Dodaj do ulubionych

samowystrczalna

11.09.06, 16:34
wszyscy zadają, to dlaczego ja nie mogę....wyskoczyc z bzdurnym pytaniem:)

Panowie, czy kobieta powinna byc Waszym zdaniem niezależna finansowo? czy
tylko taka kobieta bedzie dla Was atrakcyjna? a może wrecz przeciwnie: boicie
się takich babeczek?

no to jak to jest?:)
Obserwuj wątek
    • floriano Re: samowystrczalna 11.09.06, 16:44
      Niezelażna finansowo - jak najbardziej. Samowystarczalna... no to już budzi
      niepokój, bo po co jej wtedy mężczyzna? :)
      • occasion Re: samowystrczalna 11.09.06, 16:45
        wiem, kojarzysz to słowo ze sferą seksu....ale nie o to mi chodziło:)
      • krecilapka Re: samowystrczalna 11.09.06, 16:46
        Zeby ciotka nie skrzeczala przy wigilii "nadal nie znalazlas meza"?
    • krecilapka Re: samowystrczalna 11.09.06, 16:44
      Jak sie tworzy zwiazek, to kasa jest wspolna bo kazdy chce sie dzielic wspolnym
      dobrem z druga polowa. Wiec jakby nie ma az tak wielkiego znaczenia. Tyle, ze
      im wieksza roznica w dochodach na korzysc kobiety, tym mniejsza szansa na udane
      pozycie. Laski nie za bardzo podziwiaja kogos usytuowanego nizej od siebie w
      hierarchi. Faceci ktorzy znaja te regule czesto odpuszczaja sobie nawet proby
      podrywu. Latwo wtedy przykleic etykietke "brak jej seksapilu". Patrzac na to z
      tej strony cos w tym jest.
      • occasion Re: samowystrczalna 11.09.06, 16:45
        krecilapka napisał:

> Jak sie tworzy zwiazek, to kasa jest wspolna bo kazdy chce sie dzielic wspolnym
        >
        > dobrem z druga polowa.

hahhahah, a to dobre:P
        • ania.downar Re: samowystrczalna 11.09.06, 23:39
          No, mnie tez rozbawilo :-))))
      • zamyslona4 Re: samowystrczalna 12.09.06, 09:16
        krecilapka napisał:

> Jak sie tworzy zwiazek, to kasa jest wspolna bo kazdy chce sie dzielic
        wspolnym
        >
        > dobrem z druga polowa.

naprawde? a to dobre...... czyli jedna strona ustale ze sie dzieli(bo chce) no
        i druga tez sie ma dzielic (bo KAZDY chce to robic)?!
        jezuniu- dobrze ze nie KAZDY jednak tak chce i tego wymaga...

Wiec jakby nie ma az tak wielkiego znaczenia. Tyle, ze
        > im wieksza roznica w dochodach na korzysc kobiety, tym mniejsza szansa na
        udane
        >
        > pozycie.

dlaczego ? Przeciez KAZDY sie bedzie dzielic swoimi dobrami!

Laski nie za bardzo podziwiaja kogos usytuowanego nizej od siebie w
        > hierarchi. Faceci ktorzy znaja te regule czesto odpuszczaja sobie nawet proby
        > podrywu. Latwo wtedy przykleic etykietke "brak jej seksapilu". Patrzac na to
        z
        > tej strony cos w tym jest.

chyba sie maxymalnie zakrecilas...... nie znam faceta (chyba ze obrasta w
        kompleksy) ktorego zaradna, obrotna kobietka by nie krecila. a reszta to juz
        jego samoocena. on ma problem a nie ona jesli jej kasa to problem. facet z
        wysokim poczuciem wlasnej wartosci moze b yc nawet na utzrymaniu zony bo wie,ze
        ma wiecej do ofiarowania niz swoja kasa
        • krecilapka Re: samowystrczalna 13.09.06, 16:48
          > czyli jedna strona ustale ze sie dzieli(bo chce) no
          > i druga tez sie ma dzielic (bo KAZDY chce to robic)?!

Nie ustala tylko tak jest. Jak sie kogos kocha to mu sie chce nieba przychylic,
          o ofiarowac wszystko co najlepsze. Tak to wlasnie dziala.

> > im wieksza roznica w dochodach na korzysc kobiety, tym mniejsza szansa na
          > udane pozycie.

> dlaczego ? Przeciez KAZDY sie bedzie dzielic swoimi dobrami!

Nie bedzie, bo laska sie nie zabuja w kims stojacym nizej w hierarchii. Duzo
          znasz malzenstw w ktorych jej magnificencja rektora uniwerku ma za meza kopacza
          rowow? Pewnie niewiele bo dla niej partner musie reprezentowac pewien "poziom".
          A ja znam malzenstwo w ktorym pan rektor ma za zone niezwykle fizycznie
          atrakcyjnego umyslowego tluka. A te wszystkie absolwentki studiow gromadnie
          placzace, ze "teraz nie ma fajnych facetow" jakos sie tez nie garna do
          spawaczy. A przeciez to taki przyszlosciowy zawod :).

> nie znam faceta (chyba ze obrasta w
          > kompleksy) ktorego zaradna, obrotna kobietka by nie krecila.

A mi to sie wydaje, ze w tym stwierdzeniu jest wiecej Twojego chciejstwa niz
          faktycznej prawdy. To ja sie tutaj moze spytam: ej koledzy ktora laska bardziej
          was kreci: seksowna czy zaradna i obrotna w zyciu?
          • miu_miu23 Re: samowystrczalna 13.09.06, 17:02
            krecilapka napisał:

A te wszystkie absolwentki studiow gromadnie
            > placzace, ze "teraz nie ma fajnych facetow" jakos sie tez nie garna do
            > spawaczy. A przeciez to taki przyszlosciowy zawod :).

Moja świetnie wykształcona koleżanka przez 1,5 roku była w związku z operatorem
            młota pneumatycznego. Zapewniam Cię, że nie zerwali ze względu na jego tiki
            nerwowe ani nawet przez to, że wszystko co się do tego gościa mówiło szło do
            jego mózgu okrężną drogą...Sama mogłabym się zakochać w windziarzu lub treserze
            gołębi pod jednym warunkiem: musiałby być naprawdę fantastycznym facetem.Mówię
            czysto teoretycznie, bo jeszcze Bóg mi na drodze nie postawił ani windziarza,
            ani tresera.
            • krecilapka Re: samowystrczalna 13.09.06, 17:26
              Wolalbym zebys mi opisala swietny zwiazek z 30letnim stazem, a nie
              poltoraroczny. To zaden zwiazek, bo przez tyle czasu to ludzie moga jechac
              jeszcze na rozowych okularach. No ale dajmy na to, ze takie bywaja. Od kazdego
              twierdzenia sa odstepstwa. Mowi sie, ze krowy nie lataja, a ja widzialem krowe
              z ktora smiglowiec fruwal.
              Ale przyznasz, ze windziarz moglby Cie zaprosic w mniej atrakcyjne miejsca na
              randke niz dajmy na to wlasciciel dochodowego hotelu. Latwo sie przyzwyczaic do
              tego, ze ukochany po wypadzie do kina odwozi samochodem, a nie odprowadza na
              przystanek. Pieczenie ziemniakow przy ognisku moze byc nie mniej romantyczne
              niz kolacja w restauracji. Tylko, ze windziarz poza grilla nie wyjdzie, bo mu
              bedzie szkoda kasiory na takie glupoty jak wypad do knajpy czy teatru. W takich
              osobnikach wyksztalcone kobiety dostrzegaja predzej czy pozniej
              waskohoryzontowego prostaka zadowalajacego sie kebabem, browarem i hitem
              filmowym na Polscie.
          • lampka.nocna Re: samowystrczalna 14.09.06, 13:06
            A te wszystkie absolwentki studiow gromadnie
            placzace, ze "teraz nie ma fajnych facetow" jakos sie tez nie garna do
            spawaczy. A przeciez to taki przyszlosciowy zawod :).

.....he,he...dobre, nawet bardzo dobre. Masz racje.
          • zamyslona4 Re: samowystrczalna 15.09.06, 19:59
            krecilapka napisał:

> > czyli jedna strona ustale ze sie dzieli(bo chce) no
            > > i druga tez sie ma dzielic (bo KAZDY chce to robic)?!
            >
            > Nie ustala tylko tak jest. Jak sie kogos kocha to mu sie chce nieba
            przychylic,

ze co przepraszam??? mozna nieba przychylac a nie od razu dzielic kasa.
            >> Nie bedzie, bo laska sie nie zabuja w kims stojacym nizej w hierarchii. Duzo
            > znasz malzenstw w ktorych jej magnificencja rektora uniwerku ma za meza
            kopacza

wiesz co- wieje mi ogromnym materializmem od ciebie.
            uchylanie komus nieba= kasa
            roznica w hierarchii= rownica w zarobkach.

sadze ze pani z uniwerku nei jest ze spawaczem nei z powodu kasy - bo jak
            obrotny to zarobi duzo kasy- ale z powodu calej zlozonej roznicy z podejsciu do
            zycia i wielu innych roznic.
            >

>
            > > nie znam faceta (chyba ze obrasta w
            > > kompleksy) ktorego zaradna, obrotna kobietka by nie krecila.
            >
            > A mi to sie wydaje, ze w tym stwierdzeniu jest wiecej Twojego chciejstwa niz
            > faktycznej prawdy.

jasne........ nie jest to zadne chciejstwo tylko obserwacja i znajomosc ludzi,
            zwiazkow , facetow. zakompleksieni- owszem, kobieta do domu. pewni siebie-
            kobieta ktora sie realizuje bo nie w tym dla niego zagrozenia 9w koncu wierzy w
            siebie) i do tego na nim nie wisi.

poza tym co to znowy przeciwstawienie dziwne- seksowna nie moze byc zaradna i
            odwrotnie?
      • spacecoyote Re: samowystrczalna 16.09.06, 15:00
        >Laski nie za bardzo podziwiaja kogos usytuowanego nizej od siebie w
        > hierarchi.

Dobrze powiedziane. Z zastrzezeniem, ze jezeli facet zarabia mniej ode mnie,
        ale robi cos wznioslego / pretizowego / kreatywnego / oddaje sie pasji, ktora
        kocha - to jest ok. Np jezeli jest artysta ciagle oczekujacym na uznanie, albo
        dziala w organizacji charytatywnej.

Ale np moj facet zarabia o polowe mniej ode mnie (a ja tez nie kokosy), prace
        ma b malo prestizowa, tkwi w niej od lat i brakuje mu jaj zeby znalezc nowa, i
        faktycznie z czasem przestalam go szanowac. Bo facet to ma byc samiec, on ma
        byc ode mnie silniejszy, pod kazdym wzgledem.

Przynajmniej ja tak mam.
        • zamyslona4 Re: samowystrczalna 17.09.06, 18:28
          spacecoyote napisała:

> Dobrze powiedziane. Z zastrzezeniem, ze jezeli facet zarabia mniej ode mnie,
          > ale robi cos wznioslego / pretizowego / kreatywnego / oddaje sie pasji, ktora
          > kocha - to jest ok. Np jezeli jest artysta ciagle oczekujacym na uznanie,
          albo
          > dziala w organizacji charytatywnej.
          >
          > Bo facet to ma byc samiec, on ma
          > byc ode mnie silniejszy, pod kazdym wzgledem.
          >
          > Przynajmniej ja tak mam.

Świete slowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          dokladnie- mam tak samo. moj nie zarabia kokosow, ale jest szefem z ktorym
          kazdy sie liczy, szanuje, ktory zajebiscie zarzadza instytucja i jak obserwuje
          go w czasie zalatwiania spraw to ah.... bardzo mnei to kreci ;)
    • voker Re: samowystrczalna 11.09.06, 21:40
      Mamuska, trzymaj poziom... :-P
      • dj_dlugi Re: samowystrczalna 11.09.06, 23:10
        ej a jakie to ma znaczenie? kiedyś moze jeszcze miało ale w dzisiejszym
        zakrconym świecie... nie chodzi o to żeby facet nie robił nic! ale o to, że
        czasem po prostu kobieta ma lepszą pracę, stanowisko. no i co skoro coś do
        siebie czują to mają przestać być ze sobą tylko przez to "co ludzie powiedzą"...
        to stereotypy i my polacy jesteśmy nimi przerośnięci do szpiku kości niestety.
      • occasion Re: samowystrczalna 13.09.06, 15:58
        nie mogłam się powstrzymać, tatuniu:P
    • mamba8 Re: samowystrczalna 11.09.06, 23:24
      ujmę to tak...a mają inny wybór?\:)
    • poprioniony Re: samowystrczalna 11.09.06, 23:44
      Mam nature sepa wiec sie podpinam pod taka dziana instytucje charytatywna
      i drenuje ile fabryka dala. Niestety czesto zywicielka pada zanim sie
      przepoczwarze i oddale w poszukiwaniu kolejnej ofiary.
    • itsnotme Re: samowystrczalna 12.09.06, 09:07
      niezależność finansowa kobiety nie dodaje jej wrażliwości, ani fajniejszych nóg
      i nie uczy gotowania schabowych, więc mi zwisa:] zbyt duża niezależność odstrasza:)
      • occasion Re: samowystrczalna 13.09.06, 16:00
        itsnotme napisał:

> niezależność finansowa kobiety nie dodaje jej wrażliwości, ani fajniejszych nóg
        > i nie uczy gotowania schabowych, więc mi zwisa:] zbyt duża niezależność odstras
        > za:)

i to własnie jest stereotypowe myslenie...patrz: dj_długi
      • piekielnica1 Re: samowystrczalna 13.09.06, 23:22
        itsnotme napisał:

> niezależność finansowa kobiety nie dodaje jej wrażliwości, ani fajniejszych
        > nóg i nie uczy gotowania schabowych, więc mi zwisa:] zbyt duża niezależność
        > odstrasza:)

Kompleksy, brak woli walki i silna potrzeba bycia kimś innym niż się jest w
        rzeczywistości?. I te schabowe najważniejsze w całym związku?
        • itsnotme Re: samowystrczalna 14.09.06, 12:28
          piekielnica1 napisała:

> Kompleksy, brak woli walki i silna potrzeba bycia kimś innym niż się jest w
          > rzeczywistości?. I te schabowe najważniejsze w całym związku?

myślę, że powinnaś nabrać dystansu do świata i swoich tez psychologicznych:)
          Ale chwali Ci się próba prześwietlenia mojego umysłu:]
          a schabowe w ewentualnym związku to sobie sam doskonale przygotuję:]
          • piekielnica1 Re: samowystrczalna 14.09.06, 22:55
            itsnotme napisał:

> niezależność finansowa kobiety nie dodaje jej wrażliwości, ani fajniejszych
            > nóg i nie uczy gotowania schabowych, więc mi zwisa:] zbyt duża niezależność
            > odstrasza:)

a trochę poniżej:

> a schabowe w ewentualnym związku to sobie sam doskonale przygotuję:]

to o co właściwie Ci chodzi?

> myślę, że powinnaś nabrać dystansu do świata i swoich tez psychologicznych:)

no jasne, mieć niezłe nogi, dobry biust, ładną buzię i bezwarunkowy zachwyt
            osobnikiem płci przeciwnej, i żadnych tez. Tylko warzyć dobrą strawę.
            Sukcesów.

• itsnotme Re: samowystrczalna 14.09.06, 23:03
              piekielnica1 napisała:

> > niezależność finansowa kobiety nie dodaje jej wrażliwości, ani fajniejszy
              > ch
              > > nóg i nie uczy gotowania schabowych, więc mi zwisa:] zbyt duża niezależno
              > ść
              > > odstrasza:)
              >
              > a trochę poniżej:
              >
              > > a schabowe w ewentualnym związku to sobie sam doskonale przygotuję:]
              >
              > to o co właściwie Ci chodzi?
              o to, że temat traktuję z przymrużeniem oka...jak mi ukochana zaproponuje
              sniadanie u Tiffany'ego z pokładu swojego prywatnego jeta to moge się tam nie
              wyrobić...

>
              > > myślę, że powinnaś nabrać dystansu do świata i swoich tez psychologicznyc
              > h:)
              >
              > no jasne, mieć niezłe nogi, dobry biust, ładną buzię i bezwarunkowy zachwyt
              > osobnikiem płci przeciwnej, i żadnych tez. Tylko warzyć dobrą strawę.
              > Sukcesów.
              Co będziesz mieć, to już Twoja sprawa...ale inteligente tezy wskazane.
              Przyjemnego wieczoru:)
              • piekielnica1 Re: samowystrczalna 15.09.06, 20:51
                itsnotme napisał:
                > > > myślę, że powinnaś nabrać dystansu do świata i swoich tez psycholog
                > > > icznych:)

> Co będziesz mieć, to już Twoja sprawa...ale inteligente tezy wskazane.
                > Przyjemnego wieczoru:)

I psychologiczne i inteligentne??? - to o mnie.
                A o sobie?. Pewnie bez zarzutu. I z bardzo wysoką samooceną. Niepodwazalną.
                Zwaszcza na tle innych. Takich jak ja.
                • itsnotme Re: samowystrczalna 16.09.06, 15:47
                  piekielnica1 napisała:

> I psychologiczne i inteligentne??? - to o mnie.
                  > A o sobie?. Pewnie bez zarzutu. I z bardzo wysoką samooceną. Niepodwazalną.
                  > Zwaszcza na tle innych. Takich jak ja.

Szkoda, że to tylko Twoje domysły. a może na szczęście
    • najwyzszy80 Re: samowystrczalna 13.09.06, 16:35
      > Panowie, czy kobieta powinna byc Waszym zdaniem niezależna finansowo?

powinna, dla wlasnej wygody

> czy
      > tylko taka kobieta bedzie dla Was atrakcyjna?

to akurat zalezy od zupelnie czegos innego :)

> a może wrecz przeciwnie: boicie
      > się takich babeczek?

nie wiesz, ze my nie boimy sie niczego? :-P

pozdr
      Tomek
      • solange1710 Re: samowystrczalna 13.09.06, 16:40
        Najwyższy, niczego i nikogo? :>
        Nie wierzę
        • najwyzszy80 Re: samowystrczalna 13.09.06, 17:50
          > Najwyższy, niczego i nikogo? :>
          > Nie wierzę

Mi nie wierzysz? Rozumiem. Upewnij sie pytajac innego faceta :D

pozdr
          Tomek
      • occasion Re: samowystrczalna 13.09.06, 16:41
        wiem, wiem, bohaterze....

wyobraź sobie, że atracyjnośc ma z finansami naprawdę wiele wspólnego:P
        • miu_miu23 Re: samowystrczalna 13.09.06, 16:44
          occasion napisała:

> wiem, wiem, bohaterze....
          >
          > wyobraź sobie, że atracyjnośc ma z finansami naprawdę wiele wspólnego:P

Finanse mogą ją nawet podnosić ;)
          • occasion Re: samowystrczalna 13.09.06, 16:45
            otóż to!!!!! ale tylko w przypadku mężczyzn:P
        • najwyzszy80 Re: samowystrczalna 13.09.06, 17:49
          > wyobraź sobie, że atracyjnośc ma z finansami naprawdę wiele wspólnego:P

wiem, wiem, moja "droga" :D

ale prosze Cie, napisz w innym watku ze "wcale nie lecimy na kase" tak dla
          zachowania pozorow

hmm, chyba moglem dzisiaj dluzej posiedziec w pracy, bylbym bardziej atrakcyjny :)

pozdr
          Tomek
          • occasion Re: samowystrczalna 13.09.06, 17:54
            najwyzszy80 napisał:

> > wyobraź sobie, że atracyjnośc ma z finansami naprawdę wiele wspólnego:P
            >
            > wiem, wiem, moja "droga" :D

moja droga asfaltowa...:P

btw. mnie kupisz za tabliczke czekolady:)
            >
            >
            > hmm, chyba moglem dzisiaj dluzej posiedziec w pracy, bylbym bardziej atrakcyjny
            > :)

widzisz ile straciłeś? co najmniej 14 wielbicielek po drodze do domu:P
            >
            > pozdr
            > Tomek
            • najwyzszy80 Re: samowystrczalna 13.09.06, 18:11
              > moja droga asfaltowa...:P

wlasnie robie kurs jazdy na motorze, zupelnie inaczej "czuje" sie droge niz w
              aucie :)

> btw. mnie kupisz za tabliczke czekolady:)

HA! i tu wychodzi wasza kolejna cecha: Łakomstwo :D
              jednak reklama czekoladek Rafaello nie klamie...

> widzisz ile straciłeś? co najmniej 14 wielbicielek po drodze do domu:P

taaak, jedna tak na mnie leciala, ze prawie ja przejechalem, moze liczyla na
              reanimacje usta-usta?
              jutro siedze do oporu w pracy, jak wyjde to nie bede mogl sie od was opedzic :)

pozdr
              Tomek

PS: teraz ide zrobic obiad, jak przezyje to co zjem to sie jeszcze odezwe :)
              • occasion Re: samowystrczalna 13.09.06, 18:51
                najwyzszy80 napisał:

> > moja droga asfaltowa...:P
                >
                > wlasnie robie kurs jazdy na motorze, zupelnie inaczej "czuje" sie droge niz w
                > aucie :)

oooooooooo, to jest mysl...ja od 6 lat morduję się w aucie...a może tylko dach
                odetnę??:P

>
                > HA! i tu wychodzi wasza kolejna cecha: Łakomstwo :D
                > jednak reklama czekoladek Rafaello nie klamie...

nie znosze Rafaello:(

>
                > PS: teraz ide zrobic obiad, jak przezyje to co zjem to sie jeszcze odezwe :)

gotujący pracoholik-wyśmienicie:P
                • najwyzszy80 Re: samowystrczalna 13.09.06, 19:13
                  > oooooooooo, to jest mysl...ja od 6 lat morduję się w aucie...

mordujesz sie? sama? chcialbym to zobaczyc :D ale mam nadzieje ze jeszcze zyjesz

> a może tylko dach
                  > odetnę??:P

noooooo, to jest dobry pomysl, piekna kobieta w kabriolecie mniam :)

> nie znosze Rafaello:(

to moze "Czekolada gorzka Wedel" za 2,15zł ?

> gotujący pracoholik-wyśmienicie:P

niestety nie jestem idealny :( nie umiem prać, ani umyc kibla buuuuuu :((((
                  pewnie dlatego nie mam zupelnie powodzenia wsrod kobiet :(((

co jeszcze musi umiec idealny mezczyzna? :)
                  • occasion Re: samowystrczalna 13.09.06, 19:40
                    skad wiesz,ze piekna? nie widziałes mojej wizytówki?:P

powinien umieć masować stopy:P
                    • najwyzszy80 Re: samowystrczalna 13.09.06, 20:31
                      > skad wiesz,ze piekna? nie widziałes mojej wizytówki?:P

oczywiscie ze widzialem! To pierwsze co robie odpisujac komus. Jestes prawie
                      idealem :D (*)

> powinien umieć masować stopy:P

bywaja stopy tak piekne, ze masowac je to przyjemnosc :)

czy cos jeszcze oprocz:
                      -duzo zarabiac
                      -dlugo siedziec w pracy
                      -gotowac
                      -kibel myc nie koniecznie
                      -masowac stopy (przypuszczam ze cala reszte tez :-P )

malym drukiem:

(*) oczywiscie "prawie" robi wielka roznice hehe...
                      • occasion Re: samowystrczalna 14.09.06, 12:12
                        jestem pewna, że największe wrażenie zrobiło na Tobie moje uzębienie(ma pani
                        zęby ja perły! takie białe? nie, takie rzadkie!:P)

tak, powinien być czuły i powinien lubić oliwki i ser pleśniowy...poza tym
                        zniosę chyba wszystko:)
                        • najwyzszy80 Re: samowystrczalna 14.09.06, 21:43
                          > jestem pewna, że największe wrażenie zrobiło na Tobie moje uzębienie(ma pani
                          > zęby ja perły! takie białe? nie, takie rzadkie!:P)
                          > tak, powinien być czuły i powinien lubić oliwki i ser pleśniowy...poza tym
                          > zniosę chyba wszystko:)

mnie chyba nikt nie zniesie, ale widze, ze moj dobry znajomy bedzie idealny :)
                          tu fotka www.greenhillgraphics.com/Hoi%20An/old%20man.jpg

pozdrawiam, ide jeść ser pleśniowy... :)
                          • occasion Re: samowystrczalna 15.09.06, 09:42
                            heh, toż my z jednej parafii!!:P

z oliwkami??:)
                            • najwyzszy80 Re: samowystrczalna 19.09.06, 15:08
                              > z oliwkami??:)

nie z oliwkami tylko z koniecznosci, jak nie zjem tego sera plesniowego to mi
                              jeszcze splesnieje i co wtedy??? :D
                              • occasion Re: samowystrczalna 19.09.06, 15:09
                                czesc Najwyższy:)

co za rewelacyjny refleks:P

oliwki już zapleśniały:P
                                • najwyzszy80 Re: samowystrczalna 21.09.06, 09:32
                                  > co za rewelacyjny refleks:P

refleksu gratuluje, ale nie czychaj tak na mnie bo sie spłoszę ;)

> oliwki już zapleśniały:P

Ty sie nie smiej, bo to nie jest smieszne (znalezc cos do jedzenia to trudna
                                  sprawa :)
                                  a zaplesniale oliwki to Twoje ulubione smaki 2-w-jednym (opatentuję i będę
                                  sprzedawać-popyt gwarantowany, mozesz dostac % od zysków :D
                                  • occasion Re: samowystrczalna 21.09.06, 12:41
                                    jaki procent? 50?:)
                                  • occasion Re: samowystrczalna 21.09.06, 19:02
                                    najwyzszy80 napisał:

> refleksu gratuluje, ale nie czychaj tak na mnie bo sie spłoszę ;)

dla forumowiczów z FM to typowe....myslicie, że kobiety na tym forum próbują Was
                                    wyrwać??? litości i skromności!
                                    • najwyzszy80 Re: samowystrczalna 22.09.06, 16:23
                                      > dla forumowiczów z FM to typowe....myslicie, że kobiety na tym forum próbują
                                      Wa
                                      > s
                                      > wyrwać??? litości i skromności!

a nie jest tak, ze kobiety zawsze próbują nas wyrwać? jeżeli nie, to po co one
                                      chodzą po świecie? :D

(nie zauwazylas ";)" w poprzednim poscie?)
                                      • occasion Re: samowystrczalna 25.09.06, 12:43
                                        bywam mało spostrzegawcza...
                                        • najwyzszy80 Re: samowystrczalna 26.09.06, 21:09
                                          > bywam mało spostrzegawcza...

co za dołujące wyznanie ;)

pozdrawiam
                                          Tomek
                                          • occasion Re: samowystrczalna 27.09.06, 14:55
                                            Ciebie zdołowało? mnie nie...:D
                          • occasion Re: samowystrczalna 15.09.06, 15:20
                            najwyzszy80 napisał:

> mnie chyba nikt nie zniesie, ale widze, ze moj dobry znajomy bedzie idealny :)

skąd te przypuszczenia? do tej pory spełniłeś wszystkie warunki "zniesienia":)
                            • najwyzszy80 Re: samowystrczalna 19.09.06, 15:16
                              > skąd te przypuszczenia?

z doświadczenia ;)
                              • occasion Re: samowystrczalna 19.09.06, 15:17
                                no już, już!!! nie bądź taki samokrytyczny!:)
                                • najwyzszy80 Re: samowystrczalna 21.09.06, 09:36
                                  > no już, już!!! nie bądź taki samokrytyczny!:)

ależ nie jestem, to tylko taka poza ;) w rzeczywistości myślę zupełnie to
                                  innego hihi
    • seth.destructor Re: samowystrczalna 13.09.06, 19:25
      Tylko taka. jakby kobieta byla ode mnie uzalezniona to zaczalbym nia gardzic i
      traktowac jak psa (suke)
      • mamba8 Re: samowystrczalna 17.09.06, 18:32

to tylko kwestia czy wolicie ciepłe obiadki, wychowywanie dzieci domowe
        ciepło....czy kobietę zapracowaną i mającą własne problemy, nei ma czasu na
        zajmowaniem się domem i blebleble
        ogólnie to smutne że nie potrafiłeś tego docenić :)
        • asskela Re: samowystrczalna 25.09.06, 15:14
          dlaczego? może lubi jedzenie barowe
          • pasadenkaa Re: samowystrczalna 30.09.06, 19:13
            Mój ex zarabiał 5 razy tyle co ja a i tak pod koniec miesiaca ode mnie
            pożyczał, no i był z tych zadowalających sie kebabem, browarem i hitem na
            Polsacie. Pieniądze nie zawsze świadczą o poziomie, najważniejsze jednak żeby
            były własne a nie od tatusia ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka