Dodaj do ulubionych

Projektantka wnetrz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 15:21
Czesc wszytskim, jestem mloda projektantka wnetrz poszukuje osob ktore
rowniez tak jak ja projektuja wnetrza a takze takich osob ktore chcialby by
skorzystac wlasnie z moich uslug, oczywiscie ceny do uzgodnienia na pewno
sa duzo nizsze poniewaz dopiero zaczynam pozdrawiam wszytskich Asia
Obserwuj wątek
    • Gość: ASIA Re: Projektantka wnetrz IP: *.chello.pl 15.07.03, 17:25
      Witaj
      Ja troszkę z innym problemem.
      Od jakiegoś czasu poszukuję kursu własnie z zakresu architektury wnętrz.
      Znalazłam wprawdzie 2 czy 3 letnie szkoły ale interesuje mnie coś trwającego
      nie więcej niż pół roku (no i oczywiście za rozsądną kasę )
      • Gość: Asiulka Re: Projektantka wnetrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 17:56
        heh jesli chcesz moge ci polecic kurs ale trwa on okolo 20 miesiecy tylko ze
        mozesz od razu zakupic caly pakiet i uczyc sie sama mysle ze dogadalabys sie
        aby dostac papierek ukonczenia go wczesniej, wiec jeli chcesz wiecej
        informacji odezwij sie na maila nikt2003@wp.pl srednia cena wynosi miesiecznie
        okolo 54 zl:)
    • Gość: Remek Re: Projektantka wnetrz IP: *.polkomtel.com.pl 16.07.03, 11:28
      możesz podać jakiś kontakt do Ciebie ?

remek
      • Gość: Asiulka Re: Projektantka wnetrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 12:42
        Oczywiscie ze moge i hcetnie podam, juz w tej wiadomosci wczesniej podalam
        maila:) ale podam raz jeszcze:) wiec moj mail to:
        nikt2003@wp.pl dzieki za zainteresowniae:) pozdrawiam
    • Gość: zainteresowana Re: Projektantka wnetrz IP: *.man.polbox.pl 17.07.03, 10:00
      Czesc

Co oferujesz w ramach projektu i ile to mnej więcej kosztuje ? skąd jesteś ?
      • Gość: Asiulka Re: Projektantka wnetrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 10:58
        Jesli chodzi o projekt to bedzie pelne wykonanie, kolory, ustawienie, jesli
        take ma byc zmiana mebli i sprzetu takze daje propozycje, po prostu co
        najlepiej by pasowalo, cena jest do uzgodnienia:) jestem Z ostrowa wlkp. ale
        wystarcza mi wymiary i zdjecie danego pomieszczenia, reszte przez telefon
        mozna dogadac:) pozdrawiam:)
        • Gość: Zainteresowana Re: Projektantka wnetrz IP: *.man.polbox.pl 17.07.03, 12:34
          Gość portalu: Asiulka napisał(a):

> Jesli chodzi o projekt to bedzie pelne wykonanie, kolory, ustawienie, jesli
          > take ma byc zmiana mebli i sprzetu takze daje propozycje, po prostu co
          > najlepiej by pasowalo, cena jest do uzgodnienia:) jestem Z ostrowa wlkp. ale
          > wystarcza mi wymiary i zdjecie danego pomieszczenia, reszte przez telefon
          > mozna dogadac:) pozdrawiam:)

W jakiej formie przedstawiasz projekt - co on obejmuje (rzuty, widoki,
          wizualizacje ) ? Projekty wykonyjesz komputerowo ?
          • Gość: Asiulka Re: Projektantka wnetrz IP: 80.50.82.* 17.07.03, 13:56
            tak projekt na komputerze bedzie w programie arcon i bedzie obejmowac rzuty z
            kazdej storny bedzie widac takze kazdy obiekt Asia
    • Gość: milosnik piekna Re: Projektantka wnetrz IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 00:20
      Szanowna koleżanko.
      To bardzo źle zaczynać karierę zawodową od dumpingu. Proponuje choć trochę
      zwiększyć ilość szacunku do innych kolegów architektów i nie tłumaczyć swoich
      niskich cen początkiem pracy zawodowej.

• mamamona Re: Projektantka wnetrz 22.07.03, 00:52
        kochanie, poza wszystkim to trochę głupio sama ze sobą rozmawiać. hamuj
        skarbie, hamuj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka