Gość: kwiatek IP: *.iti.pl 07.09.04, 09:05 kochani poszukuje niedrogiego architekta/projektanta wnetrz. kupuje mieszkanie, w ktorym chce pozmieniac kilka elementow i szukam profesjonalisty z dobrymi pomyslami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hunter Re: szukam niedrogiego architekta w wawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 16:13 Zajmuję sie projektowaniem wnętrz i nie tylko... Nie jestem drogi ale NIE PRACUJĘ ZA DARMO!!! Jeżeli zdajesz sobie sprawę że muszisz zapłacić architektowi/projektantowi więcej niż kosztuję Cię jeden wyjazd po zakupy do Achan, to podaję namiary: mtryc@a4.com.pl 331 84 88 502 124 980 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: szukam niedrogiego architekta w wawie IP: *.iti.pl 07.09.04, 16:29 witam, odpowiadam w mailu pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: szukam niedrogiego architekta w wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 12:22 projektuje i doradzam . moge tez polecic bardzo rzetelna ekipe remontowa nie pracuje charytatywnie ale jak na warszawski rynek biore niewiele . tel. 501-036-034 ( najlepiej po godz 19:00) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: szukam niedrogiego architekta w wawie IP: *.iti.pl 08.09.04, 14:52 dzieki za odpowiedz. moge prosic o maila? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projektant wnętrz Re: szukam niedrogiego architekta w wawie IP: *.aster.pl 11.09.04, 09:05 AUTORSKA PRACOWNIA PROJEKTOWA 0-501 017 390, 641 34 11 soltanteresa@acn.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwdesigner Re: szukam niedrogiego architekta w wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:07 Poprosze o kontakt w celu nawiązania współpracy: mwdesigner@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hih Re: szukam niedrogiego architekta w wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:30 Zapraszam na swoją stronę www.hih.enter.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anex Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 10:29 A ja polecam, od niedawna reklamującego sie na tym forum Macieja Twaroga. Bardzo dobre pomysły, sprawne realizacje, nadzór, pomoc w zakupie materiałów etc. Warto porozmawiać. Realizował mieszkanie i projekt u moich znajomych. maciekt@poczta.wprost.pl Pozdrawiam, Anex Odpowiedz Link Zgłoś
runciter Re: szukam niedrogiego architekta w wawie 18.09.04, 11:02 niedrogi profesjonalista... cos w tym jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Kotyza Re: szukam niedrogiego architekta w wawie IP: *.zsyp.lan / *.net 04.10.04, 21:53 Mgr Zbigniew Kotyza, architekt wnętrz, dyplom Akademi Sztuk Pięknych w Krakowie 1977. Rzeczoznawca Ministerstwa Kultury i Sztuki ds. architektury wnętrz. Wykonałem ok. 2 tys. projektów przez wiele lat projektowałem tylko Pewex'y i obietky gastonomiczne w Krakowie. Od wielu lat, w wyniku współpracy z salonami wyposażenia łazienek i kuchni, wykonałem wiele projektów domów, mieszkań, rezydencji. Stosuję ceny umowne na bardzo niskim poziomie. Oferuję materiały wideo i foto. Proponuję niezobowiązujące spotkanie na budowie. Telefon 643 60 53 , 0604 869 498 zbigniewkotyza@interia.pl Pozdrawian Zbigniew Kotyza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZS Re: szukam niedrogiego architekta w wawie IP: *.aster.pl 10.10.04, 00:18 Architech pracownia architektoniczna zaprasza do współpracy arch@wa.home.pl, www.architech.pl, 601391877, 4461635 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g__d Re: szukam niedrogiego architekta w wawie IP: *.do.pl / *.generacja.pl 10.10.04, 21:57 a dlaczego nikt nie szuka fabrycznie nowych tanich mercedesów....profesjonalista-tani ...to się wyklucza ale nie chce mi się o tym pisać bo się tylko zirytuję i moje serduszko tego nie wytrzyma i nie bede mogl juz wymyslac tanich dobrych pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś