martiene_ethereyes próbki na wymianę :) 29.08.05, 22:06 chętnie wymienię perfumeryjne próbki (tzn z kartonikami, oryginalne) Noa AnaisAnais Caleche nowa Mania Angel Schlesser na organze indecence lub coś słodkiego, syropowatego, z przyprawami, piszcie, co macie :) robione też! a nawet zwłaszcza ;) proszę o maile na martiene@wp.pl Odpowiedz Link
martiene_ethereyes POSZUKUJĘ MITSOUKO :( 29.08.05, 22:10 kochane, czy któraś z Was poratuje mnie próbką Mitsouko? Mogę zrobić z le baiser du dragon, VS versace, baby doll lub któraś z wątku powyżej: Noa, AnaisAnais, Mania, Caleche... Odpowiedz Link
kopciuszek82 Re: Poszukuję Narciso Rodriguez for Her 30.08.05, 00:02 nie zdażyłam dodać ze próbek-na wymianę np. ręcznie robiona STELLA, FCUK, DKNY Energizing Water... Odpowiedz Link
vanilia72 ogródki, Lolita i Narciso :)) 30.08.05, 08:22 Un Jardin Sur le Nil Un Jardin En Mediterranee Midnight Lolita Lempicka Narciso Rodriguez For Her choćby odrobinkę Odpowiedz Link
vanilia72 ogródki i Narciso :)) Midnight LL nieaktualny :)) 01.09.05, 14:32 Un Jardin Sur le Nil Un Jardin En Mediterranee Narciso Rodriguez For Her poszukuję choćby odrobinkę Odpowiedz Link
senta Re: ogródki i Narciso :)) Midnight LL nieaktualny 01.09.05, 21:08 Podziele sie Narciso jak mi powiesz jak to zrobic????:)))) Odpowiedz Link
vanilia72 Narciso i Un Jardin En Mediterranee nieaktualne 02.09.05, 13:03 Senta i Kaloo jesteście kochane !! Odpowiedz Link
mika281 Re: wymienię próbki 31.08.05, 07:58 D&G Sicily - nowa Le Baiser du dragon - nowa Chanel nr 19 - ciut brakuje Pure Poison - niepełna D&G Light Blue - nowa Valentino V - niepełne Shiseido - Relaxing - nowa AA - Mentafolia - nowa Odpowiedz Link
kiku.san Re: wymienię próbki 01.09.05, 12:21 Poszukuję próbek, choćby jeden psik: - OI - Hermesy słynne dwa - Casmir Chopard - Quasar A. - Wish Chopard - Wings Giorgio Beverly Hills w zamian mam - Midnight LL (!) to znaczy mam w butelce, mogę zrobić próbkę, tylko kurcze nie mam do czego:( - Le Baiser Lalique - j.w. - Mouboussin - j.w. - BC Donna Karan - j.w. - Bazar Lacroix - j.w. - Baby Touch Burberry - cała oryginalna próbka wypróbowana raz, może dwa Odpowiedz Link
kiku.san Re: wymienię próbki 01.09.05, 13:51 zapomniałam!! Poszukuję jeszcze Halloween JDP i Desnuda - tylko powąchać:) czyli psik. Odpowiedz Link
toula Re: Kapkę Escada Collection, na przetestowanie. 01.09.05, 22:29 Zapomniałam nadmienic ze moge zaoferowac ogródek śródziemnomorski w zamian. Odpowiedz Link
eowyn Re: Kapkę Escada Collection, na przetestowanie. 02.09.05, 14:04 toula, sprawdz mejla:) Odpowiedz Link
martiene_ethereyes a kto ma Liquid Karl...? 01.09.05, 20:27 jejusiu jak ja bym to chciała poznać :( poratujecie? odwdzięczę się czym będę mogła... Odpowiedz Link