modern_witch Re: Dziś pachnę 05.10.05, 09:08 Black Cashmere Pierwszy raz od dwóch tygodni, zobaczymy, uczula skubaniec czy tylko mi się wtedy wydawało... Ale by wredny był, przecież zużyłam próbek od groma i testerami też się wszędzie niemal psikałam... Odpowiedz Link
mrouh Cristalle 05.10.05, 11:09 Od godziny cieszę się Chanel Cristalle dzięki Chatce:-) Początek typowy dla klasyków, trochę "babciny", dla mnie drażniący, ale pół godziny później miód! Pięknie sie przeobraził:-) Do złotej jesieni też pasuje:-) Nie wiem jeszcze, czy będę mogła znieść te pierwsze minuty, pobawię się nim jeszcze...:-) Odpowiedz Link
chatka_ Re: chatka_ podoba mi sie, nawet bardzo:D 05.10.05, 14:19 Ja sie wcale ale to wcale nie dziwie :))) Odpowiedz Link
martyna101 Re: chatka_ jak niuchniesz AA to zdaj relacje:P 05.10.05, 14:25 u mnie sie kompletnie nie sprawdzila :( Odpowiedz Link
chatka_ Re: chatka_ jak niuchniesz AA to zdaj relacje:P 05.10.05, 14:41 Relacje juz moge zdac, zanim pofatyguje sie do skrzynki :) Podoba mi sie :))) Jakies sentymenty budzi, znam ten zapach z odleglej przeszlosci, spotkanie z nim to jak spotkanie z bliska osoba. A i przy okazji ladnie pachnie :))) Odpowiedz Link
luloo1 Re: chatka_ jak niuchniesz AA to zdaj relacje:P 05.10.05, 14:49 Bardzo chcę by 100 post był mój. Pleasures:) Odpowiedz Link
luloo1 Re: chatka_ jak niuchniesz AA to zdaj relacje:P 05.10.05, 14:50 I martyna mnie wyprzedziła. Odpowiedz Link
chatka_ Re: chatka_ jak niuchniesz AA to zdaj relacje:P 05.10.05, 14:55 Udalo jej sie nie wyprzedzic :) Odpowiedz Link
olesiam Nirmala Molinard 05.10.05, 14:41 Jak mowi Tomek Jacyków "... pod kolor", szafirowy szal+szafirowa buteleczka:) fajny... Odpowiedz Link