Gość: Harry IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 04:40 Poszukuje "Spalinki". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Spalinka Re: L.O. IP: *.man.rsk.pl 07.02.03, 21:35 a ja szukam katalizatorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: L.O. IP: *.proxy.aol.com 08.02.03, 09:06 szukajcie,a znajdziecie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mpiotrek Re: L.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.03, 22:48 CZy kotos z absolwentow albo uczniow Chroberka tu zaglada??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: L.O. IP: *.proxy.aol.com 27.03.03, 02:01 Ja tu zagladam.Nie moge sie nazwac absolwentka taka calkiem bo skonczylam w chroberku dwie klasy. A oprocz nas,Mpiotrku,nikogu tu nie widac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: L.O. IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 04:16 A ja owszem "skończony", ale bądź co bądź sporo roczników konczyło...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian K. Re: L.O. IP: *.shbiuro.com.pl / 172.22.6.* 27.03.03, 11:53 Ja jestem uczniem Chroberka :). Dokladnie 3 klasa :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mpiotrek Re: L.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.03, 19:28 Ja bylem uczniem tez klasy "D"... profil mat- inf... teraz juz chyba takiego nie ma, tylko jakies kombinowane :) a w sumie to itak na jedno wychodzi... Mialem przyjechac na zjazd absolwentow, ale jakos mi sie nie chcialo... Vhrobry gora!!! i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian K. Re: L.O. IP: *.shbiuro.com.pl / 172.22.6.* 27.03.03, 21:43 Nom ja tez mat - inf (jestem jeszcze ze starego systemu :). Teraz "koty" mialy wiekszy wybor m.in inf - jez itp. Mpiotrek chodziles moze do klasy albo znales Jolke Majkut ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mpiotrek Re: L.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 07:47 fajnie... Jlke Majkut kojarze, ktora to ale nie chodzilem z nia do klasy... a mam czego zalowac??? :) Ech wspaniale czasy liceum... Kto cie uczy informatyki- mnie Pan Leja :)))) Milo wspominam nauczycieli mnie uczacych Pana Slande, Koniora, Karpa, Świte i Panie Tokarz i Fracek... no i moja ulubiona Pania Makosik :)) A geografii i niemieckigo to nigdy nie lubilem, zreszta innych przedmiotow tez, ale dalo sie wytrzymac!!! Pozdrowienia dla Twojego informatyka... w koncu my bylismy, a ty jestes najlepszym profilem w naszej szkole :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian K. Re: L.O. IP: *.shbiuro.com.pl / 172.22.6.* 28.03.03, 09:36 NIe tak tylko pytam bo to moja kuzynka :D Nom informtyki ten sam mnie uczy co Ciebie :). Aaaa nie wiem czy wiesz ale pewnie nie że prof. Karp niestety odszedł od nas na zawsze ;(( (23.03 był pogrzeb) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mpiotrek Re: L.O. IP: *.eko.uj.edu.pl 28.03.03, 10:38 wiem wiem, to byl ojciec mojego kolegi... i moj profesor od matematyki- bylem na pogrzebie specjalnie przyjechalem na niego z Krakowa... Cala nasza szkola byla na nim, a dyrektor to nawet przemowienie wyglosil... Tak jakos mi sie wtedy smutno zrobilo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: L.O. IP: *.proxy.aol.com 28.03.03, 17:11 To bardzo smutne,ze juz nie ma profesora Karpa.Nie uczyl mnie matmy,ale chodzilam swego czasu na korki do niego.Jakos nie moge uwierzyc,ze juz nie ma profesora :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasperr Re: L.O. IP: *.zab.citynet.pl / 10.6.1.* 28.03.03, 22:04 Witajcie! Ja natomiast chodzilem do klasy "" - biol-chem:-) Oj do dzis wspominam zajecia z biologii z prof. Zemla, chemia- prof. Makosik no i niemiecki - prof. Kozlowicz.... Pozdrowienia dla wszystkich! Kasperr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: L.O. IP: morele:* / 172.16.20.* 29.03.03, 15:10 Hej, chodziłam do Chroberka, mat-fiz to kiedyś najlepszy profil był, i łezka się w oku kręci jak się wspomina tamte czasy, nauczycieli itp. Takich jak pani Fleszar i pan Żołynia to nigdy nie zapomnę, pozdrowienia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mpiotrek Re: L.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 18:58 ee tam zawsze mat-inf byla najlepszy, pozniej mat-fiz... Damian K. kto jest twoim wychowawca i jacy nauczyciele Cie ucza??? Ja nie mialem przyjemnosci miec lekcji z Panem Zemla i Pania Kozlowicz, ale lekcje z tymi ktorzy mnie uczyli nie nalezaly do nudnych, a szczegolnie PO i Biologia z prof. Slanda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: L.O. IP: morele:* / 172.16.20.* 31.03.03, 15:37 profil mat-inf to niejako mutacja mat-fiz i za moich czasów jeszcze tej mutcji nie było i wtedy najlepszy był mat-fiz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mpiotrek Re: L.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 19:26 wiem, wiem... Na nas tez zawsze mowili mat- fiz- dla nich bylo to to samo co mat- inf, a prym w tym wiodl szczegolnie profesor Konior :) Zreszta jeszcze duzo jego powiedzonek na dlugo zostanie mi w pamieci... "Out- co za radziecki człowiek!!!!" albo "Podjedz tym dylizansem..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian K. Re: L.O. IP: *.shbiuro.com.pl / 172.22.6.* 01.04.03, 11:43 j. polski - prof Żołynia j. angielski - prof. Słupek j. niemiecki - prof. Kozłowicz :)) matmetayka/wychowawca - prof. Fleszar biolgia/i dawniej PO - prof. Ślanda fizyka - prof. Grębska historia - prof. Socha/do 3 klasy I półrocza prof. Świta informatyka - prof. Leja Geografia - prof. Karaśińska ;) WOS - prof. Kochmański ;(( Chyba tyle. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mpiotrek Re: L.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.03, 20:06 to widze, ze masz maly zestaw turystycznY :))) szczegolnie ze ucza cie Prof. Slanda, Karasinska, Kozlowicz :))) zaluj, ze nie uczy Cie fizyki Konior!!! Ja tez nie zapomne wfu ze prof. Trebaczem :)))) A chemii teraz mat- inf nie ma??? Co z moja ukochana prof. Makosik??? A tak przy okazji to co tam ciekawego slychac w Chrobrym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian K. Re: L.O. IP: *.shbiuro.com.pl / 172.22.6.* 02.04.03, 08:20 Jest do drugiej klasy :)) Ja miałem z prof. Malcem też nie zapomne jego hasełek ;))). Przykład "gania wokoło jądra jak wściekła świnia" i mnóstwo innych których nie jestem w stanie sobie przypomnieć :). A co się dzieje NIC :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mpiotrek Re: L.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 15:58 teraz chyba zmienili nazwe na Zespol Szkol Licealnych, zamiast samego Zespolu Szkol... Pamietam jak skladalem dokumenty na polibude, pani zobaczyla swiadectwo i mowi; "Acha, wiec chodzil Pan do zawodowki... raczej nie ma Pan wielkich szans sie do nas dostac!!" Facetke troche zgasilo, kiedy powiedzialem, ze Zespol Szkol to nie to samo co zawodowka i ze chodzilem do licuem... teraz to przynajmniej nie bedziecie miec takich problemow, chociaz ja i tak wole stara nazwe... A tak przy okazji to ciekawe kto wpadl na pomysl jej zmiany??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian K. Re: L.O. IP: *.shbiuro.com.pl / 172.22.6.* 08.04.03, 17:24 Tak to prawda. A co/kto to wymusiło. Reforma szkolnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś