Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia dla Mpiotrek

IP: *.proxy.aol.com 10.01.03, 04:54
Witaj!
Widze,ze znalazla sie chociaz jedna osoba z werwa i checia dzialania.Ale mam
nadzieje,ze w Lezajsku jest wiecej takich ludzi.I wlasnie Wy powinniscie sie
wypowiadac na tym forum. LEZAJSK THE BEST!!!
p.s Dobrze ze cos ruszyles,teraz to juz tylko z gorki ;-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Mpiotrek Pozdrowionka dla Gosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 15:38
      Mam nadzieje, ze znajdzie sie wiecej ludzi chcacych cos dodac od siebie... i ze
      na odzew nie bedziemy musieli dlugo czekac :) Dzieki za pozdrowienia - po
      prostu kocham Nasze Miasto i... juz!!! LUDZIE NIE SPIJCIE!!!!
    • Gość: san Re: Pozdrowienia dla Mpiotrek IP: 213.199.192.* 10.01.03, 23:11
      Niechaj gośka nie poprzestaje na zdawkowych pochwałach, ale i sama cokolwiek
      rozwinie twórczych spostrzeżeń. "Leżajsk is the best" wiele do dyskusji o
      mieście i jego mieszkańcach nie wnosi. Mam nadzieję, że gośka nie powiedziała
      ostatniego słowa.
      • Gość: goska Re: Pozdrowienia dla Mpiotrek IP: *.proxy.aol.com 11.01.03, 06:46
        Ostaniego slowa nie powiedzialam, a jakze? Tylko ze ja mieszkam w stanach i nie
        wiem co sie w moim Lezajsku dzieje.Przezylam w nim 17 lat.Wspominam czesto i z
        sentymentem.Nie moge sie dowiedziec niczego nowego na oficjalnej stronie
        naszego miasta,wiec szukam wlasnie tu, a wiadomo - "szukajcie a znajdziecie" :-)
        Brakuje mi starego,dobrego Lezajska :-)
        Licze wiec na aktywnosc i inwencje tworcza.
        Pozdrawiam Ciebie san i wszystkich "forumowiczow"!
        Wiecej zycia!!! ;-)
        • Gość: Mpiotrek Re: Pozdrowienia dla Mpiotrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.03, 11:41
          Widze, ze jest troche osob ktorym na sercu lezy los miasta... Masz racje San,
          ze kiedys w Lezajsku bylo lepiej... to juz nie ta sama atmosfera co kiedys. Ale
          trzeba patrzec z optymizmem w przyszlosc- moze kiedys bedzie lepiej :)
          • Gość: san Re: W odpowiedzi Mpiotrkowi IP: 213.199.192.* 12.01.03, 22:21
            Mpiotrek wierzy, że i w Leżajsku kiedyś będzie lepiej. To dobrze, bo wiara -
            powiadają - czyni cuda, ale przeświadczenie, iż samym optymizmem przywrócimy
            miastu lepsze czasy zdaje się być miałką podstawą. Któż ma zapewnić mu rozwój
            jak nie mieszkańcy i z ich woli wybierane miejscowe władze. Boję się, że wola
            nie była najwyższych lotów, bo tak naprawdę nie wiem, czego w Leżajsku przez
            najbliższe 4 lata możemy się spodziewać. Skoro nie wiem ja, pewnie nie wiedzą
            inni - Mpiotrka nie wyłaczając. Oznaczałoby to, że choć wybraliśmy ludzi władzy
            nadal nie wiemy dokąd nas zaprowadzą, i w tym sensie wybór był taki sobie, zaś
            perspektywy przed miastem nie lepsze. Winny temu jestem ja, Mpiotrek i inni,
            którzy nie zrobili nic, albo zdecydowanie za mało, by móc dzisiaj rzec - będzie
            lepiej.
            Pozdrowienia dla gośki w Stanach od 17-u lat nieobecnej w Leżajsku.
            • Gość: goska do San IP: *.proxy.aol.com 15.01.03, 21:52
              Ja 17 lat mieszkalam w Lezajsku.Prawie dwa juz mieszkam w stanach.Tak zeby
              sprostowac.
              pozdrawiam :-)
    • Gość: goska Re: Pozdrowienia dla Mpiotrek IP: *.proxy.aol.com 15.03.03, 05:51
      Tak sie czasem zastanawiam: kim Ty wlasciwie jestes?
      Moze zdradzilbys jakies szczegoly,co ;-)
      pozdrawiam
      • Gość: Mpiotrek Pozdrowienia dla Gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.03, 19:05
        :) O Tobie mozna dowiedziec sie duzo ciekawych rzeczy czytajac artukuly na
        forum... o mnie tez juz chyba duzo wiadomo! moze wymienimy sie mailami to
        porozmawiamy troche wiecej... pozdrowienia i do zobaczenia w Leżajsku!!!
    • Gość: Mpiotrek Do Kasperr... :) IP: *.eko.uj.edu.pl 27.06.03, 13:45
      JA jestem juz po seji i mam nadzieje, ze w koncu sie jakos umowimy na jej
      oblanie... Na razie jade do Lezajska, ale bede w Kraku caly lipiec (bo mam
      terenowki) wiec jak cos to daj jakos znac na forum... Pozdr
      • Gość: Roxboro Re: Do Kasperr... :) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.06.03, 07:21
        Tylko nie zabalujcie za bardzo,bo wkrotce beda potrzebne sily
        • Gość: Marta Re: Do Kasperr... :) IP: morele:* / 172.16.20.* 30.06.03, 01:23
          po co Ci te siły, ja chyba już nie mam wakacji :((
          Pozdrawiam wszystkich forowiczów
      • Gość: Kasperr Re: Do Kasperr... :) IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 17:33
        Hej MPiotrek!
        Gratuluję sesji. Moja też fajnie poszła:-)
        Akurat teraz jestem w Leżasjku, ale koło 14 lipca przyjadę do Krakowa, to się
        odezwę!

Pozdr!

Kasperr
    • Gość: Maciejka do Mpiotrka, San'a Goski... i calej reszty IP: 194.200.70.* 30.06.03, 10:24
      Rowniez ja dolaczam swoje pozdrowienia dla Mpiotrka. To dobrze ze ktos kto ma
      kontak z Lezajskiem dzieli sie na forum sowja wiedza. Wiem ze pewnie jak to
      przeczta to moge sie spodziewac dopowiedzi podobnej jaka otrzymala Goska, ale
      co tam, pogodze sie ze slowami krytyki.
      Pozdrowienia rowniez dla San'a. Zawsze z zaciekawieniem czytam jego opinie.
      Zawsze sa wyczerpujace i bardzo ciekawe.
      Osobiscie (podobnie jak Goska) od paru lat nie mieszkam w Lezajsku. Ale za
      kazdym razem jak rodzinny kraj to znajduje chwilke aby zagladnac do rodzinnego
      miasta. Ciesze sie ze na frum moge przeczytac co sie dzieje w 'moim' miescie.
      Niestety nie moge byc aktywnym uczestnikiem gdyz tylko z frum czerpie swoja
      wiedze o tym co sie dzieje w Lezajsku. Jeszcze raz pozdrowienia dla
      tych 'aktywniejszych'.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka