jestemiwona Re: Code 11.04.07, 07:59 z próbki, ale przymierzam się do dużej butelki, może ktoś ma zbyciu? Odpowiedz Link
dixi Anisia bella 11.04.07, 09:10 jeszcze z tyciej odlewki, ale wlasna flacha juz w drodze :))) Odpowiedz Link
kenzoania Aqua di Gio znowu :-) 11.04.07, 09:59 długo stały zapomniane ale chyba wróciły do łask :-) Odpowiedz Link
kenzoania ale wstyd... 11.04.07, 14:47 tyle lat używam i nie zauważyłam że to nie Aqua tylko Acqua Di Gio. Nawet przez chwilę myślałam, że mam podróbkę ;-) Odpowiedz Link
uka_m juicy couture-testuję 11.04.07, 18:05 Niestety-nie zachwyca.Zbyt kwiatowy.Czuję tuberoze,za którą nie przepadam. Odpowiedz Link
voluptas le Feu. 11.04.07, 19:43 i za każdym razem, kiedy go noszę, żałuję, że robię to tak rzadko; trzeba zdecydowanie to zmienić... :) Odpowiedz Link
wiolinka100 Premier Figuier extreme z próbki i wpadłam 11.04.07, 21:18 jak śliwka w kompot, jak kamień w wodę-muszę je mieć... Odpowiedz Link
mathilde17 Globalnie Musk Etro... 11.04.07, 22:55 ...a na rękach Safran Troublant i Piment Brulant. Dawno się tak nie rozczarowałam. Bardzo na nie czekałam, zwłaszcza na szafran, bo mając w pamięci cudny Ta'if spodziewałam się czegoś równie pięknego. No cóż. ST pachnie mi mdląco, medycznie i syropowo, jest w nim coś nieznośnie chemicznego, sztucznego i drażniącego. Papryczka już lepsza, choć poza rzeczoną papryką i odrobiną słodyczy nic tam więcej nie czuję.Zdecydowanie z całej trójcy Poivre jest najciekawszy (szkoda, że tak mało trwały), podoba mi się połączenie pieprzu z łagodnym mleczno-piżmowym spodem. Olesiu, *:) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Globalnie Musk Etro... 11.04.07, 22:59 A mnie właśnie papryczka uwiodła z kretesem:-)Na mojej skórze jest boska, świeżość i ostrość przeplata się z jedwabistą, delikatną slodyczą. Mmmmm. Szafran sympatyczny, ale nie zachwycił... A Poivre w końcu nie wąchałam... Odpowiedz Link