haneke_29 28.11.13, 20:57 Nie śmiejcie się, pls. Czy golarką elektryczną można ogolić sobie twarz na głądko, tak jak tradycyjną maszynką do golenia? Dziękuję z góry za wszelkie poważne odpowiedzi;). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszg2 Re: Czy można... 28.11.13, 21:08 nie wiem ja gole tradycyjna ale czuje energie przy tym i moc....a w lustrze jakiś koleś się kretyńsko do mnie szczerzy.... i tak codziennie.....muszę się drania w końcu pozbyć - nie będzie mi tu szydzić dzień w dzień Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Czy można... 28.11.13, 21:39 Tak, tyle że maszynka musi być dobra a proces golenia potrwać. Do tego o wiele trudniej się zaciąć. Ja wolę krem do golenia, pędzel i tradycyjną maszynkę plus cały rytuał wokół tego. Niektórzy uważają, że tradycyjna maszynka mniej drażni skórę . Ja nie jestem tego pewny - jeżeli maszynka elektryczna jest przyzwoitej firmy. Na pewno golenie na mokro trwa krócej. Podobno najbardziej gładka skóra jest po goleniu brzytwą - ja w to nie wierzę, poza tym dzisiaj nawet fryzjerzy tego nie potrafią. Szpan niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Czy można... 29.11.13, 01:14 golarka Philips przegrywa z Gilette Fusion. Odpowiedz Link Zgłoś
tomy1985 Re: Czy można... 29.11.13, 12:15 well... elektryczna jest z założenia bardziej skuteczna a przy tym jednak wygodniejsza. warto sie przekonać moim zdaniem... nie podrażnia, komfort jest nieporównywalny z jednorazówkami czy takimi na wymienne wkłady. ja już jakiś czas temu przerzuciłem się właśnie z jednorazówek na elektrycznego philipsa i jest ok. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio nie mozna, ale... 30.11.13, 00:15 nie mozna, ale za to tego praszywca-sobowtora w lustrze nie musisz ogladac... Odpowiedz Link Zgłoś