Dodaj do ulubionych

Chcę mieć z Tobą dzieci;)

24.11.06, 21:29
proszę o interpreacje:

Facet, który stara się o kobietę odpowiada na pytanie " czego Ty właściwie
chcesz?" z uśmiechem " chcę mieć z Tobą dzieci".
Czy można zapomnieć, że facetowi w takiej sytuacji może zależeć na czymś
więcej niż tylko seksie?
Obserwuj wątek
    • braun_f Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 24.11.06, 21:31
      czy na czyms wiecej?
      na pewno nie na czyms mniej
    • mamba8 Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 24.11.06, 21:32
      mmmm bierze cię pod włos? I nieźle mu to idzie :P
    • tygrysio_misio Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 24.11.06, 21:37
      ja tak spytalam jak dchcialam dac dla faceta do zrozumienia,ze jestem w
      zagrozonym ciza okresie miesiaczkowym;]

spytalam " powiem to tak :chcesz mnie ze mna dziecko?".....zrozumial o co bee;]
    • angelinkaaa Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 24.11.06, 21:42
      Wiem, że post jest niestndardowy, ale bardzo was proszę o poważne podejście do
      tematu:)
      Nie wiem co miał na myśli. I boję cię, że chodziło mu o to,że zależy mu tylko
      na seksie.
      • mamba8 Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 24.11.06, 21:43
        nie bój się. Nie da się przewidzieć. Wsyztsko się wyjaśnia "po". A i tak można
        mieć miłą zabawę :)
        • tygrysio_misio Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 24.11.06, 21:44
          no ale jest przeciez pretekst do tego,zeby wkopac go w ciaze i zaobraczkowac;]
          • angelinkaaa Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 24.11.06, 21:45
            no to fakt;)
            • tygrysio_misio Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 24.11.06, 21:50
              no wiec skoro on dal Ci przeca przyzwolenie slowne to teraz tylko od Ciebei
              zalezy kiedy peknie wam gumeczka;]
              • mamba8 Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 24.11.06, 21:52

tylko wtedy jak pęka chcą cię faszerowac postinorem i mają obłęd w oczach
                • tygrysio_misio Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 24.11.06, 21:55
                  ale wtedy mozna powiedziec "Nie dygaj stary bo mala szansa jest" a potem
                  odczekac do watpliwego okresu i przybiec z placzem mowiac "A jednak sie
                  mylilam" i nikt nie bedzie podejrzewac,ze to celowa wpadka;]
                  • mamba8 Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 24.11.06, 21:57
                    tylko z jednym tak miałam że mogłabym urodzić jego dziecko. Z innymi to sama
                    ich poganiałam po receptę :) to sie nazywa przewrotnośc losu
                    • tygrysio_misio Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 24.11.06, 22:02
                      ja to z jednym bym nawet chciala ... ale bym mu nie pozwolila wychowywac ...
                      chyba,ze by nagle dorósl;]

ale chcialabym..moze kiedys :D
                      • angelinkaaa Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 24.11.06, 22:13
                        No ja z tym moim to bym chyba kiedyś mogła i chcieć. Szczególnie, że widziałam
                        jak się opiekował fajnie innymi dzieciakami. A sam mówił też, że w przyszłości
                        mógłby nawet wyręczyć żonę w wychowaniu dziecka. Wiem,że byłby dobrym tatusiem.
                        Ale narazie chyba jeszcze jednak nie o to chodzi.
                        • mamba8 Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 24.11.06, 22:14
                          myślę, ze on tak samo może nie wiedzieć. Wszysko się okazuje "po"-naprawdę.
                        • tygrysio_misio Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 24.11.06, 22:16
                          Oj o tym czy ktos jest dobrym tatusiem swiadczy cos zupelnie innego niz
                          mizdrzenie sie do obcych dzieciakow przez wzglednie krotka chwile...a jeszcze
                          jak ktos widzi..

sprawdz go lepiej pod wzgledem wartosci jakie moze dzieciom przekazac i
                          cierpliwosci itpe

a ja tam bede swietna matka:D
                        • malwinka1001 Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 25.11.06, 17:51
                          Taki facet to typowy byk-reproduktor.
                          Satysfakcję ma z samego zapładniania.
                          Być może nie czuje się mężczyzną zdolnym do opieki nad potomstwem i kobietą, nie
                          chce być jednak gorszy od kolegów-ojców-mężów i zapładnia,
                          by udowodnić że umie to robić.
                          Mógłby otrzymywać duże pieniądze za zapładnianie tak jak otrzymują je
                          gospodarze posiadający w stadzie byka-reproduktora.
                          • zaba_gertuda Zgadzam zie z malwinką 25.11.06, 18:50
                            Nie wiem jaki to facet. Powiem Ci z wlasnego doswiadczenia. Ja tez ulsyszalam,
                            ze chce miec ze mna dzieci. Tuz po. TYlko mnie to bardziej przestarszylo bo
                            jescze mi sie do dzieci nie spieszylo.
                            Potem slyszalm, ze chcialby zebym byla jego zona -ale to nie byly
                            oswiadczyny6.To tez mnie odstraszylo, chociaz na facecie mi zalezalo.

Cos mi nie pasowalo, ale pozniej sie wydalo...mial juz i dziecko i zone. I to
                            tez wydalo sie przypadkiem.

Tak wiec....moze mysli, ze to jest "sposob na Ciebie" bo normalnie takich
                            rzeczy nie mowi sie ot tak.
                            To nie zncazy, ze on ich nie chce z Toba miec. Ale...jak to facet. Dzis chce
                            rownie mocno jak jutro mu sie odwidzi. Czas wszytsko pokaze. poki co, do wyra.
                • angelinkaaa Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 24.11.06, 21:56
                  No właśnie mogę go chcieć wrobić, a on czmychnie i powie, że tylko żartował;)
                  Poważnie...ja o nim myślę bardzo serio ( oczywiście jeszcze nie na etapie
                  dzieci) i zastanawiam się czy są szanse żeby on tak o mnie pomyślał.
                  • tygrysio_misio Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 24.11.06, 22:01
                    dobra to teraz smiertelnie powaznie;]

jesli powiedzial to z takim usmieszkiem takim no..nie wiem jak to nazwac ale
                    wiesz...to pewnie chodzilo mu o sex...ale to moze oznaczac ze nie jestes tylko
                    pojemnikiem..ale naprawde dobrze muz Toba;]

a jesli tak calkiem w sytuacji w ktorej mi lataly mu rece po calym ciele to juz
                    moglo byc oznaka ze jest cos wiecej..i ze przynajmniej nie planuje konca;]

ale samcow nie zkumasz wiec kazda odpowiedz moze byc dobra....wiele zalezy od
                    sytuacji..ale Ty znasz go nalepiej

a tak pozatym to ktos Tu napisal,ze mezczyzna chce dziecka dopiero jak ono sie
                    pojawi...ale to temu,ze oni ciagle maja na to czas i nie czuja takiego parcia
                    na potomstwo jak my..nie czuja,ze sa za starzy..tylko wrecz odwrotnie..oni
                    cciagle maja czas
    • bond700 Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 25.11.06, 18:19
      Obawiam się , że bez sexu ciężej byłoby Wam mieć ze sobą dzieci. Bo probówki i
      inne bzdury są kłoptliwe. Naturalna metoda jest b.przyjemna ;)
      • malwinka1001 Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 25.11.06, 18:33
        Tylko powrót do natury!!!
        Precz z probówkami, viagrą, wibratorami!!!
        Precz!!!
        Precz!!!
        • oliffka5 Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 25.11.06, 18:41
          A powiedział Ci może, że chce się z Toba kochać? Jesli nie to prawdopodobnie
          nie umie powiedzieć wprost i mówi na okrętkę. Chce mieć z Tobą dzieci=robienie
          dzieci.
    • avital84 Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 25.11.06, 20:47
      Chciał Cię przelecieć:)
    • sociopata Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 25.11.06, 22:07

chce miec z toba dzieci.
      • avital84 Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 25.11.06, 22:12
        na jedno wychodzi:)
        • tapatik Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 27.11.06, 14:04
          avital84 napisała:

> na jedno wychodzi:)

Chyba jednak nie, bo można chcieć przelecieć dziewczynę i nie chcieć dzieci.
    • nadia261 Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 27.11.06, 14:07
      dziewczyno, jesli spotkalas faceta, który tak odpowiada na pytanie, to go bierz
      i nie filozofuj!
    • fimka Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 27.11.06, 14:12
      Hehehe. Ja tez coś takiego usłyszałam od pewnego uroczego faceta, jak
      potraktowałam jego słowa poważnie i zapytałam o konkrety, to zwiał aż się
      kurzyło... do (jak się okazało) swojej żony i dzieci. :))
    • p.s.j Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 27.11.06, 14:13
      > Czy można zapomnieć, że facetowi w takiej sytuacji może zależeć na czymś
      > więcej niż tylko seksie?

Pewnie zależy mu na posiadaniu dzieci.

Można bawić się w jakieś dookólne interpretacje, ale kiedy facet wchodzi do
      knajpy i mówi "proszę kapuśniak", to znacznie bardziej prawdopodobnym jest, iż
      chciałby zjeść kapuśniak, a nie szarlotkę z gałką lodów.
      • fimka Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 27.11.06, 14:16
        Błąd myślenia. Facet wchodzi do knajpy i zamawia kapuśniak bo na tyle go stać,
        ale wie jak fajnie pomarzyć o szarlotce z lodami i czasem na to marzenie podrywa
        panienki.:)
        • p.s.j Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 27.11.06, 14:21
          ??? W jaki sposób ma poderwać bufetową MYŚLĄ o szarlotce z lodami, skoro mówi
          tylko "proszę kapuśniak"? Zamykając metafory, niby co takiego miał na myśli
          facet mowiąc "chcę mieć z tobą dzieci"? To, że ma jacht na Bahamach albo Forda
          Scorpio w garażu? Z jego słów jako żywo nic takiego nie wynikało.
          • fimka Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 27.11.06, 14:25
            Zależy kim jest ten facet. Jesli to jakiś stary wyga to dobrze wie, że panienki
            miękna na takie słowa z miejsca i nawet chce im się wykonywać w łózku różne
            figury, żeby mu tak piękne słowa wynagrodzić. :))
            • p.s.j Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 27.11.06, 14:35
              Czyli a priori zakładamy, że facet kłamie.

Uff, a potem się dziwimy, ze mały przyrost naturalny jest. Jak on nawet by
              chciał, to sie nie doprosi...
              • fimka Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 27.11.06, 14:41
                Nie ma problemu, po ślubie nawet czworaczki.:))
                • p.s.j Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 27.11.06, 14:43
                  A po co kobieta miałaby wychodzić za mąż za faceta, co do którego nie wie, czy
                  chce mieć ów facet w przyszłości dzieci? (a wiemy już z naszej rozmowy, że jak
                  facet powie, że chce, to kłamie).
                  • fimka Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 27.11.06, 14:50
                    Żeby facet taki chętny "przed" nie zwiał nagle jak ciąża będzie już faktem. Ślub
                    i perspektywa rozwodu działa na mowę facetów prostująco, przestaja mitomanić gdy
                    dostają w pysk faktem. :)))
                    • p.s.j Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 27.11.06, 14:53

> i perspektywa rozwodu działa na mowę facetów prostująco,

Co takiego strasznego jest w perspektywie rozwodu?

A poza tym nie odpowiedziałaś mi na pytanie: po co KOBIETA miałaby wychodzić za
                      mąż za faceta, który może w przyszłości nie chcieć dzieci?
                      • fimka Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 27.11.06, 14:58
                        1. Wysokośc alimentów.
                        2. Przestań mitomanić.
                        • p.s.j Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 27.11.06, 15:02
                          ad 1. alimenty należą się niezależnie od ślubu. Ślub i małżeństwo tu nie ma NIC
                          do rzeczy.

ad 2. gdzie niby mitomanię? I w ogóle o co szanownej pani się rozchodzi?
                          • fimka Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 27.11.06, 15:03
                            jak się ożenisz to zrozumiesz.:)
                            • p.s.j Re: Chcę mieć z Tobą dzieci;) 27.11.06, 15:23
                              Tylko muszę znaleźć partnerkę, która nie będzie chciała mieć dzieci...
    • menk.a Re: za 2 tyg. oświadcz: słowo stało się ciałem 27.11.06, 14:43
      okaże się;))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka