czeslawkobylanski 26.05.05, 18:04 Możę ktoś wie gdzie można w Skarżysku dostać szkło i sprzęt laboratoryjny? Może była lub będzie likwidacja pracowni chemicznej w jakiejś szkole? Dzięki. P.S Przyjmę każdą ilość:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta.czerwonka Re: Szkło laboratoryjne 28.05.05, 10:35 Mam kilka probówek, mogę Ci oddać, ale jeśli byłbyś zainteresowany, to musimy się jakoś umówić na konkretny termin, bo nie mieszkam na razie w S-ku. A najbliżej możesz kupić w Radomiu(ja tam kupowałam). Pozdrawiam, Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
czeslawkobylanski Re: Szkło laboratoryjne 28.05.05, 18:14 możesz podać adres tego sklepu w Radomiu i np. ile zapłaiłaś za dany towar? Jeśli możesz podaj też stronę www. tego sklep. Dzięki. mój adres czeslawkobylanski@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kamilgolota Re: Szkło laboratoryjne 12.05.14, 15:29 Możesz zamówić przez internet. Sprawdź w firmie Biogenet. Oni mają duży wybór sprzętu laboratoryjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
elemelkowa Re: Szkło laboratoryjne 05.02.15, 12:01 Poszukaj co Cię interesuje na www.Biosens.pl . Mają tam specjalistyczny sprzęt, więc myślę, że znajdziesz to, czego szukasz. Odpowiedz Link Zgłoś