Gość: Olkor IP: 213.17.165.* 18.03.03, 15:05 co myślicie o punktowym zastosowaniu tej folii ? konkretnie chodzi o sufit w salonie. Ponoć optycznie powiększa i daje ciekawy efekt przy oświetleniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RPO Re: folia DPS ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.03, 22:32 Gość portalu: Olkor napisał(a): > co myślicie o punktowym zastosowaniu tej folii ? > konkretnie chodzi o sufit w salonie. Ponoć optycznie powiększa i daje ciekawy > efekt przy oświetleniu. Bardzo "odlotowoy" sufit zwłaszcza w salach zabaw, basenach itd. W domu dość ryzykowny pomysł. Latwo narazić się na kicz, ale wszysto jest mozliwe, przy dbałosci o ekstrawagancję szczegułów w pomiesczeniu można stworzyć coś wyjatowego i nowoczesnego. Z doświadczenia wiem, że takie wnętrza są droższe do wykonania. Trudno o dobre nowoczesne wzory przedmiotów, które po roku nie staną się banalne a co gorsza kupione w galerii za cięzkie pieniadze stają sie po czasie masowo produkowane. Wszystko zależy od miejsca i osobowości właściciela. W pomieszczeniach użyteczności pubicznej zdazyło mi się zastosować ten sufit, i mimo upływu czasu nadal bardzo się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olkor Re: folia DPS ? IP: 213.17.165.* 19.03.03, 09:27 bardzo dziękuję, potwierdziły się moje obawy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś