Dodaj do ulubionych

Nowy projekt JEMS Architekci zablokowany

• Gość: handmade Re: Nowy projekt JEMS Architekci zablokowany IP: *.chello.pl 24.09.10, 18:31
      ludzie nie mają już czego wymyślić. czasem trudno żyć w tym brzydkim kraju, bo mamy durnych urzędników, ale prości ludzie bardzo chcą dotrzymać im kroku.
    • Gość: Bufetowa Re: Nowy projekt JEMS Architekci zablokowany IP: *.chello.pl 24.09.10, 19:16
      Ja prowadzę warszawski bufet - więc zwykli ludzie won od stołu!
    • Gość: Piotr Poranny Re: Nowy projekt JEMS Architekci zablokowany IP: *.spray.net.pl 27.09.10, 20:24
      Nie mogę się doczekać, kiedy w Polsce zrobię porządek z tą cholerna reklamą. Baner tu, baner tam, plandeka reklamowa z raz z lewej raz z prawej. Czy lobby firm reklamowych jest tak mocne, że naprawdę nie nie można z tym zrobić. Jestem za wprowadzeniem zakazu wieszania wszędzie tego ohydztwa, które nazywają reklamą. Nie trzeba daleko szukać dobrych przykładów. Wystarczy pojechać do Niemiec - tam banery trudno dostrzec, a wszyscy wiedzą gdzie kupić jajka, kapustę albo trampki. Przepraszam za minimalną zmianę tematu
    • Gość: Piotr Poranny Re: Nowy projekt JEMS Architekci zablokowany IP: *.spray.net.pl 27.09.10, 20:26
      odnośnie tej sprawy popieram WW
    • Gość: lolek Re: Nowy projekt JEMS Architekci zablokowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 11:14
      @WW - brawo za głos wołającego na puszczy. U nas ciągle prawo dżungli ? silniejszy może więcej. Nawet jeśli nie ma racji. Nie mówię, że protestujący mają rację (nie mi to osądzać) ale mają prawo się odwoływać.
      @Piotr Poranny: kiedyś zapytano byłego już prezydenta Szczecina dlaczego miasto nic nie robi z tym przerażającym zalewem koszmarnych reklam zalewającym całe miasto. Jako przykład miasta które poradziło sobie z tym problemem podano mu Wiedeń. Zapytany odpowiedział: ?Widocznie nie mają tam tak atrakcyjnych ofert od reklamodawców, jak my mamy?
    • Gość: vacuum Re: Nowy projekt JEMS Architekci zablokowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 14:59
      "Wolność jednostki, gwarantem wolności ogółu", w tym wypadku jakby trochę zostało to zachwiane. Bazując na tym artykule (ponieważ trudno znaleźć jakieś rzetelne informacje na ten temat gdzie indziej), można jasno stwierdzić, że bagatelizujące podejście do sprawy urzędników jest niewłaściwe. Są lepsze sposoby rozwiązywania problemów nad lekceważenie ich przez władzę. Bardziej cywilizowane...
    • Gość: spostrzegawczy Re: Nowy projekt JEMS Architekci zablokowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 17:54
      Może i dobrze że się tak stało bo Jemsi wysilą swoje szare komórki i zaprojektują coś tożsamego z tym miejscem. Patrząc na ich architekturę nie sposób odnieść wrażenia że panowie architekci nie wiedzą co to jest regionalizm. Każdy ich nowy projet jest taki ze mógłby powstać wszędzie i w dowolnym miejscu. A przecież nie o to chodzi.
    • Gość: Zagiel POWRACA... Re: Nowy projekt JEMS Architekci zablokowany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.10, 19:10
      najpierw zlota teraz to...

...bo wiocha chodzi stadami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka