Gość: sokole oko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 07:38 Może wypadałoby zdjać garnitur i kopnąć jak człowiek? Na tym zdjęciu, wygląda jakby miał zaraz pasć www.um.ostrowiec.pl/kronika/zdjecia/20080519boisko_gutwin_l.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skladak1968 Re: Prezydent i piłka 20.05.08, 07:49 Zdjąć garnitur 3 minuty, założyć dresy 2 minuty, kopnąć piłkę 3 sekundy, zdjąć dresy 2 minuty, założyć garnitur 3 minuty - oczekiwanie dzieciaków w pełnym słońcu 10 minut - bezcenne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakier Re: Prezydent i piłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 08:28 Składak czy ty jesteś w pracy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Re: Prezydent i piłka IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.08, 09:59 Garnitur, to bardzo dużo powiedziane o wymiętoszonych, zbyt ciasnych i kiepskich okryciach prezydenta Jaro W. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Prezydent i piłka 23.05.08, 10:22 O widzę, że chodzisz tylko w gajerach od Armaniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Re: Prezydent i piłka IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.08, 19:19 Na Armaniego mnie nie stać, lecz żelazko, mydło, schludność jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Przekaz "lachien" Jaro W., że kultura zaczyna się od mydełka. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Prezydent i piłka 23.05.08, 19:21 A co ja jego rzecznik prasowy i specjalista od wizerunku? Jest forum UM więc napisz co Cię boli sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Re: Prezydent i piłka IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.08, 20:07 'lachien", tak sie wydaje, że jesteś rzecznikiem, zdecydowanie lepszym, niż urzędujący z Dwikóz. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Prezydent i piłka 23.05.08, 20:48 Szczerze? Oglądając zdjęcie z pierwszego posta nie zauważyłem większych uchybień w wyglądzie prezydenta. Zdjęcie robione w ruchu nie może moim skromnym zdaniem być przyczyną utyskiwania na pogiętość garnituru ani na jego rozmiar. Ubranie może się podwinąć itd. Ze swojej strony niestety nie mogę skorygować, czy macie rację czy też nie, bo jeszcze prezia w akcji na żywo nie widziałem - za daleko mieszkam. A co do rzecznika itd to tyle zdań ile ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Prezydent i piłka IP: *.telkonet.pl 23.05.08, 20:52 Pan prezydent powinien wiele zmienić w swoim wizerunku, gdyż tak na niego patrząc to: - ortodonta by się przydał,bo straszy jedyneczką jak królik, dobry fryzjer - bo fryzurki i ta grzyweczka - fatalne - takie disco-polowe, garniturki - jak z młodszego brata - przyciasne ciut. Ogólnie kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree Re: Prezydent i piłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 08:10 A odczepcie się od wyglądu prezydenta. Jakie miasto taki prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś