Dodaj do ulubionych

Toyo Ito na okrągło

• milewidziany Re: Toyo Ito na okrągło 28.10.09, 00:39
      Aż się prosiło ,żeby basen umieścić w wewnętrznej przestrzeni domu.
    • milewidziany Re: Toyo Ito na okrągło 28.10.09, 00:43
      ...a na zewnątrz drugi - widokowy.
    • Gość: gosc Re: Toyo Ito na okrągło IP: *.ludowa.netcominternet.pl 28.10.09, 09:18
      świetny, a po wielu komentarzach widac gdzie żyjemy...i dlugo jeszcze beda domecki katalogowe z kolumienkami...pozdrawiam wszystkich "znawcow i praktykow" architektury...
    • Gość: kozak Re: Toyo Ito na okrągło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 11:08
      Marniutki
    • Gość: p Re: Toyo Ito na okrągło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 14:57
      bombasic!
    • Gość: saintek Re: Toyo Ito na okrągło IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.09, 19:55
      Projekt fajny, chciałem budowac podobny tylko mniejszy, ale....
      Nie przejdzie przez gminę... w mojej wolno budowac tylko straszydła typu stodoła z oknami, albo ckliwe domecki .
      Chciałem przerobic drewniana stodołę na pomieszczenie mieszkalne. Szkielet pozostaje, sciany azurowe.
      Jego ekscelencja gminny urzędnik stwierdzil, nikt nie da Panu na to zgody. ...i tak kształtujemy przasną architekturę.
    • Gość: saintek Re: Toyo Ito na okrągło IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.09, 19:57
      A ta cudo gmina lezy w powiecie suskim
      gdzie podobno chroni sie krajobraz ...
      kto był to pewnie widział... te nowo budowane cuda ...
    • Gość: info Re: Toyo Ito na okrągło IP: 94.230.21.* 15.04.10, 14:37

UPRAWNIENIA ARCHITEKTONICZNE DLA INŻYNIERÓW BUDOWNICTWA:

www.konstruktorbudowlany.fora.pl/uprawnienia-certyfikaty,26/konstruktor-architekt-nie-dajmy-sie-zwariowac,1806.html

www.muratorplus.pl/biznes/wiesci-z-rynku/komu-jakie-uprawnienia_66729.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka