morfinka_12 było w styczniu oby następny raz nie przyszedł też 18.05.05, 11:04 w styczniu. serio - mogłoby się zrobić cieplej troszkę Odpowiedz Link Zgłoś
zettka Re: było w styczniu oby następny raz nie przyszed 18.05.05, 18:31 A w G-cach dzis 9 st.i barowa pogoda...hehe,dlatego sącze sobie browarka.. Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: KIEDY BĘDZIE WRESZCIE CIEPŁO ?!!!!! 18.05.05, 13:28 trzymam za słowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Lachien zawiodłeś mnie.....:) 19.05.05, 08:18 nad ranem było 6C i wieje jak by się ktoś powiesił (hehe dobre stare powiedzonko nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Re: KIEDY BĘDZIE WRESZCIE CIEPŁO ?!!!!! 18.05.05, 15:38 O, widze, ze mamy ten sam problem. U mnie tez bodajze wczoraj w nocy byl jeszcze spory przymrozek, a i w ciagu dnia trzeba zakladac kurtke. Marze o cieplych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
fiszu Re: KIEDY BĘDZIE WRESZCIE CIEPŁO ?!!!!! 18.05.05, 18:15 Dziadek (rocznik 27') opowiadał mi o pewnym styczniu, tak mniej więcej w latch 60 ( ma może 70'), kiedy to bywały temperatury rzędu 28 stopni Celsjusza, a drzewa i rośliny wszelakie rzecz jasna zakwitły. Niezłe, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Re: KIEDY BĘDZIE WRESZCIE CIEPŁO ?!!!!! 18.05.05, 19:33 To bylo dawno i nieprawda. A powaznie - nie takie rzeczy widzialem nawet na wlasne oczy. Kilka lat temu w koncowych dniach marca sam kapalem sie w (dosc cieplej wodzie) w oceanie. A do morsow bynajmniej sie nie zaliczam. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: KIEDY BĘDZIE WRESZCIE CIEPŁO ?!!!!! 19.05.05, 11:46 I co - mówiłem że będzie ciepło? Jak zwykle mam rację - wszystkowiedzący jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
zettka Re: KIEDY BĘDZIE WRESZCIE CIEPŁO ?!!!!! 19.05.05, 11:49 A jaka pogoda jest dsis u was? Odpowiedz Link Zgłoś