Dodaj do ulubionych

Emka1 i Nina

05.03.04, 17:23
Dzięki, Wasze zdjęcia doszły ale nie wiem czy dam radę je dzisiaj umieścić na
stronie. Jeżeli nie, to pojawią się tam jutro, obiecuję. Sorry za zwłokę ale
krucho u mnie ostatnio z czasem - chętnie odkupię nadwyżki wolnego, nawet po
wygórowanej cenie:))

pozdrawiam
magda
Obserwuj wątek
    • aankaa Re: Emka1 i Nina 05.03.04, 17:36
      mogę Ci PODAROWAĆ godzinę/dwie dziennie :)
      bierzesz ?
      • magda176 Jasne 05.03.04, 17:38
        biorę wszystko w ilościach hurtowych, o cenę nie pytam!:))

m.
        • aankaa Re: Jasne 05.03.04, 17:43
          oddaję - ale tylko popołudniowe :)
    • nina Re: Emka1 i Nina 05.03.04, 17:41
      magda176 napisała:

> Dzięki, Wasze zdjęcia doszły ale nie wiem czy dam radę je dzisiaj umieścić na
      > stronie. Jeżeli nie, to pojawią się tam jutro, obiecuję. Sorry za zwłokę ale
      > krucho u mnie ostatnio z czasem - chętnie odkupię nadwyżki wolnego, nawet po
      > wygórowanej cenie:))
      >

bardzo dziekuje :-)
    • rosey Re: Emka1 i Nina 06.03.04, 19:21
      Hura!!! Będą nowe zdjęcia. Nie moge sie doczekac:)
      Pozdrawiam.
      • emka1 Re: Emka1 i Nina 08.03.04, 08:27
        Nie wiem czy hura!!! :-) Moje zdjęcia to nic ciekawego.... pokazują czas PRZED:-
        ) A do PO.... to jeszcze dłłłuuuuuggggaaaaaa droga;-))))

Do Magdy.... uzbrajamy się w cierpliwość:-))

Pozdrawiam 8-majowo :-)))

eMka
    • opino_tworca Re: Emka1 i Nina 14.03.04, 12:42
      Gdzie jest ta strona, jeśli to nie tajemnica
      pozdr.

o

• aankaa link pod opisem forum 14.03.04, 12:43

• opino_tworca Re: link pod opisem forum 14.03.04, 12:52
          mężczyźni są mało spostrzegawczy ... no chyba, że chodzi o kobiety ;-)

dziękuję

pozdr.

o
        • opino_tworca Re: link pod opisem forum 14.03.04, 13:35
          Szkoda, że nie ma tam księgi gości, gdzie możnaby coś wpisać, a może
          przeoczyłem?
          Rozumiem, że osoby które prezentują zdjęcia swoich mieszkań niejako jakby mnie
          do nich zapraszają - z jednej strony nie wypada zgłaszać uwag. Z drugiej
          strony, czynią to publicznie, więc a priori godzą się na uwagi per publico
          bono, które jeśli trafne zabolą, ale innym pomogą nie popełnić tego samego
          błędu.
          • izalil Re: link pod opisem forum 14.03.04, 14:07
            opino_tworca napisał:

> Szkoda, że nie ma tam księgi gości, gdzie możnaby coś wpisać, a może
            > przeoczyłem?
            > Rozumiem, że osoby które prezentują zdjęcia swoich mieszkań niejako jakby
            mnie
            > do nich zapraszają - z jednej strony nie wypada zgłaszać uwag. Z drugiej
            > strony, czynią to publicznie, więc a priori godzą się na uwagi per publico
            > bono, które jeśli trafne zabolą, ale innym pomogą nie popełnić tego samego
            > błędu.

Wszelkie komentarze do prezentowanych zdjęć zamieszczamy na forum.
            Nie krępuj się i pisz co myślisz.

pzdr
            • opino_tworca Re: link pod opisem forum 14.03.04, 14:29
              Iza,

Dziękuję.
              Np. na zdjęciu Twojej kuchni podoba mi się, że zlewozmywak jest umieszczony
              centralnie pod oknem, zapewniając tzw. "kitchen view", gdzieindziej
              jest "inaczej".
              Robiąc remont, poinstruowałbym hydraulika, aby przewody ogrzewania wychodziły
              ze ściany, a nie z podłogi, bez względu, czy mieszkanie jest z płyty czy nie -
              więcej pracy, a efekt inny, szczególnie jak podłoga jest z drewna wymagającego
              cyklinowania.

pozdr.

p.s.

wolałbym jednak tak pisać, bo łatwiej

izalil napisała:

Wszelkie komentarze do prezentowanych zdjęć zamieszczamy na forum.
              Nie krępuj się i pisz co myślisz.

pzdr
              • izalil Re: link pod opisem forum 14.03.04, 16:32
                hmmm...
                No też mnie to wkurza że mi te rurki do grzejników z podłogi a nie ze ściany
                wychodzą na dodatek takie ładne czerwono-niebieskie. Mam nadzieję że przy
                okazji najbliższego remontu da się to naprawić, choć nie wiem czy od strony
                technicznej nie będzie przeszkód. Dzięki za ten komentarz. Prawdę mówiąc
                jeszcze do niedawna do głowy by mi nie przyszło że to podłączenie może być
                inaczej niż jest w tej chwili. Co do kuchni to tak było najrozsądniej umieścic
                zlewozmywak. A poza tym lubię sobie przy robocie popatrzeć za okno na
                sąsiadów :-)

pzdr
                • opino_tworca Re: link pod opisem forum 14.03.04, 17:20
                  Te rurki mogą być chromowane. Technicznego problemu nie powinno być - chyba że
                  taki grzejnik jest umieszczony przed "szklaną ścianą" (lepiej pasuje grzejnik w
                  podłodze), ściana jest za cienka, lub jeśli jest z "wielkiej płyty" - wtedy
                  trudno się kuje.
                  Brakuje na rynku dobrej jakości rozet, które się zakłada na takie rurki,
                  wychodzące ze ściany.
                  Co do koloru plastiku na rurkach wychodzących z podłogi, teraz można na nie też
                  założyć chromowane rurki o trochę większej średnicy (widziałem takie
                  rozwiązanie). Niestety, trzeba zdjąć grzejnik :-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka