acid33 15.02.06, 20:57 jak śpiewało się przed laty - to tak podtrzymując wątek sportowy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mordor81 Re: Jurek trenerem, Sparta liderem... 15.02.06, 21:16 dajcie se siana z tą piłką nożną.... przesadni optymiści z Was...Kiwaczek masz racje...albo piłka nożna albo polityka...ludzie nie macie innych tematów???? Odpowiedz Link Zgłoś
zychlin2006 Inne tematy 15.02.06, 23:02 Kupiłbym tanio dvd, ale nie bardzo wiem na co zwracać uwagę, jakie parametry. a może lepiej kino domowe? nie chcę wydać więcej niż 600, 700 stów. Kiwaczek doradź coś? Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur.57 Re: Inne tematy 16.02.06, 12:52 Proponuję Ci abyś zajrzał na str. Allegro. Tam jest w czym wybierać z cenami całkiem przyzwoitymi. Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: Inne tematy 17.02.06, 10:53 no pewnie, a jak juz kupisz to możesz sobie oglądać mecze piłkarskie:):):):):) Możesz zaprosić Mordora - on się ucieszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mordor81 Re: Inne tematy 17.02.06, 15:52 hehe:) verrrrry fuuuuunnnyyyyy:))) mordor Odpowiedz Link Zgłoś
art724 Re: Jurek trenerem, Sparta liderem... 18.02.06, 14:18 Witam! Za moich czasów takich przyśpiewek nikt w Żychlinie nie śpiewał.A kibicowanie drużynie z Dobrzelina to był taaaaaaaaaaaaaaki obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: Jurek trenerem, Sparta liderem... 19.02.06, 16:21 Za moich też nie! I przyjemnie było sobie pokibicować na stadionie, gdy trybuny prawie pełne były. ale potem czasy się zmieniły i nie było juz starego poczciwego Emitu!!! POzostała więc Sparta z poziomem gry "różnym". ale pod wodzą trenera ("trenera") Falkowskiego i pod okiem prezesa Bulskiego osiągnęła dno i nie wiem, czy jakiekolwiek starania o powrót do rozgrywek będą skuteczne. Taki ten nasz sport. Odpowiedz Link Zgłoś