Dodaj do ulubionych

meble Signal.polecacie???

03.10.09, 10:26
Bardzo proszę o opinie. Podobają mi się krzesła c-56 i c-61, myślę też o
zestawie do jadalni. Cena jest kusząca i obawiam się żeby nie przysłano mi
jakiejś "chińszczyzny". W Internecie dużo tych mebli a może ktoś wie gdzie w
Warszawie można zobaczyć meble firmy Signal. Bardzo dziękuję za wszelkie
informacje.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • warsjana Re: meble Signal.polecacie??? 30.10.09, 00:08
      Mam nadzieję, że jeszcze nie kupiłaś? Produkowane w Tajlandii, jakość koszmarna,
      firma chyba nie robi żadnej kontroli jakości. Podobał mi się ich stół i krzesła
      ale po dokładnym obejrzeniu widziałam dziury po kornikach,wszystkie łączenia
      drewna, nierównej grubości nogi krzeseł, jedna noga krzesła łączona w 3
      miejscach itp.Odczekam, zbiorę fundusze i kupię krajowe mebelki z prawdziwego
      drewna.
      • Gość: Zniesmaczona mebla Re: meble Signal.polecacie??? IP: *.146.6.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.11.15, 11:44
        NIE POLECAM kompletu MILAN - przysłali uszkodzone krzesła (siedziska i oparcia - odpryśnięty lakier i wypukłości na siedzisku, rozwarstwienie, wgniecenia i zdeformowania na oparciu) oraz blat z żółtawym odbarwieniem wzdłuż jednej krawędzi a inny z zamalowanymi paprochami. Reklamacja trwa tygodniami, albo przysyłają kolejne wybrakowane elementy albo chcą zwrócić pieniądze i pozbyć się wymagającego klienta, bo firma SIGNAL produkuje meble bardzo kiepskiej jakości, produkcja odbywa się w Malezji... a kontroli jakości w Polsce chyba nie przeprowadzają w ogóle, dopiero jak klient zgłosi reklamację. Blat po kilku tygodniach użytkowania posiada już znacznie widoczne rysy i wybłyszczenia. Nie da się go użytkować bez obrusu, by nie uszkodzić, a ja nie cierpię obrusów i nie po to kupiłam stół, by go zakrywać, a widzę, że jak tak dalej pójdzie to będę musiała, bo za rok to będzie wyglądał fatalnie bez obrusu... Lepiej odłożyć pieniądze i zainwestować w stół z litego drewna dębowego, a nie z płyt mdf.
    • dominika_565 Re: meble Signal.polecacie??? 09.03.16, 15:40
      jakaś masakra, fotele mieli wysłać dwa tygodnie temu i dalej czekam :/ jak tak można? żeby jeszcze powiedzieli że trze3ba poczekać, ale na stronie są dostępne i co chwile mówią że jutro wyślą
    • agus-ka Re: meble Signal.polecacie??? 16.03.16, 17:58
      Meble Signal są w BRW

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka