym nie przejmie, przeciez od kilkunastu odcinkow wrecz wpycha ta Kaje (nawiasem mowiac strasznie irytujaca dziewuszka) w ramiona Darka:]
      • myszka1969 Re: klan-kolejna zdrada darka 04.02.12, 20:43
        Bardzo mi żal Czesi...Ma dziewczyna głowe do interesów- podoba mi się ta inicjatywa z przedszkolem...I przez to, że chciała pomóc własnej pracownicy, taka rzecz ją spotyka ze strony męża...:(
        • reniatoja Re: klan-kolejna zdrada darka 04.02.12, 22:23
          Nie martw się tak. Ceśka tak naprawdę nie istnieje :)
          • myszka1969 Re: klan-kolejna zdrada darka 04.02.12, 22:25
            a ty istniejesz?
            • pluskotka Re: klan-kolejna zdrada darka 04.02.12, 23:17
              Co ty. To Renia z M jak miłość. :)
      • wolne_tory Re: klan-kolejna zdrada darka 05.02.12, 00:18
        A może Cześka chce mieć drugie dziecko? Sama, zdaje się, nie może mieć dzieci, więc pcha Darka w ramiona kochanki i liczy na powtórkę historii niewidzialnej Anulki? Może przy okazji jeszcze jedna chałupa skapnie ;-) Pokręcone to trochę, ale kto wie, co tam scenarzystom przyszło do głowy...
        • krzakoska Re: klan-kolejna zdrada darka 05.02.12, 01:54
          Idiotyczny wątek, zrobili z Darka Knorra juniora, który podrywa kogokolwiek ma pod ręką. Żeby jeszcze jakiś kryzys mieli z Czesią a tu niby wszystko dobrze, a ten się rzuca do całowania i żony i przedszkolanki z tym samym bananem na gębie. Jedyne co może nadać 'smaczku' to była kochanica "irish cheese & pierogi company" ;) , jakiś szantaż czy coś, w końcu ma go w garści wiedząc że robi Czesię w balona
          • eo_wina Re: klan-kolejna zdrada darka 05.02.12, 09:13
            Co Ty! Cesia nie uwierzy kochanicy, bo pomysli swoim nietegim rozumkiem, ze ta chce sie zemscic na Dario i w ten sposob jej slowa przyniosa odwrotny skutek. Ceska pusta jest jak beben. Najpierw pcha Dario w ramiona innej kobiety, a potem fochy strzela.
            A Dariusz widocznie spokrewniony z Oskahem i ten sam problem maja.
        • gazeta_mi_placi Re: klan-kolejna zdrada darka 05.02.12, 15:40
          A Czesia ma w ogóle jakieś własne biologiczne dziecko? Dawno nie oglądałam tego serialu, pamiętam że miała problem z zajściem.
    • Gość: micha Bożena-piątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.12, 15:27
      Pisze tu, bo nie chce mi się zakłAdać konta w celu zalogowania się...
      Bożena jest strasznie roszczeniową, antypatyczną postacią. Tylko daj, daj i daj. Nie widzi tego, że jej młodsza siostra też ma jakieś potrzeby. Bożena musi mieć na sukienki, na taniec, na kino, taxi, łażenie po galerii. A biedna Graża jest w stanie odjąć sobie i reszcie rodziny od ust, żeby tylko zaspokoić potrzeby tej egoistki. Przecież ona byłaby w stanie sprzedać własną rodzinę dla kasy...MASAKRA!!!!
      • myszka1969 Re: Bożena-piątek 05.02.12, 16:03
        No bez przesady, studniówka- nawet nie swoja własna to chyba wyjątkowa okazja! W żadnej sytuacji nie zauważyłam tez by Bożena była egoistką.
        • Gość: Krzak Re: Bożena-piątek IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.12, 20:55
          Skoro nie zauważylaś, to pora udać sie do lekarza - od oczu - gamoniu.
          • myszka1969 Re: Bożena-piątek 05.02.12, 21:10
            Lepiej spadaj Gamoniu bo tu nie wątek dla Twoich urojeń na temat Bożeny.
            • Gość: micha Re: Bożena-piątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.12, 21:55
              pogięło Was?
        • lilith76 Re: Bożena-piątek 05.02.12, 23:12
          > No bez przesady, studniówka- nawet nie swoja własna to chyba wyjątkowa okazja!
          > W żadnej sytuacji nie zauważyłam tez by Bożena była egoistką.

Dwie studniówki - dwie kiecki.
          O tym, że poszłaby dwa razy w tej samej wiedziałaby tylko rodzina i chłopak. Chyba trzeba byłoby ich zabić. Niech zabiorą tajemnicę do grobu. I zabić jeszcze grabarza Tomka, bo się domyśli.
          Bożenka strzeliła focha, bo szansę na drugi strój wieczorowy straciła przez jakaś bzdurną potrzebę Kasi - przebranie karnawałowe. Fakt, bzdurną, niech młodsza gó...ara idzie w swetrze ojca, przebrana za Ryśku Lubicza.
          Też odnoszę wrażenie, że Bożenka żyje w finansowym Matrixie, gdzie pieniądze to to coś, co się wyjmuje ze ściany. Tak po prostu.
          • toxicity1 Re: Bożena-piątek 05.02.12, 23:55
            lilith76 napisała:

>. Fakt, bzdurną, niech młodsza gó...ara idzie w swetrze ojca, przebrana za Ryśku Lubicza.

:D
          • Gość: jarod Re: Bożena-piątek IP: *.pl.georgutz.com 06.02.12, 08:38
            lilith76 napisała:

I zabić jeszcze
            > grabarza Tomka, bo się domyśli.

hehehehhheeeheeh
    • eo_wina Re: klan-kolejna zdrada darka 06.02.12, 10:12
      Bozena jest nie tylko potworna egoistka, ktora potrzeby innych ma gleboko gdzies, ale do tego strasznie naburmuszonym i wiecznie sfochowanym stworzeniem. Ja rozumiem burze hormonow, nieszczesliwa milosc, ale do licha - dziewucha ma juz 18 lat - chyba moglaby troche odpuscic, widzac, ze starym sie nie przelewa.
      W kwestii kiecek chyba jednak odpuscila i wdziala zacerowany przez Graze czarny wor z bialym kolnierzem. Co prawda nie jestem zwolenniczka neglizu na imprezach szkolnych, ale takie przebranie zakonnicowate zakladaly na studniowki dziewczyny w moich, prehistorycznych czasach :-)
      • myszka1969 Re: klan-kolejna zdrada darka 06.02.12, 10:43
        Jesli mnie wzrok nie myli, to była ubrana w piękną czarną mini-sukieneczkę ozdobiona finezyjnymi białymi kwiatuszkami...
        O braku egoizmu u Bożeny świadczy choćby jej stosunek do Kamili, która ma kompletnie inny stosunek do życia i czesto pstro w głowie bez liczenia się w tym względzie z uczuciami jej przyjaciółki Bożeny.
        Co do ważności akurat tej studniówki to niesttey nie oglądam codziennie Klanu i zapamiętałam, że Bożena nie idzie na swoją studniówkę...
        • Gość: micha Re: klan-kolejna zdrada darka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.12, 11:47
          Oj tak, ciągle ma focha na ry*u. Jest przeokropna, uważa się za naj, naj, naj, a w rzeczywistości jest beznadziejna. Aż dziw bierze że Kamila jeszcze jej nie strzeliła!
          • myszka1969 Re: klan-kolejna zdrada darka 06.02.12, 12:04
            No to chyba mamy różne mierniki beznadziejności tudzież fajności.Jak dla mnie Bożenka ma o wiele powazniejszy stosunek do życia i za to ją cenię...Fakt, ma nieco napuszony ton głosu ale taki miała zawsze i o wiele bardziej mnie on irytował gdy była dorastającym podlotkiem...Potrafi tez zawsze poradzic przyjaciółce w potrzebie (Kamili) nawet jak sama ma kłopoty...Kamila jest fajna ale to typ lekkoducha a to jej pozowanie Mateuszowi...hmm...osobiscie jakos nie chce mi sie tego komentować.
            A tez wg mnie zupełnie nie umie sie wczuc w sercowe rozterki Bożenki choc ta niegdys była jej bardzo dobrą powierniczką.
            Poza tym naprawde szczerze podziwiam Bożenę, że nie załamała jej ta cała sytuacja z tym Mateuszem i jej instruktorką tańca...Przeciez Bożena jest jeszcze bardzo młoda a nauczycieleczka pogrywa sobie z nią niczym równy z równym...:(
          • Gość: Ramona Re: klan-kolejna zdrada darka IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.12, 13:37
            Wieczny foch na pysku,przewracanie oczami,ciagla postawa roszczeniowa, nie widzi nic poza czubkiem wlasnego nosa.Jak niedawno Ryśku zjebkę od niej dostal, że śmial nie kupić jogurtu - "co ja teraz będę jadla"?mialeś kupić!".Ścierą prze leb Graża jej powina zdzielic z dwa razy, to może by się ocknela i wrócila na ziemię.
      • Gość: Ramona Re: klan-kolejna zdrada darka IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.12, 13:34
        "W kwestii kiecek chyba jednak odpuscila i wdziala zacerowany przez Graze czarny wor z bialym kolnierzem. Co prawda nie jestem zwolenniczka neglizu na imprezach szkolnych, ale takie przebranie zakonnicowate zakladaly na studniowki dziewczyny w moich, prehistorycznych czasach :-) "

Krój sukienki może rzeczywiście byl nieco worowaty, ale do habitu to bylo daleko - przecież sukienka ledwie zakrywala Bożenkowe majty;)
        • Gość: kuku Re: klan-kolejna zdrada darka IP: *.dibre.com.pl 06.02.12, 14:32
          przypomne, ze watek dotyczy kolejnej zdrady Darka a nie fochów Bożenki, nie robcie tutaj wiochy, prosze.
          • Gość: micha Re: klan-kolejna zdrada darka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.12, 16:32
            Przecież napisałam, że podpięłam się z tematem Bożeny tu, bo nie chce mi się zakłądać konta na gazecie.
            • imasumak A co to kogo obchodzi 07.02.12, 12:43
              że tobie się nie chce konta zakładać. To nie powód do tego, żeby zaśmiecać wątek komuś, komu się chciało. Doprawdy, żałosne tłumaczenie.

Gość portalu: micha napisał(a):

Przecież napisałam, że podpięłam się z tematem Bożeny tu, bo nie chce mi się zakłądać konta na gazecie.
              • Gość: Gustlik Re: A co to kogo obchodzi IP: 91.90.161.* 07.02.12, 16:07
                Bo to menda jest i jeszcze sie rzuca, pyskuje. Niestety, w necie pełno takiej swołoczy bez klasy i zasad.
          • eo_wina Re: klan-kolejna zdrada darka 06.02.12, 16:53
            A tobie co do tego? Drzewko czytac umie? Nie? To niech sie nauczy.
            • Gość: Gustlik Re: klan-kolejna zdrada darka IP: 91.90.161.* 06.02.12, 16:55
              Kuku ma racje, to wątek o Darku. To, że jakas niemota nie umie sobie założyć konta i się podpina pod inny wątek, to fatalnie świadczy o owej niemocie. Jakby tak każdy robił, byłby burdel a nie forum i nie dałoby się tutaj dyskutować. Dociera do pustego łba?
              • eo_wina Re: klan-kolejna zdrada darka 06.02.12, 17:05
                A po kiego grzyba ty wcinasz sie w rozmowe, ktora nie jest na temat i wcale cie nie interesuje?
                Zaloz sobie konto i milion watkow o Darku.
                • Gość: Gustlik Re: klan-kolejna zdrada darka IP: 91.90.161.* 06.02.12, 17:30
                  Nie, To jest wątek o Darku, nie trzeba miliona innych. Serio nie dociera do ciebie, ze rozwalasz to forum i sens dyskusji w ogole? Sens dyskusji na forach polega na dyskutowaniu o temacie wątku, a nie wciskanie offtopów. To tworzy chaos i bałagan. Nie rozumiesz tego?
                  • eo_wina Re: klan-kolejna zdrada darka 06.02.12, 17:42
                    Och, normalnie wzruszylam sie.
                    A czy to aby nie ty wpierniczales sie w watku ze streszczeniami poszczegolnych odcinkow "Klanu" ze swoimi, jakze madrymi i merytorycznymi uwagami?
                    O tu:

Odcinek 2217
                    Autor: Gość: Gustlik IP: 91.90.161.* 12.01.12, 14:56
                    Odpowiedz cytując Odpowiedz
                    bzyknąłbym Zytkę

Wiec spadaj z tymi swoimi moralami, dotarlo???????
                    EOD
                    • Gość: Gustlik Re: klan-kolejna zdrada darka IP: 91.90.161.* 07.02.12, 11:06
                      Bzyknąłbym Zytkę mieściło się w granicach tematu wątku.
            • eo_wina Re: klan-kolejna zdrada darka 06.02.12, 16:58
              No dobra - to ja zajechalam to "drzewko". Niech bedzie, ze ja nie umiem ;-)
              A jeszcze a propos Bozy i jej rzekomo olbrzymiej empatii wzgledem Kamili. Jakos nie przypominam sobie, zeby sie wielce martwila, gdy Kamila miala problemy z Blazejem, jej problemy byly zawsze najwazniejsze. Kamila natomiast ciagle ja pociesza i peka od pomyslow, zeby te naburmouszona niunie jakos rozruszac. A i tak jest zle.
              Scena z jogurtem, ktorego biedny Rysku nie kupil i o co zrobila mu awanture byla mocno znamienna.
              • Gość: Ramona Re: klan-kolejna zdrada darka IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.12, 19:37
                A studniówkowy partner Bożeny calkiem fajny, i taki ladny bukiet jarzynowy jej wręczyl:)Ale pewnie Bożena poleci za tym gogusiem Miloszkiem, Miloszek ponownie zrobi ją w bambuko i znowu będzie chodzic i jęczeć.
                • eo_wina Re: klan-kolejna zdrada darka 06.02.12, 22:23
                  Kurcze, niekoniecznie. Wyglada na to bowiem, iz plejbojowi Rutce - tancerka Herbus wpadla w oko. A jak jemu wpadnie to...no nie ma zmiluj i Miloszek moze juz tylko skomlec pod progiem Bozy, dopoki jakas inna...hm....czy ja wiem, moze tym razem w boskiej Agnes utopi swe uczucie, bo on strasznie kochliwy jest, a Agnes bedzie chwilowo wolna.
                  A ten studniowkowy - fakt - calkiem zgrabny jest. I psa ma. I zachowac sie potrafi :-)
          • Gość: miglanc Re: klan-kolejna zdrada darka IP: *.home.aster.pl 06.02.12, 16:55
            no tak wielka zdrada. pocałunek, chyba że umknęło mi, jak wziął Kaję na tylnym siedzeniu samochodu egzaminacyjnego.
    • Gość: luksusem jadę Re: klan-kolejna zdrada darka IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.12, 20:00
      ale trzeba przyznać, ze całkiem akcja fajnie grana między tymi aktorami, czuć miętę w powietrzu :) mi się kaja podoba bardzo :)
      • myszka1969 Re: klan-kolejna zdrada darka 06.02.12, 23:17
        Zatem jednak Bożenka miała swoją studniówkę?...To może i chwała Bogu bo jednak to tak jak powiedziała jej mama-wpomnienie na całe życie ;)..nawet jesli nieprzyjemne... osobiscie jakoś zbyt miłego nie mam ;) ;(
        • toxicity1 Re: klan-kolejna zdrada darka 08.02.12, 20:44
          myszka1969 napisała:

> Zatem jednak Bożenka miała swoją studniówkę?...

Nie. Była osobą towarzyszacą na studniówce w technikum.
          Studniówka Bożenki chyba w sobotę.
    • deodyma Re: klan-kolejna zdrada darka 07.02.12, 08:27
      co prawda nie ogladam Klanu od kilku dobrych lat, ale Darus, to sieroctwo ma takie rwanie?:D
      • pod.sufitka Re: klan-kolejna zdrada darka 08.02.12, 00:25
        przeja fuche po jureczku i teraz robi za Knorra juniora - przydomek za krzakoska
        • myszka1969 Re: klan-kolejna zdrada darka 09.02.12, 00:58
          Osttanio co włączę Klan to Bożenka gdzies studniówkuje ;)
          • Gość: mmn Re: klan-kolejna zdrada darka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.12, 01:27

To nie ten watek kretynko
            To watek o Darku
            • myszka1969 Re: klan-kolejna zdrada darka 09.02.12, 01:35
              Czytaj ze zrozumieniem KRETYNIE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka