Dodaj do ulubionych

rendez-vous nr.2 w jackuzzi?

02.09.15, 19:01
Panowie, czy możecie wypowiedzieć się w takiej kwestii....? Otóż moja młodsza siostra dostała propozycję drugiej randki w termach. Mezczyzna jej zdaniem jest warty zaufania, to praktyczne sąsiad. Dogadają się świetnie na tematy polityczne, kulinarne, no i jak twierdzi z żadnym facetem do tej pory tak gładko jej nie szło. Konflikt na Bliskim Wschodzie też mają omawiany. No co doradzic, żeby autorytet mój dalej miał się dobrze. Ja randkowałam w czasach prehistorycznych, więc trochę z obiegu wypadłam, nie.wiem, czy dalej ławka w.parku jest trendy, , bo postęp zawitał pod strzechy. No.słowem dobrzy ludzie- poradzcie:)
Obserwuj wątek
    • dziala_nawalony Re: rendez-vous nr.2 w jackuzzi? 02.09.15, 22:29
      coz, siostra to dorosla panna,wiec nie dziwiota,ze poczula zew natury, a skoro idzie jej gladko,a i sprawy bliskowschodnie maja obcykane, to mysle ze reszta tez pojdzie milo i z odpowiednim poslizgiem, bez zbednych ceregieli.Skonczy sie jak zawsze ~ orgazmoleptycznie, czyli w wyrze..no bo chyba o to chodzi siostrze?
      mysle, ze nie musisz nic doradzac, o jedyne co mozesz, to zostaw jej wolna chate na popoludnie, a moze nawet noc?
      ,..8)
      • nota_bene0 Re: rendez-vous nr.2 w jackuzzi? 03.09.15, 08:22
        Za poradę dziękuję, wezmę to pod uwagę:-D jako radę od ...nawalonego.:-D
    • mariuszg2 Re: rendez-vous nr.2 w jackuzzi? 03.09.15, 08:52
      więc tak:
      1.Strój - prześcieradło białe pod spodem nic...ważne, żeby się wygolić jak należy, a prześcieradło się przyda jako dowód utraty dziewictwa czyli swego rodzaju faktura VAT jako tytuł własności...koniecznie zadbać o dużo dopisków drobnym druczkiem...
      2. Tapidarium - leżakowanie na ciepłych kafelkach miłe przyciemnione światełko i muzyczka relaksacyjna - tak na rozluźnienie
      3. Infrasauna - czas na małe zbliżenie sfer przestrzei osobistej... po tapi łatwiej zachodzą zbiory wspólne owych przestrzeni a to już dużó
      4. Sauna parowa - miętowa - na pobudzenie zmysłów o oczyszczenie dróg oddechowych
      5. Sauna solna - rośnie temperatura do 60o C a sól zatrzymuje willgoć, która będzie potrzebna za chwilę w fińskiej saunie
      6. Sauna fińska - +100 oC ...zdejmujemy prześcieradła....robi się gorąco
      7. Wskakujemy do beczki zimna wodą lub pod kibeł zimnej wody
      8. potem to już wspólny leżak i masaż tajski
      9. po wyjściu wiadomo, wino, kolacja...i takie tam...

a propos... oferuję karnety do Spa...maile kierować ze zdjęciami na mariuszg2@gazeta.pl.. Promocja do końca dnia a od 20 do 21 happy hour.

Dzieńdobry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka