zacofany_hetero 19.12.02, 05:24 czytaj "pedały", mogą adptować dzieci ?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grogreg Re: Czy geje 19.12.02, 07:51 Zeby nie sciemniac. Nie jestem Homofobem. Mam znajomych geji i nie przeszkadzami w niczym ich sposob zycia. To ich prywatna sprawa. Jednakze jestem przeciwny wychowywaniu dzieci przez pary homoseksualne. Jestem w stanie zrozumiec, ze niektorzy homoseksualisci moga byc lepszymi rodzicami niz hetereseksualni. Jednakze uwazam, ze dziecko powinno sie rozwijac w konwencjonalnej rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czy geje 19.12.02, 08:14 Ten temat był tyle razy już omawiany, że odpowiedź znajdziesz w wątkach kończących się chyba w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: Czy geje IP: *.dip.t-dialin.net 19.12.02, 08:38 sloggi napisał: > Ten temat był tyle razy już omawiany, że odpowiedź znajdziesz w wątkach > kończących się chyba w lipcu. ale dziecko lepiej sie poczuje jak pojawi sie kilka odpowiedzi na jego pytanie. no bo skoro nie ma nic innego do napisania to malenstwo chcialo dyskusje wywolac. ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś