Gość: mistrz wagi ciężki Re: Platinium Business Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 11:25 a ja polecam sąsiednie budynki, które choć nie ukazują się w reklamówce układziku o nazwie Architektura-Murator, to zdobywają międzynarodowe wyróżnienia. Na przykład: www.ronet.pl/index.php?mod=realizacje&realizacja_id=417 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Platinium Business Park IP: *.tychy.msk.pl 18.06.09, 03:01 Istnieje możliwość wypier... stąd debili pokroju @junga i @kola? Sorry, ale kiedy człowiek pod piątym artykułem z rzędu widzi te ich linki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Architekt Re: Platinium Business Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 14:22 tak tak tak, o tak, Matt, nie nrawitsa tawariszcz! nie klikaj i nie fikaj, a nie będzie bolało! Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Platinium Business Park 19.06.09, 14:54 No super, super, ale mi się nie podoba to dziwactwo. projektowanie wnętrz Bydgoszcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejx Re: Platinium Business Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 22:50 jakos te biznesowe inwestycje ostatnio warszawiakom nie wychodza. To nie wypalil na 99% , tak samo jak nie wypalila Złota 44 czy Kulczyk Holding. Tak wiec cos ostatnio z realiazcja planow lipnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.K. Re: Platinium Business Park IP: *.ip.netia.com.pl 18.02.10, 20:17 Czadowy, fajny etc...:) Odpowiedz Link Zgłoś