Dodaj do ulubionych

Oglądajcie mnie we wtorek,30.09...

28.09.03, 22:30
...w "Rozmowach w toku" - tytuł programu: "Jak wyrwałam się ze wsi". Będę
mówiła (nieważne, czy mądrze, ważne, ze w ogóle, ze będę znowuŻ w tiwi),
płakała, i takie tam...
Z poważaniem:
Renata Beger,
posłanka na Sejm III RP z ramienia Samoobrony

ps. Nie lubię już owsa. Over.
Obserwuj wątek
    • Gość: przew Nałęcz Re: Oglądajcie mnie we wtorek,30.09... IP: 217.153.143.* 29.09.03, 02:07
      a to ten program , co pani musiala opuscic komisje w waznej sprawie nie
      cierpiacej zwlyoki !
      • Gość: mrówka Re: Oglądajcie mnie we wtorek,30.09... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 11:32
        ja tam nie przepadam za panią Beger i jej partią, ale żal mi się jej zrobiło
        jak zobaczyłam, że doprowadzili ją do łez.
        • uriel1 Do łez? 29.09.03, 11:42
          Gość portalu: mrówka napisała:

> /.../żal mi się jej zrobiło jak zobaczyłam, że doprowadzili ją do łez.
          ========
          Co się stało? Przecież tytuł programu zdradza, że prowadząca będzie się opierać
          na wiejskim pochodzeniu gości. Skąd więc - płacz?
          • Gość: mrówka Re: Do łez? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 11:52
            Nie wiem skąd. Oglądałam tylko urywek i tam rzeczona pani płakała (a jakaś inna
            ją o coś oskarżała).
            • Gość: babeczka Re: Do łez? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 12:03
              kiedy to bylo?nie ogladalam, żałuję bardzo, przyblizcie co sie działo,
              plisss,pozdro
              • uriel1 Babeczko - 29.09.03, 12:06
                za szybko żyjesz, za szybko czytasz, za płytko nurkujesz....
                :o)
                Program dopiero jutro - czyli we wtorek - 30 września, kapisto?
                • Gość: babeczko Re: Babeczko - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 15:31
                  uriel, jestes boska,kapisto, off course, jest nadzieja ze obejrze! tak
                  ostatnio troche sie żyje za szybko, dzieci, pieluchy, obiad dla męża! :)))
                  Tylko jeszcze jedno, jutro ale gdzie i o której?
                  • Gość: babeczka Babeczka do uriel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 15:36
                    sprawdzilam program tv i na jutro czyli 30.09 w "Rozmowach w toku" jest
                    zaplanowany inny tytuł. Czy to jakaś zmyłka? Czy ten program bedzie gdzie
                    indziej i o innej godz. emitowany?
        • Gość: :( Re: Oglądajcie mnie we wtorek,30.09... IP: *.pl / 172.17.1.* 30.09.03, 10:16
          Gość portalu: mrówka napisał(a):

> ja tam nie przepadam za panią Beger i jej partią, ale żal mi się jej zrobiło
          > jak zobaczyłam, że doprowadzili ją do łez.

Otóż to! :(
    • Gość: eroll Re: Oglądajcie mnie we wtorek,30.09... IP: *.chello.pl 29.09.03, 15:38
      na 100% jutrzejsze rozmowy w toku, nie śmiejcie się tak z Renaty, poznałem ją
      naprawdę miła i skromna kobieta.
      • Gość: Jola Re: Oglądajcie mnie we wtorek,30.09... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 15:46
        no i nie ma kompleksów (albo starannie je ukrywa), co wcale nie jest takie
        powszechne
      • Gość: mahoney Re: Oglądajcie mnie we wtorek,30.09... IP: 217.153.143.* 29.09.03, 17:25
        eroll co ty gadasz jak to ja opznales , gdzie ,
        • Gość: eroll Re: Oglądajcie mnie we wtorek,30.09... IP: *.chello.pl 29.09.03, 17:30
          na imieninach mojego wujka.
    • romantycznarenatabegerowa Re: Oglądajcie mnie we wtorek,30.09... 30.09.03, 00:44
      renato z panzerfaustem!
      chętnie odkupię lub wymienię twojego nicka! w zamian mogę zaoferować szereg
      innych - moja fantazja nie zna granic! odezwij się do mnie - propozycja całkiem
      na serio i poważna!

beger
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka