Gość: pstryk IP: *.acn.waw.pl 13.06.06, 00:06 średniowieczny rzut, przekrój wygląda idiotycznie. a patrząc na obrazki wszystko super klatka schodowa super, wnetrze itd www.veragloor.ch/studien/haldenstein/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plotter Re: koślawiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:28 dla mnie bomba! zwłaszcza klatka schodowa Odpowiedz Link Zgłoś
ratatouille Re: koślawiec 13.06.06, 18:47 witam Fakt, jest na czym oko zawiesić. Ale i u nas zdzrają się rodzynki. W zeszły piątek przypadkiem zupełnie byłem w Bydgoszczy, poleciałem więc szybko nad Brdę, BRE Bank zobaczyć na własne oczy :) A że służbowo chwilowo w Krakówku przebywam, polecę natychmiast pod Wawel, zobaczyć hotel Lewickiego/Łataka, który ostatnio na europaconcorsi.com widziałem. Jest dobrze, aczkolwiek nie do końca tragicznie, jak to się kiedyś ktoś o polskiej kopanej wypowiedział :D pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: koślawiec IP: *.acn.waw.pl 13.06.06, 19:08 a tutaj sam budynek ..brzydki ale jaki fajny detal- prawie wnetrzarski.. uczyc sie koledzy, q..a, uczyc.. www.veragloor.ch/bauten/josef-zwbau-142-144/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proarchitektura Re: koślawiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 11:52 _w odróżnieniu od warszawskiej 'rezydencji opera", naprawdę żal .... ale znam ci ja developera-inwestora, zapłacić za projekt zal, ale uwagi lekko płyną typu "to wy jesteście architekami, żeby mi tu w trymiga dzieło ulepić.... _chętnie by własne wydzieliny zjadł, gdyby dało sie projektantom nie płacić a z nichże (tych wydzielin) cosik wznieść _a tu proszę, ktoś mógł jakby myśleć, może eksperymentować nawet....idę się uczyć i kolejny raz przy detalu pomajstruję Odpowiedz Link Zgłoś