Dodaj do ulubionych

Porządne t-shitry

12.08.14, 12:29
Gdzie kupić porządne t-shirty, które nie będą kosztowały majątku i nie staną sie szmatą po 2 praniach?
Obserwuj wątek
    • polishronaldo Re: Porządne t-shitry 13.08.14, 21:49
      kraaaker napisał:

> Gdzie kupić porządne t-shirty, które nie będą kosztowały majątku i nie staną si
      > e szmatą po 2 praniach?

Co oznacza dla Ciebie "majątek"? 70zł za koszulkę to dużo? Bo jak nie to polecam American Eagle, mają super jakość.
    • trusska Re: Porządne t-shitry 14.08.14, 22:03
      kraaaker napisał:

> Gdzie kupić porządne t-shirty, które nie będą kosztowały majątku i nie staną si
      > e szmatą po 2 praniach?

mój syn kupuje w Reserved, nie kosztują dużo, ja je piorę i nie są szmatami szybko.
    • kraaaker Re: Porządne t-shitry 20.08.14, 17:43
      polishronaldo jesli taka koszulka wytrzyma długo to moge i 70zł przeboleć

trusska, sorry, ale te z Re można sobie wsadzic... moze nie po dwóch praniach, ale wiecej jak pół roku nie wytrzymuja
      • kozz Re: Porządne t-shitry 05.02.20, 11:06
        u nas za 70PLN kupisz t-shirty Pierre Cardin ;)
    • gladys_g Re: Porządne t-shitry 15.09.14, 10:22
      np tu kapitansowa.pl/pl/p/T-shirt-Fruit-of-the-Loom-Performance/113
    • maniu-szek Re: Porządne t-shitry 25.11.14, 20:13
      Porządne t-shirty, to tylko markowe koszulki, a tanie markowe koszulki najlepiej znajdować w hurtowaniach odzieży oryginalnej, poszukaj np. na stronie importer24.eu/
    • bozennka32 Re: Porządne t-shitry 19.12.14, 22:25
      Fajne t- shirty upatrzyłam dla męża w bushman to jakaś nowa marka ale ciuchy solidnie wyglądają, tym bardziej że w 100% bawełna pl.bushmanwear.com/
    • liliaaaa Re: Porządne t-shitry 17.11.17, 15:14
      W Carry mają spoko T-shirty. Dobrze się noszą i nie spierają.
    • white_raven_style Re: Porządne t-shitry 19.02.18, 07:33
      T-shirty dobrej jakości oraz z ciekawymi, nietuzinkowymi nadrukami można znaleźć na

white_raven_style.cupsell.pl
    • jack_katowice Re: Porządne t-shitry 25.02.18, 19:43
      Ja kupuję w IMPROVE improve.shop.pl/. Koszulki świetnej jakości 100% wyprodukowane w Polsce. Może i trochę kosztują, ale za taką jakość to mogę tyle dać.
    • adamwita Re: Porządne t-shitry 26.12.19, 23:28
      Takie T-shirty łątwo znajdziesz na stronie boneyard.pl/kategoria-produktu/t-shirty/ polecam prosto od producenta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka