Gość: facet IP: 66.158.35.* 23.09.02, 22:26 Moja zona podczas klotni powiedzial mi,ze mam malego fiuta i ze nie umiem pieprzyc.Co mam o tym myslec?Jak Wy byscie sie czuli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zygmunt Re: Maly fiut? IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 24.09.02, 00:18 Ja na twoim miejscu postarałbym sie o instrukcję powiększania penisa i zaczął ćwiczyć. A na początek weź miarkę i zmierz, może jest rzeczywiście mały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: new_jersey_girl Re: Maly fiut? IP: *.ipt.aol.com 24.09.02, 04:51 Gość portalu: facet napisał(a): > Moja zona podczas klotni powiedzial mi,ze mam malego fiuta no no skoro zona ci POWIEDZIAL to pewnie zna sie na rzeczy bo ma porownanie Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: Maly fiut? 24.09.02, 07:30 Gość portalu: facet napisał(a): > Moja zona podczas klotni powiedzial mi,ze mam malego fiuta i ze nie umiem > pieprzyc.Co mam o tym myslec?Jak Wy byscie sie czuli? Moja podczas kłótni z eksmężem darła się "ty pierdolony eunuchu" - chociaż facet miał podobno b. dużego kutasa. To było na etapie kiedy już go nie kochała, więc może twoja już cie nie kocha. Olej ją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Maly fiut? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 09:19 Wiesz, bardzo często w totalnej złości mówię mojemu facetowi okropne rzeczy, potem żałuję.... ale nigdy nie powiedziałabym czegoś takiego.... bo go KOCHAM. Obawiam się,że faktycznie Twoja żona nie jest zadowolona z waszego seksu, i nie wykluczone - że ma już jakieś porównanie.... Co do wielkości - olej ten tekst jest głupi i ni9e na poziomie - nie wiem ile jesteście razem ale jak rozumiem do tej pory nie wiedziała, jakiej jest wielko0ści. Ciekawe co by poczuła gdybyś powiedział jej że ma beznadziejne obwisłe cycki, i nie masz żadnej przyjemności z ich dotykania? Ludzie w złości lubiąsię wzajemnie ranić - ale... dopuki jest Miłość - wszystko się wybacza - kiedy jej brak - wszystko jest kolejnym elementem do rozstani i rozwoju nienawiśći. Mam nadzieję , że poradzicie sobie z tym Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baccar Re: Maly fiut? IP: 213.231.15.* 16.10.02, 08:59 Gość portalu: kobietka napisał(a): > Wiesz, bardzo często w totalnej złości mówię mojemu facetowi okropne rzeczy, > potem żałuję.... ale nigdy nie powiedziałabym czegoś takiego.... bo go KOCHAM. > Obawiam się,że faktycznie Twoja żona nie jest zadowolona z waszego seksu, i nie > > wykluczone - że ma już jakieś porównanie.... > Co do wielkości - olej ten tekst jest głupi i ni9e na poziomie - nie wiem ile > jesteście razem ale jak rozumiem do tej pory nie wiedziała, jakiej jest > wielko0ści. > Ciekawe co by poczuła gdybyś powiedział jej że ma beznadziejne obwisłe cycki, i > > nie masz żadnej przyjemności z ich dotykania? > Ludzie w złości lubiąsię wzajemnie ranić - ale... dopuki jest Miłość - wszystko > > się wybacza - kiedy jej brak - wszystko jest kolejnym elementem do rozstani i > rozwoju nienawiśći. > > Mam nadzieję , że poradzicie sobie z tym > Pozdrawiam Jednym słowem; jeśli jest miłość to ani fiut mały, ani obwisłe cycki nie przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
kajda28 Re: Maly fiut? 05.01.21, 00:39 Co do obwisłych cycków, to pamiętam jak mój były próbował mnie namówić abym do niego wróciła. Napisał smsa, już dokładnie nie pamiętam, ale coś w stylu : twoje obwisłe cycki nie będą się podobać innym, a dla mnie dalej są seksowne. Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Maly fiut? 24.09.02, 09:32 Zastosuj sie do słów żony..i przy następnym stosunku z nia..nie zapomnij pieprzniczki z kuchni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tereska Re: Maly fiut? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 10:47 Małe jest piękne... przypomnij to żonie :-) I nie liczy sie ilosć tylko jakość , a jak narzeka i na jakośc to kup jej wibrator, największy jaki będzie w sklepie :)) Ciekawe jak sama sobie poradzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Maly fiut? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 12:29 No cóż powiedz - że inne tak nie myślą - to działa Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Maly fiut? 24.09.02, 13:33 Żona była u konkurencji!!! To pewne. Potrenuj z innymi partnerkami, a aktualny przydział ślubny wypuść na wolność. Życzę wspaniałych osiągnięć w tej dziedzinie. Mały czy duży nie ma znaczenia, powinien być robotny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula U jakiej konkurencji,co wy gadacie IP: *.gabo.pl 27.08.03, 19:39 to ze powidziala ze ma za malego to nie nzaczy ze sprobowala z nnym i widziala wiekszea co jak ktos jest z kims to juz innyhc fiutow nie widzi,np w tv czy gazecie to tak samo jakby facet powiedzial "masz male cycki"co nie znaczy ze ma inna kobiete tylko ze np,widzal inne np. w plejboju zreszta ja jak sie klice z facetem mowie mu rozne obrazilwe rzeczy.on mi nawet grozi.ale sie kochamy.i tyle czlowiek w zlosci powie wiele rzeczy. pogadaj z zona powiedz ze ci przykro a jesli rzeczywiscie jestes cienki w sexie postaraj sie urozmaicic jakos wasz sex pamietaj,to jeszcze nie znaczy ze zonka ma innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: penisy.glt.pl Re: Maly fiut? IP: 217.153.53.* 24.09.02, 18:53 Gość portalu: facet napisał(a): > Moja zona podczas klotni powiedzial mi,ze mam malego fiuta i ze nie umiem > pieprzyc.Co mam o tym myslec?Jak Wy byscie sie czuli? --- Przeciętny penis ma 13-16 cm długości (mierząc od góry, brzucha). Więcej o penisach itp na : www.penisy.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sol ... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.09.02, 23:04 zaspiewaj jej Kazika: "mam malego penisa i jestem brzydki..." : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex1.glt.pl Re: Maly fiut? IP: 80.48.251.* 30.09.02, 18:09 Gość portalu: facet napisał(a): > Moja zona podczas klotni powiedzial mi,ze mam malego fiuta i ze nie umiem > pieprzyc.Co mam o tym myslec?Jak Wy byscie sie czuli? To sobie powiększ, zobacz na strone : www.sex1.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: Maly fiut? IP: *.ipt.aol.com 30.09.02, 19:11 Bardzo lubie male penisy, a nawet jeszcze bardziej, wystarczy, ze sa tylko tluste (tzn. szerkie) i wtedy baaardzo je lubie, a Ty bardzo sie nie przejmuj, moze ona (zona) czasami tak mysli, ale w penisie sie przeciez nie zakochala, tylko w Tobie! Jak masz problemy to umow sie ze mna, jutro o 18 przed barem Honoratka w Zabrzu na rynku, czau To byl maly zart, przepraszam. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryderyk Re: Maly fiut? absolutnie nie IP: *.telia.com 30.09.02, 20:56 Facet! Pamietaj dziadek zawsze mawial" z kazdej opresji mozezsz sie zawsze wylizac" Wielkosc fiuta niema znaczenia jak dobrze Twoja Baba bedzie zaciskala.Caly dowcip polega na tym ze leza leniwie i czekaja na trzesiebnie ziemi.Wyslij ja na cwiczenia gimnastyczne takie co powoduja kontrole pochwy przez nia sama.Wiekszosc kobiet robi to naturalnie .ale jest czesc co niepotrafi i te musza sie pogimnastykowac. Po pol roku cwiczen Bedzie Wam dobrze razem . Pzdr.Fryderyk P.S chesz zostac harpaganem takim ze Twoja nigdy wiecej nie spojrzy na innnego to przeczytaj watek "Sex pop chinsku itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
mroc Re: Maly fiut? 03.10.02, 00:02 Przyślij mi maila z adresem skrzynki to ci wysle pliki z instrukcją powiększania penisa - za darmo! I po kilku miesiącach kobieta się zdziwi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: Maly fiut? IP: 212.244.226.* 03.10.02, 07:55 Cześc Facet!! Jestem kobietą, więc powiem Ci jak ja to widzę. Przyznaję,że żona brzydko Ci powiedziała, ale Ja jestem choleryczką i czasem tez nakrzycze na mojego miska. Szćzególnie doprowadza mnie do szału kiedy kończy np w trakcie mojego szczytowania, wiesz co to jest? Po prostu tak się wściekłam,że uderzyłam go w twarz, czego później bardzo żałowałam, przepraszałam itd.. Ostatnio miedzy nami w tej sferze też nie było najlepiej on mi zarzucał,że się zmieniłam,że juz nie jestem taka namiętna jak dawniej. Wtedy w ogólnej kłótni też mu powiedziałam mniej więcej to samo co Tobie żona. Bo to troszkę było prawdziwe. Nie wiem jakie są stosnki miedzy Wami, czy Wy w ogole potraficie rozmawiać ze soobą,ale spróbuj.. Podstawą rozwiązania każdego konfliktu jest prawidłowa komunikacja (to nie moje, to z ksiązki nt zażegnania konfliktu w biznesie) Rozmawiajcie, rozmawiajcie, ale na spokojnie. Spytaj ją czego od Ciebie oczekuje, może myślałeś tylko o sobie. No nie wiem..I nie podejmuj pochopnych decyzji, tzn jakis skok w bok ja radza Ci tu inni, bo to jest pójście na łatwiznę. Tez mogłam zdradzac partnera (bo mnie nie zaspokajał tak jak tzreba), miałam ku temu wiele okazji, ale tego nie zrobiłam, bo go kocham.Poza tym skok w bok może zupełnie popsuć Ci związek, jeżeli więc zależy Ci na niej to walcz, a nie uciekaj z pola walki w ramiona innej :)) Pozdrawiam i życzę powodzenia w dogadaniu zię z małżonką :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bbaumgart Kobieto !!! 03.10.02, 17:07 Az podskoczylem....zdarzylo mi sie kiedys cos podobnego. Po kilku miesiacach bardzo udanego wspolzycia, raz sie nie sprawdzilem, a moja partnerka byla akurat dosc "nagrzana", bo nie widzilismy sie pare tygodni. Mialem wtedy 25 lat i nigdy zadnych problemow. A ta wariatka ( bo inaczej jej nie nazwe , nie tylko z powodu tego incydentu) dala mi po prostu z calej sily w gebe, jescze w trakcie tej nieudanej proby... I co sie stalo? Otoz, popadlem w czasowa impotencje ! Trwalo to ch...ostwo poltora roku, latalem do lekarzy, fizjologicznie wszystko bylo ekstra, sytuacja miala podloze psychologiczne. Generalnie zalamalem sie, nie wierzylem, ze to minie. Minelo. Apel: Kobieto , zanim nastepnym razem kierowana chcecia zaspokojenia swej chuci dasz gosciowi po gebie, wez po uwage, ze to moze byc wasze ostatnie spotkanie w lozku ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: Maly fiut? IP: *.lodz.msk.pl 15.10.02, 21:37 Na wielu forach z tematyka seksualną wielu facetów skarży się na małego członka. Ale są to najczęściej snarzekania męskie. Kobiety bardzo rzadko piszą , ze ich faceci mają za małe przyrodzenie. Znaczy to, że najczęściej jest to niewazny szczegół dla kobiet. Chyba, że kobieta chce nas urazić bo jej podpadlismy. Wtedy mówią takie słowa jak twoja żona. Odpowiedz Link Zgłoś
ptah Re: Maly fiut? 16.10.02, 13:26 Gość portalu: facet napisał(a): > Moja zona podczas klotni powiedzial mi,ze mam malego fiuta i ze nie umiem > pieprzyc.Co mam o tym myslec? Znaczy sie, ze madra kobieta z niej jest - nie wszystkie wiedza gdzie przykopac facetowi zeby naprawde bolalo - a ta prosze w sam nerw. Jak Wy byscie sie czuli? Pewnie nieszczegolnie, ale chyba tylko ty sam jestes w stanie ocenic czy to prawda, czy tylko szpila w serce (albo w cos innego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala68 Re: Maly fiut? IP: *.acn.pl / 10.130.130.* 16.10.02, 19:55 Zaproponuj swojej starej,żeby zamiast męskigo fiuta wsadziła sobie do piczki końskiego kutasa i niech jej łbem wylizie.;-))))))) Pa mala68 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Maly fiut? IP: 217.97.129.* 18.10.02, 16:28 pewnie chodzi o to, ze sie nie starasz.maly czy duzy...lepiej zeby byl wiekszy ale sa jeszcze palce o wiele sprawniejsze, po prostu trzeba wiedziec jak ruszac,trzeba sie nauczyc.sprawdzic mogla sama.. np. wibaratorem.ma oczy i widzi, swiat jest pelen meskich penisow. pogadaj z nia.powiedziala tak bo jest pewnie zdesperowana i mysli, ze uniesiesz sie samcza ambicja i postarasz sie "ulepszyc" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewica Re: Maly fiut? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 16:30 Mał czy duży? To nie ważne! Najważniejsze żeby był!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babik Re: Maly fiut? 27.08.03, 21:19 Walić w ryj i zapytać się czy dobrze lejesz . Nie no żartuje oczywiście , ale to argument poniżej pasa był i niestety powiedziany w złości czyli szczerze. W związku z tym moje wyrazy ubolewania z powodu posiadania takiej makolągwy. Rany jak można tak facetowi powiedzieć?????? Nie mieści mi się to w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
jdlmao69pl Re: Maly fiut? 04.01.21, 15:04 Minęło 18 lat, nadal masz małego fiuta? Odpowiedz Link Zgłoś
atenette Re: Maly fiut? 13.01.21, 15:13 Po pijaku i w złości zazwyczaj mówi się prawdę, więc pewnie jest jak powiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
ken-ya Re: Maly fiut? 22.02.21, 03:05 E -tam w zlosci mowi sie rozne nie cenzurowane bzdury. ,jak to mowia co slina na jezyk przyniesie. Czesto wyszukujemy na szybko paskudne zdania , zeby tylko szpilke w d wbic. Za chwile juz zalujemy , no bo serce nie sluga. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Maly fiut? 18.08.21, 02:47 Ze statystyk wynika, że mężczyźnie bardziej potrzebny jest sprawny język niż długi penis. Zdecydowana większość kobiet orgazm osiąga w wyniku oralnej stymulacji łechtaczki, okolic pochwy czy odbytu niż stosunku pochwowego. Trzeba mieć jednak na uwadze, że nie tylko my jesteśmy wzrokowcami, kobiety też lubią popatrzeć. Wtedy zgrabny penis bardzo się przydaje. Odpowiedz Link Zgłoś