lidiakd 21.02.05, 09:51 Witam, poczawszy od marca potrzebujemy niani do slodziutkiej 9-mies. dziewczynki imieniem Hania. Warunki pracy i wynagrodzenia do uzgodnienia. Prosze o kontakt na priv: lidiakd@yahoo.com. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia7770 Re: potrzebna niania - Kraków 28.02.05, 13:32 Nazywam się Małgorzata Wójcicka Jestem studentka WSEiA w kielcach Studiuje w trybie zaocznym (zjazd raz w miesiącu sobota i niedziela) Opiekowałam sie juz dwoma dziewczynkami 3i5 latek Bardzo lubie spędzać każdą chwile z dziecmi Miło spędzam z nimi czas Opiekowałam sie również rocznym chłopczykiem Do moich zajeć należało również karmienie sprzątanie oraz gotowanie Posiadam stosowne referencje Jeśli dostane prace to zamieszkam z ciocia Prosze o kontakt Moj nr.661-784-975 jeśli byłoby to możliwe chciałabym dogadać sie telefonicznie gdyz w obecnym czasie mieszkam za daleko dziekuje Odpowiedz Link
wisniofka Re: potrzebna niania - Kraków 03.03.05, 11:43 Witam Nazywam sie Magdalena Wiśniewska jestem z krakowa oś. Ruczaj Mam 19 lat i ucze sie obecnie na studium pomaturalnym (zajęcia mam co drugi tydzień wtorek 9.30-16.00 oraz środa 15.00-19.30), szukam pracy jako niannia gdyz juz kilka krotnie opiekowalam sie dziećmi nie wliczając w to rodzeństwa (ktorym sie opiekuje kiedy niema rodziców). Jestem odpowiedzialna, pracowita, opiekuńcza i co najważniejsze uwielbiam dzieci!! Mogą sie czuć ze mna bezpiecznie, kiedy płaczą rozwesele, nakarmie , uśpie , pobawie sie, wykompie. Jednym słowem zrobie wszystko :] gdyż kocham dzieci ... jeśli są państwo zainteresowani prosze o kontakt wisniofka@o2.pl lub 509212654 Odpowiedz Link