Gość: wong Re: Betonowa kaplica od Fuksas Architects IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 14:43 ciekawe czy podoba się włoskim babciom :< Odpowiedz Link Zgłoś
super-rzezik Re: Betonowa kaplica od Fuksas Architects 11.05.09, 15:27 Makabryła tysiąclecia Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Betonowa kaplica od Fuksas Architects 11.05.09, 20:33 Fucks ass? czy Fucks us? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Betonowa kaplica od Fuksas Architects IP: *.range86-156.btcentralplus.com 11.05.09, 23:03 a mnie przypomina to karton z wycietymi wywietrznikami, którego uzywałam do przenoszenia psiaka gdy był chory do weterynarza. To se skubaniec pomedytował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moka Re: Betonowa kaplica od Fuksas Architects IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.05.09, 02:36 calkiem niezly maksymilian brut + minimal broni sie boguslawy i inne nie rozumiejace nowoczesnosci: to jest architektura konceptualna, lepiej pozostac przy kontemplacji dworkow, wtedy nic nie zakloci samozadowolenia... Odpowiedz Link Zgłoś
6grudnia Re: Betonowa kaplica od Fuksas Architects 19.05.09, 15:12 sprzedam działkę we Wrocławiu www.jarnoltow.zafriko.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bloom Betonowa kaplica od Fuksas Architects IP: *.devs.futuro.pl 23.06.09, 14:23 gra świateł wewnątrz jak dla mnie zupełnie nie sprzyja medytacji a raczej zabawie, dobre w galerii handlowej lub przedszkolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dag Re: Betonowa kaplica od Fuksas Architects IP: 92.23.173.* 13.10.09, 22:27 Tadao Ando zdecydowanie lepiej poradził sobie z tematem "świątynia" Odpowiedz Link Zgłoś