milewidziany Re: Toyo Ito na okrągło 28.10.09, 00:39 Aż się prosiło ,żeby basen umieścić w wewnętrznej przestrzeni domu. Odpowiedz Link Zgłoś
milewidziany Re: Toyo Ito na okrągło 28.10.09, 00:43 ...a na zewnątrz drugi - widokowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Toyo Ito na okrągło IP: *.ludowa.netcominternet.pl 28.10.09, 09:18 świetny, a po wielu komentarzach widac gdzie żyjemy...i dlugo jeszcze beda domecki katalogowe z kolumienkami...pozdrawiam wszystkich "znawcow i praktykow" architektury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Re: Toyo Ito na okrągło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 11:08 Marniutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Toyo Ito na okrągło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 14:57 bombasic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saintek Re: Toyo Ito na okrągło IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.09, 19:55 Projekt fajny, chciałem budowac podobny tylko mniejszy, ale.... Nie przejdzie przez gminę... w mojej wolno budowac tylko straszydła typu stodoła z oknami, albo ckliwe domecki . Chciałem przerobic drewniana stodołę na pomieszczenie mieszkalne. Szkielet pozostaje, sciany azurowe. Jego ekscelencja gminny urzędnik stwierdzil, nikt nie da Panu na to zgody. ...i tak kształtujemy przasną architekturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saintek Re: Toyo Ito na okrągło IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.09, 19:57 A ta cudo gmina lezy w powiecie suskim gdzie podobno chroni sie krajobraz ... kto był to pewnie widział... te nowo budowane cuda ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: Toyo Ito na okrągło IP: 94.230.21.* 15.04.10, 14:37 UPRAWNIENIA ARCHITEKTONICZNE DLA INŻYNIERÓW BUDOWNICTWA: www.konstruktorbudowlany.fora.pl/uprawnienia-certyfikaty,26/konstruktor-architekt-nie-dajmy-sie-zwariowac,1806.html www.muratorplus.pl/biznes/wiesci-z-rynku/komu-jakie-uprawnienia_66729.html Odpowiedz Link Zgłoś