Dodaj do ulubionych

co się dzieje z tymi facetami??

08.05.13, 01:56
Witam

mam taki problem. Otóż: mam w pracy kolegę, który od samegop początku wpadł mi w oko i napisałam do niego na gg oczywiście się nie przedstawiając:) Potem dowiedziałam sie że kogoś ma wiec postanowiłam dać spokój, ale on drążył temat i po jakimś czasie dowiedział sie kim jestem i napisał że tak podejrzewał... No i gadaliśmy całkiem sporo na gg jak kumple bez podtekstów... Wydawało mi się że fajnie sie gada i w ogóle.....I nagle przestał się odzywać a jak sie widzimy w pracy to żadne nie wie co powiedzieć.. Nienawidzę takich sytuacji!!!!! Mam podejść do niego i zapytać o co chodzi ??????
Obserwuj wątek
    • headvig Re: co się dzieje z tymi facetami?? 08.05.13, 06:40
      poznał inną, poza gg i nie chce cię prowokować dalej.
      • ano_oki Re: co się dzieje z tymi facetami?? 08.05.13, 08:24
        nie jest Tobą zainteresowany i wygasił znajomość
      • adele2107 Re: co się dzieje z tymi facetami?? 08.05.13, 20:21
        Przecież powiedziałam Że na samym początku powiedział że ma dziewczynę a ja nie lubie mieszać między związkami więc ja przestałam pisać ale on pisał nadal i gadaliśmy dużo o wszystkim i w trakcie jednej rozmowy gg nagle przestał odpowiadać a dosłownie 5 wcześniej sugerował że mnie zaprosi gdzieś (czego oczywiście nie potraktowałam poważnie):) Może on sie tego przestraszył?????? Męczy mnie to bo to już nie chodzi o to że się w nim beznadziejnie zakochałam po tych rozmowach tylko o to że pracujemy razem i męczy mnie taka atmosfera..... A ja na przerwach boję się wchodzic do pokoju nauczycielskiego w obawie że go spotkam :) Pokręcone to jest.......
        • adele2107 Re: co się dzieje z tymi facetami?? 08.05.13, 20:21
          Przecież powiedziałam Że na samym początku powiedział że ma dziewczynę a ja nie lubie mieszać między związkami więc ja przestałam pisać ale on pisał nadal i gadaliśmy dużo o wszystkim i w trakcie jednej rozmowy gg nagle przestał odpowiadać a dosłownie 5 wcześniej sugerował że mnie zaprosi gdzieś (czego oczywiście nie potraktowałam poważnie):) Może on sie tego przestraszył?????? Męczy mnie to bo to już nie chodzi o to że się w nim beznadziejnie zakochałam po tych rozmowach tylko o to że pracujemy razem i męczy mnie taka atmosfera..... A ja na przerwach boję się wchodzic do pokoju nauczycielskiego w obawie że go spotkam :) Pokręcone to jest.......
    • feel_good_inc Re: co się dzieje z tymi facetami?? 08.05.13, 09:40
      adele2107 napisał(a):
      > Mam podejś
      > ć do niego i zapytać o co chodzi ??????

Standardowo - żona przejrzała jego archiwa i dostał szlaban na pisanie, a w pracy udaje że cię nie zna, żeby koleżanki żonie nie doniosły.
      Zamiast żony możesz wstawić jakiś inny babski podmiot który go trzyma pod pantoflem.
    • allerune Re: co się dzieje z tymi facetami?? 08.05.13, 11:35
      wyłączył autostart gg ? :)
    • mariola05t Re: co się dzieje z tymi facetami?? 08.05.13, 12:14
      Drążenie co, dlaczego, a czemu nie odzywasz się itd., to chyba niezbyt dobry pomysł. Jak będzie chciał dalej utrzymywać znajomość z Tobą, to się sam odezwie, najwidoczniej nie chce, skoro się nie odzywa, to po co pytać.
    • sibeliuss Re: co się dzieje z tymi facetami?? 08.05.13, 12:37
      adele2107 napisał(a):

> Mam podejść do niego i zapytać o co chodzi ??????

To chyba oczywiste i niepodlegające dyskusji.
    • urko70 Re: co się dzieje z tymi facetami?? 08.05.13, 12:42
      adele2107 napisał(a):

> Witam
      >
      > mam taki problem. Otóż: mam w pracy kolegę, który od samegop początku wpadł mi
      > w oko i napisałam do niego na gg oczywiście się nie przedstawiając:)

Po takim zachowaniu absurdalnym okazuje się tytuł wątku.

> Potem dowi
      > edziałam sie że kogoś ma wiec postanowiłam dać spokój, ale on drążył temat i po
      > jakimś czasie dowiedział sie kim jestem i napisał że tak podejrzewał... No i g
      > adaliśmy całkiem sporo na gg jak kumple bez podtekstów... Wydawało mi się że fa
      > jnie sie gada i w ogóle.....I nagle przestał się odzywać a jak sie widzimy w pr
      > acy to żadne nie wie co powiedzieć.. Nienawidzę takich sytuacji!!!!! Mam podejś

Podejdź, przywitaj się, powiedz, ze wpadł Ci w oko, że nienawidzisz takich sytuacji...
      :)
    • six_a Re: co się dzieje z tymi facetami?? 08.05.13, 12:43
      zapadł na wstydliwą chorobę
      i nie wie czy nie przenosi się kropelkowo
      dlatego się nie odzywa
      na sto procent

jak się potwierdzi, to mi napisz, bo zbieram punkty za prawidłowe odpowiedzi na życiowe problemy.
      • mariuszg2 Re: co się dzieje z tymi facetami?? 08.05.13, 16:17
        six_a napisała:

> jak się potwierdzi, to mi napisz, bo zbieram punkty za prawidłowe odpowiedzi na
        > życiowe problemy.
        >
        >
        na co zamieszasz swoje punkty? zaloże się że na paczkę płatków owsianych...
        • six_a Re: co się dzieje z tymi facetami?? 08.05.13, 16:42
          nie zamieniam, czymię na starość.
          taki kapitał jakby
          • maly.jasio zafsze uwazalem 08.05.13, 17:29
            six_a napisała:
            > nie zamieniam, czymię na starość.
            > taki kapitał jakby

zafsze uwazalem, ze z Ciebie to benda ludzie.
            z kapitalem.
            tylko ja mam zone k... mac
            i podpisalem nieumyslnie dwa kontrakty.
            • six_a Re: zafsze uwazalem 08.05.13, 21:00
              > tylko ja mam zone
              no trudno, zadowolę się spadkiem.
          • mariuszg2 Re: co się dzieje z tymi facetami?? 08.05.13, 17:49
            six_a napisała:

> nie zamieniam, czymię na starość.
            > taki kapitał jakby
            i tak Ci znacjonalizują w ZUS i tyle Twojego.....nie lepiej zyc chwila?
            • six_a Re: co się dzieje z tymi facetami?? 08.05.13, 21:01
              >nie lepiej zyc chwila?
              no niby można, ale one tak szybko mijają.
              • mariuszg2 Re: co się dzieje z tymi facetami?? 08.05.13, 21:26
                six_a napisała:

> >nie lepiej zyc chwila?
                > no niby można, ale one tak szybko mijają.
                >

jak by szybko nie mijaly nie nazywalyby się chwilami i zycie bez nich nie miało takiego uroku :)
                • maly.jasio Mario, 09.05.13, 06:08
                  ja nie jestem skory do pochwal.

ale bywasz GENIALNY

i robisz mi Dobra Robote.
                  • mariuszg2 Re: Mario 09.05.13, 08:22
                    przysługa za przysługę....kalllka się coś nie odzywa....trochę mi jej brak...
                    • maly.jasio fact... 18.05.13, 03:47
                      mariuszg2 napisał:
                      kalllka się coś nie odzywa....trochę mi jej brak...

mnie tesz...
                      a to piekna kobieta...
                      cialem i duchem...
    • mariuszg2 Re: co się dzieje z tymi facetami?? 08.05.13, 16:20
      > Nienawidzę takich sytuacji!!!!! Mam podejś

prawdopodobnie wyczuł galaretkę lub żelki w twojej bielixnie intymnej i to go wystraszylo...poza tym nie kocha cie, ma kogoś, nie podobasz mu się a inne koleżanki już mają facetów a Ty jesteś sama i tak zostanie....o!
      • headvig Re: co się dzieje z tymi facetami?? 08.05.13, 19:00
        mariuszg2 napisał:

> prawdopodobnie wyczuł galaretkę lub żelki w twojej bielixnie intymnej i to go w
        > ystraszylo...poza tym nie kocha cie, ma kogoś, nie podobasz mu się a inne koleż
        > anki już mają facetów a Ty jesteś sama i tak zostanie....o!

no co ty, haribo nikt się nie oprze!
        • adele2107 Re: co się dzieje z tymi facetami?? 08.05.13, 20:34
          Po pierwsze nie napisałam, że jestem sama he he..... ;) A po drugie to trzeba czytać dokładnie post bo ja nie mówiłam że licze na szaleńczą miłość z jego strony.... Mnie męczy tylko atmosfera bo nie wiem o co chodzi :) Gdybym jeszcze mu coś sugerowała, albo robiła podteksty wiadomo jakie ale to były po prostu kumpelskie rozmowy.....

Pozdrawiam
          • mariuszg2 Re: co się dzieje z tymi facetami?? 08.05.13, 21:28
            to po ci Ci to wiedzieć skoro na nic nie liczysz...daj chłopu spooj i juz....kup sobie jakieś nowe buty albo idź do kosmetyczki lubfryzjera...
          • six_a Re: co się dzieje z tymi facetami?? 09.05.13, 00:19
            >Gdybym jeszcze mu coś sugerowała, albo robiła podteksty wiadomo jakie ale to były po prostu kumpelskie rozmowy.....

"kumpelskie" rozmowy po tym, jak wpadł ci w oko, a nie jesteś sama.
            he he

to może o tym drugim poopowiadaj, bo ten pierwszy jakiś niewyraźny jest.
            • adele2107 Re: co się dzieje z tymi facetami?? 09.05.13, 03:56
              He he :) A właśnie sie odezwał na gg SAM ja nie zrobiłam pierwszego kroku :) Szczegółów nie bede wyjasniac;) A to że wpadł mi w oko to przepraszam porozmawiać z nim nie moge tak normalnie:) ??????? Głupi nie jest wie ze mi sie podoba :) Ale nic na siłę pozyjemy zobaczymy

Pozdrawiam
              • six_a Re: co się dzieje z tymi facetami?? 09.05.13, 08:02
                >A właśnie sie odezwał na gg SAM ja nie zrobiłam pierwszego kroku :)
                tak? bo najpierw pisałaś co innego. ale spoko, kto to zauważy? nikt.

"który od samegop początku wpadł mi w oko i napisałam do niego na gg oczywiście się nie przedstawiając:)"
                • mariuszg2 Re: co się dzieje z tymi facetami?? 09.05.13, 08:19
                  och babeczki! te szalone emocje w majowym sloncu ! i wiatr podwiewający kwieciste sukienki...a ja biegne, kochany biegne do Ciebie....i kostka mnie boli i zakwasy....

PS. Nie wiedziałem, że kobiety mierzą inteligencję mężczyzny stopniem zainteresowania kobietą (tę konkretną, jedyną, najpiękniejszą, najcudowniejszą, wyśnioną, wymarzaoną). ...i pewnie im większy stopoeń zainteresowania tym większy intelekt mężczyzny
                  www.youtube.com/watch?v=gUDt7yV8ELqM
                  • six_a Re: co się dzieje z tymi facetami?? 09.05.13, 08:52
                    pójdę po drugą kawę, bo nic nie zrozumiałam.
                    poza tym, że biegniesz do kochanego z zakwasem
                    (chyba)
                    • mariuszg2 Re: co się dzieje z tymi facetami?? 09.05.13, 14:50
                      jak ja czegoś nie rozumiem to nigdzie nie chodzę...a już na pewno nie po rozum do głowy bo tam już byłem ... i nic nie zrozumialem...a nie sadzie żeby kawa była ode mnie madrzejsza wiec po nia tez nie chodze....a jak popelnie ten blad to raz tylko.... drugi raz robic ten sam blad to już goopota jest....
                      • maly.jasio no zle się dzieje (z mezczyznami) ... 10.05.13, 14:10
                        mariuszg2 napisał:
                        > jak ja czegoś nie rozumiem to nigdzie nie chodzę...a już na pewno nie po rozum
                        > do głowy bo tam już byłem ... i nic nie zrozumialem...a nie sadzie żeby kawa by
                        > ła ode mnie madrzejsza wiec po nia tez nie chodze....a jak popelnie ten blad to
                        > raz tylko.... drugi raz robic ten sam blad to już goopota jest....

Ty nic nie rozumiesz. - I dlatego kobiety, a nawet sixa, zawsze sa gora...
                        bo one zawsze maja dokond pujsc...
                        a ja tam - to sie zawsze ucze od mondrzejszych.
                        I dlatego , gdy czegos nie rozumiem - to ide po pivo do lodowki.
                        • mariuszg2 Re: no zle się dzieje (z mezczyznami) ... 10.05.13, 16:45
                          maly.jasio napisał:

>
                          > Ty nic nie rozumiesz. - I dlatego kobiety, a nawet sixa, zawsze sa gora...

póki co sixa nie była na mnie...wiec nie wiem....

> bo one zawsze maja dokond pujsc...

chyba do mamy....

> a ja tam - to sie zawsze ucze od mondrzejszych.
                          > I dlatego , gdy czegos nie rozumiem - to ide po pivo do lodowki.

ja dziś idę na wódkę...będzie burza z piorunami i ulewa....tak coś w kościach czuję...
                • adele2107 Re: co się dzieje z tymi facetami?? 10.05.13, 01:02
                  No OK ja napisałam kiedys pierwsza zreszta wyjasniłam to zakładajac watek, ale po tym jak nagle nie odpisywał to juz pierwsza sie nie odezwałam i dlatego założyłam ten watek na forum zeby zrozumiec dlaczego facet nagle przestaje sie odzywać :) Ale jak nie odpisał na wadomośc ostatnia to nie wysłałam ich 30 na dzień tylko sobie czekałam........
                  • a_nonima Re: co się dzieje z tymi facetami?? 10.05.13, 14:19
                    Ok ustaliliśmy już, że czujesz miętę do pana z gugu.
                    Zastanów się w jakich okol przestałabyś pisać do faceta... odp masz myślę gotową.
                    • adele2107 Re: co się dzieje z tymi facetami?? 10.05.13, 20:13
                      Nie wiem w jakich okolicznościach...... ja nie pisze 30 wiadomości dziennie, a poza tym to ja raz odezwałam sie pierwsza a tak to jak jest na gg yo on sie odzywa pierwszy :)
    • lenka.magdalenka Re: co się dzieje z tymi facetami?? 12.05.13, 20:20
      to daj mu juz spokój widocznie nie ma ochoty na kontakty
      • adele2107 Re: co się dzieje z tymi facetami?? 15.05.13, 23:44
        Witam

trzeba sie nauczyć dokładnie czyac posty..... kolejne
    • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: co się dzieje z tymi facetami?? 15.05.13, 17:39
      No jasne że masz podejść. Ściągnąć majtki przez głowę, dać mu dupy zrobić loda generalnie dobre odsłużyć. Któryż facet o czymś takim nie marzy :)
    • yoko0202 panienko przenajświętsza 17.05.13, 23:43
      adele2107 napisał(a):

> pracujemy razem i męczy mnie taka atmosfera..... A ja na przerwach boję się wchodzic do pokoju nauczycielskiego w obawie że go spotkam :)

nie mów, że w szkole pracujesz...
      to by wyjaśniało spadający na psy poziom polskiej edukacji
      chyba nawet dzieci w gimnazjum nie zajmują się aż tak analizą rozmów na gg i kto napisał pierwszy
      infantylność bije z tego taka, że aż żal dooope ściska
      • adele2107 Re: panienko przenajświętsza 18.05.13, 01:57
        Ok miałam epizod w szkole ale napisałam tak żeby nikt sie nie domyslił... Teraz juz pracuje gdzie indziej ale to nie zmienia faktu że wkurza mnie taka sytuacja...........
      • adele2107 Re: panienko przenajświętsza 18.05.13, 02:03
        A co w tym takiego infantylnego?????? co to za róznica czy ja w szkole robie czy gdzie indziej????? To przepraszam bardzo nie moge mieć takich rozterek ?????? i co to ma wspólnego z poziomem edukacji??? to są moje prywatne sprawy a szkoła jest szkołą i umiem rozgraniczyć życie prywatne od pracy!!!!!! A od wrzesnia prawdopodobnie wrócę do szkoły bo to jest to co lubię :) I to nie ma naprawdę nic wspólnego z tym w jaki sposób realizuje sie w pracy!!!!!!!!!
    • mijo81 Re: co się dzieje z tymi facetami?? 19.05.13, 17:33
      Jejciu, facet stracił zainteresowanie Twoją osobą. Czego tu nie nawidzieć? Normalne ludzkie zachowanie. Nic się z nim nie dzieje ... po prostu, stracił Tobą zainteresowanie....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka