IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 04:40
Poszukuje "Spalinki".
Obserwuj wątek
    • Gość: Spalinka Re: L.O. IP: *.man.rsk.pl 07.02.03, 21:35
      a ja szukam katalizatorka
      • Gość: goska Re: L.O. IP: *.proxy.aol.com 08.02.03, 09:06
        szukajcie,a znajdziecie :-)
    • Gość: Mpiotrek Re: L.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.03, 22:48
      CZy kotos z absolwentow albo uczniow Chroberka tu zaglada???
      • Gość: goska Re: L.O. IP: *.proxy.aol.com 27.03.03, 02:01
        Ja tu zagladam.Nie moge sie nazwac absolwentka taka calkiem bo skonczylam w
        chroberku dwie klasy.
        A oprocz nas,Mpiotrku,nikogu tu nie widac :(
        • Gość: X Re: L.O. IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 04:16
          A ja owszem "skończony", ale bądź co bądź sporo roczników konczyło...:)))
      • Gość: Damian K. Re: L.O. IP: *.shbiuro.com.pl / 172.22.6.* 27.03.03, 11:53
        Ja jestem uczniem Chroberka :). Dokladnie 3 klasa :DDDD
        • Gość: Mpiotrek Re: L.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.03, 19:28
          Ja bylem uczniem tez klasy "D"... profil mat- inf... teraz juz chyba takiego
          nie ma, tylko jakies kombinowane :) a w sumie to itak na jedno wychodzi...
          Mialem przyjechac na zjazd absolwentow, ale jakos mi sie nie chcialo...
          Vhrobry gora!!! i tyle :)
          • Gość: Damian K. Re: L.O. IP: *.shbiuro.com.pl / 172.22.6.* 27.03.03, 21:43
            Nom ja tez mat - inf (jestem jeszcze ze starego systemu :). Teraz "koty" mialy
            wiekszy wybor m.in inf - jez itp. Mpiotrek chodziles moze do klasy albo znales
            Jolke Majkut ?:))
            • Gość: Mpiotrek Re: L.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 07:47
              fajnie... Jlke Majkut kojarze, ktora to ale nie chodzilem z nia do klasy... a
              mam czego zalowac??? :) Ech wspaniale czasy liceum... Kto cie uczy informatyki-
              mnie Pan Leja :)))) Milo wspominam nauczycieli mnie uczacych Pana Slande,
              Koniora, Karpa, Świte i Panie Tokarz i Fracek... no i moja ulubiona Pania
              Makosik :)) A geografii i niemieckigo to nigdy nie lubilem, zreszta innych
              przedmiotow tez, ale dalo sie wytrzymac!!! Pozdrowienia dla Twojego
              informatyka... w koncu my bylismy, a ty jestes najlepszym profilem w naszej
              szkole :)
              • Gość: Damian K. Re: L.O. IP: *.shbiuro.com.pl / 172.22.6.* 28.03.03, 09:36
                NIe tak tylko pytam bo to moja kuzynka :D Nom informtyki ten sam mnie uczy co
                Ciebie :). Aaaa nie wiem czy wiesz ale pewnie nie że prof. Karp niestety
                odszedł od nas na zawsze ;(( (23.03 był pogrzeb)
                • Gość: Mpiotrek Re: L.O. IP: *.eko.uj.edu.pl 28.03.03, 10:38
                  wiem wiem, to byl ojciec mojego kolegi... i moj profesor od matematyki- bylem
                  na pogrzebie specjalnie przyjechalem na niego z Krakowa... Cala nasza szkola
                  byla na nim, a dyrektor to nawet przemowienie wyglosil... Tak jakos mi sie
                  wtedy smutno zrobilo!!!
                  • Gość: goska Re: L.O. IP: *.proxy.aol.com 28.03.03, 17:11
                    To bardzo smutne,ze juz nie ma profesora Karpa.Nie uczyl mnie matmy,ale
                    chodzilam swego czasu na korki do niego.Jakos nie moge uwierzyc,ze juz nie ma
                    profesora :(
          • Gość: Kasperr Re: L.O. IP: *.zab.citynet.pl / 10.6.1.* 28.03.03, 22:04
            Witajcie!

Ja natomiast chodzilem do klasy "" - biol-chem:-) Oj do dzis wspominam zajecia
            z biologii z prof. Zemla, chemia- prof. Makosik no i niemiecki - prof.
            Kozlowicz....

Pozdrowienia dla wszystkich!

Kasperr
    • Gość: Marta Re: L.O. IP: morele:* / 172.16.20.* 29.03.03, 15:10
      Hej, chodziłam do Chroberka, mat-fiz to kiedyś najlepszy profil był, i łezka
      się w oku kręci jak się wspomina tamte czasy, nauczycieli itp. Takich jak pani
      Fleszar i pan Żołynia to nigdy nie zapomnę, pozdrowienia :))
      • Gość: Mpiotrek Re: L.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 18:58
        ee tam zawsze mat-inf byla najlepszy, pozniej mat-fiz... Damian K. kto jest
        twoim wychowawca i jacy nauczyciele Cie ucza??? Ja nie mialem przyjemnosci
        miec lekcji z Panem Zemla i Pania Kozlowicz, ale lekcje z tymi ktorzy mnie
        uczyli nie nalezaly do nudnych, a szczegolnie PO i Biologia z prof. Slanda :)
        • Gość: Marta Re: L.O. IP: morele:* / 172.16.20.* 31.03.03, 15:37
          profil mat-inf to niejako mutacja mat-fiz i za moich czasów jeszcze tej mutcji
          nie było i wtedy najlepszy był mat-fiz...
          • Gość: Mpiotrek Re: L.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 19:26
            wiem, wiem... Na nas tez zawsze mowili mat- fiz- dla nich bylo to to samo co
            mat- inf, a prym w tym wiodl szczegolnie profesor Konior :) Zreszta jeszcze
            duzo jego powiedzonek na dlugo zostanie mi w pamieci... "Out- co za radziecki
            człowiek!!!!" albo "Podjedz tym dylizansem..."
            • Gość: Damian K. Re: L.O. IP: *.shbiuro.com.pl / 172.22.6.* 01.04.03, 11:43
              j. polski - prof Żołynia
              j. angielski - prof. Słupek
              j. niemiecki - prof. Kozłowicz :))
              matmetayka/wychowawca - prof. Fleszar
              biolgia/i dawniej PO - prof. Ślanda
              fizyka - prof. Grębska
              historia - prof. Socha/do 3 klasy I półrocza prof. Świta
              informatyka - prof. Leja
              Geografia - prof. Karaśińska ;)
              WOS - prof. Kochmański ;((

Chyba tyle.
              :)))
              • Gość: Mpiotrek Re: L.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.03, 20:06
                to widze, ze masz maly zestaw turystycznY :))) szczegolnie ze ucza cie Prof.
                Slanda, Karasinska, Kozlowicz :))) zaluj, ze nie uczy Cie fizyki Konior!!! Ja
                tez nie zapomne wfu ze prof. Trebaczem :)))) A chemii teraz mat- inf nie ma???
                Co z moja ukochana prof. Makosik??? A tak przy okazji to co tam ciekawego
                slychac w Chrobrym?
                • Gość: Damian K. Re: L.O. IP: *.shbiuro.com.pl / 172.22.6.* 02.04.03, 08:20
                  Jest do drugiej klasy :)) Ja miałem z prof. Malcem też nie zapomne jego
                  hasełek ;))). Przykład "gania wokoło jądra jak wściekła świnia" i mnóstwo
                  innych których nie jestem w stanie sobie przypomnieć :). A co się dzieje NIC :)
                  • Gość: Mpiotrek Re: L.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 15:58
                    teraz chyba zmienili nazwe na Zespol Szkol Licealnych, zamiast samego Zespolu
                    Szkol... Pamietam jak skladalem dokumenty na polibude, pani zobaczyla
                    swiadectwo i mowi; "Acha, wiec chodzil Pan do zawodowki... raczej nie ma Pan
                    wielkich szans sie do nas dostac!!" Facetke troche zgasilo, kiedy powiedzialem,
                    ze Zespol Szkol to nie to samo co zawodowka i ze chodzilem do licuem... teraz
                    to przynajmniej nie bedziecie miec takich problemow, chociaz ja i tak wole
                    stara nazwe... A tak przy okazji to ciekawe kto wpadl na pomysl jej zmiany???
                    • Gość: Damian K. Re: L.O. IP: *.shbiuro.com.pl / 172.22.6.* 08.04.03, 17:24
                      Tak to prawda. A co/kto to wymusiło. Reforma szkolnictwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka