izalil Re: Izalil-jak tam przed jutrem?:)) 07.03.04, 10:46 Kurcze Gaggi! Co ja się po sklepach najeździłam żeby szklane naczynie na większą porcję tiramisu kupić! 2 dni zmarnowałam aż tu kurcze wczoraj w niezawodnej Ikei znalazłam prawie ideał. Zaraz się biorę za robotę i maskarpone będę przekształcać w efekt końcowy, co by do jutra smaku nabrał. Porządeczki juz prawie skończone, a jutro jeszcze może do fryzjera na chwilę wpadne żeby mi te moje włoski wyprostował. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: Izalil-jak tam przed jutrem?:)) 07.03.04, 10:55 O kurczę! To ja przyjdę chyba jak siódme dziecko stróża wyglądając, bo ani fryzjera nie planuję, ani jakichś modnych ciuchów wkładać:) Zobaczycie mnie więc w pełnej krasie, na luzie, hi hi. poza tym trochę podziębiona jestem, więc - no sama uwidzisz. PS Ha, ha - ja też wczoraj byłam w IKEI. Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: Izalil-jak tam przed jutrem?:)) 07.03.04, 11:17 Dziewczyny nie wierzcie w to co tu pisze Gaggi. To bardzo ładna dziewczyna. Podejrzewam że nawet z czerwonym kinolkiem będziesz wyglądać wspaniale! Dobrze że to spotkanie będzie u mnie to przynajmniej po domowemu mogę się ubrać. A Wy dziewczyny pewnie prosto po pracy to garsonki obowiązkowe ;-) ps w Jankach? Ja byłam wieczorkiem 18-19. Ale tylko na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: Izalil-jak tam przed jutrem?:)) 07.03.04, 11:30 Drogie panie i panowie, wszystko co pisze o mnie I. jest nieprawdą:) Owszem w Jankach, ale rano. Wkurzona ostro, bo dwa dni wcześniej też tam byłam - chciałam oddać dwie rzeczy, które mi się nie podobały, ale nie miałam przy sobie karty, którą było płacone. I ten piiiip kazały mi przyjechać z kartą, bo inaczej gotówki niet. Byłam osłabiona przeziębieniem, zmarznięta, wymiętoszona jazdą bezpłatnym autobusem i nawet nie odparowałam!!! wrrr, wściekłam się dopiero w domu. Take przepisy. a kiedy chciałam się wyżyć na ich forum to okazało się, że sponsoring się skończył i nie można już zakładać nowych wątków. buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: Izalil-jak tam przed jutrem?:)) 07.03.04, 11:47 No faktycznie. Ciekawe dlaczego już zwinęli to forum? Gaggi do Ikei mogę się z Tobą przejechać w tygodniu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: Izalil-jak tam przed jutrem?:)) 07.03.04, 12:07 Dzięki! Ale już oddałam, właśnie wczoraj, ten niewypał miał miejsce parę dni wcześniej. Jak mi przejdzie niechęć do tego bezdusznego przybytku to bardzo chętnie. A jutro to się chyba wybiorę do Bartico. Tylko czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
pannda o rany?! 07.03.04, 12:13 Dziewczyny co wy się aż tak szykujecie?! Nie stresujcie mnie :))) Skoro po pracy to właśnie "dopiero" będę "lśniąca i wypoczęta" ;) Poniedziałek po 3 dniowej migrenie hi hih ih..;) Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: o rany?! 07.03.04, 12:20 Gaggi - do Bartico a potem do mnie? Warto tam zajrzeć ale polecę Ci inny sklep - Kolmet na Olbrachta. Pannda - my się nie szykujemy specjalnie tylko tak sobie gadamy. Spotkanie ma być na luzie. Mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: o rany?! 07.03.04, 12:24 Na luzie, a jakże!!! Ostrzegam - będę naprawdę nieformalnie, więc jeśli która wyleci ze szpilkami i spódnicą to się schowam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pannda Re: o rany?! 07.03.04, 12:32 Gaggi skarbie, ależ ja prawie zawsze chodzę w spódnicy! No chyba że podróżuję ;) Ale szpilek to w życiu nie miałam na nogach :) To chyba jakiś fetysz z lat 80 czy coś takiego, tak? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pannda Re: o rany?! 07.03.04, 12:34 TO MÓWICIE, ŻE NIE NAKŁADAĆ SUKIENKI Z CEKINAMI??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: o rany?! 07.03.04, 12:38 Szpilki? A co Wy mi chcecie dziury w panelach porobić?! ;-))) Żartuję. Przychodźcie w czym Wam wygodnie. U mnie butów się nie zdejmuje więc albo będziecie siedzeć w butkach albo kapciuszki proszę wziąć ze sobą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
annia30 Re: Izalil-jak tam przed jutrem?:)) 07.03.04, 13:46 No to odetchnęłam z ulgą, że nie trzeba przychodzić w sukni wieczorowej, bo nie mam żadnej na składzie :-)) A tak na poważnie, to spotkanie jest o 17.00, zgadza się? Będę raczej na pewno, no chyba że jakiś kataklizm ogólny nastąpi lub wrócę z poważną kontuzją z mojej drugiej w życiu jazdy samochodem, bo właśnie robię kurs prawa jazdy:-)). Ale bądzmy dobrej myśli:-). Tak więc do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: Izalil-jak tam przed jutrem?:)) 07.03.04, 20:13 Aniu, masz wiadomość. Spotkanie o 17. Do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
gospodyni.domowa Re: Izalil-jak tam przed jutrem?:)) 07.03.04, 22:48 poniewaz pracuje do 17.00 i to w Wilanowie, to na pewno nie dotrę wczesniej niż o 18.00... Odpowiedz Link Zgłoś
rucellai Re: Izalil-jak tam przed jutrem?:)) 08.03.04, 00:03 Ah, jaka imprezka się szykuje! I to beze mnie :( Miłej zabawy :)Czekamy na relację! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś